VUKOVARSKI BRANITELJI: Srbi, vi ste svi pacovi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
haha niste bili osvojeni od Turaka a Turci bili pod Becom u 2 navrata i madjarska i hrvatska su bili 200 godina pod Turcima.

Evo ti mapa Turske iz 1580

ottoman-empire-1580.gif

cela hrvatska je tu pod turcima

bitno je da nije Beč, mislim ono mi konjušari a Vi balegari pa ti sada vidi kome je bilo ljepše pod turcima

Naravno da ne može da piše. Mi stvaramo istoriju a o tome drugi pišu.

A vi ne stvarate istoriju ali o njoj isto tako drugi pišu. Papa kada ste mu potrebni ili neki Franjo ako mu trebaju konjušari i topovskla hrana .... pa-pa za Avganistan ... i javi se ako prekostaneš.

U redu, nas žele za konjušare i topovsko meso.
Ali vas ne žele ni za to.
Kmečite na 250 stranica foruma o Rusko-Srpskoj imperiiji, a 90% Rusa nikada čulo za Srbe. :lol:

Da li je netko, osim forumaša iz Hrvatske, primijetio da je naslov članka odvratna laž?

Vukovarski branitelji nisu rekli da su Srbi pacovi - ali kao da je to nekoga briga, ako treba "dokazati" netrepeljivost Hrvata prema Srbima.
Kakve veze ima što lažemo pritom!

Da se razumijemo, uopće ne odobravam izjave ovog branitelja - a da je bistriji, znao bi da takvim izjavama potkopava upravo ono za što se borio.
A borio se za slobodnu, demokratsku i civiliziranu Hrvatsku.

Ali posao koji rade urednici Kurira (naslov članka u pravilu određuje urednik, a ne novinar) ne mogu karakterizirati kao nije bistar pa je pogriješio.
To je podao, smišljen i namjeran falsifikat.

I nad time se netko treba opako zamisliti, a ne samo nad izjavom ovog branitelja.
Iz Srbije ništa novo: opet pokazuju "brigu" za Srbe u Hrvatskoj.
Lažna briga, temeljena na lažima i falsifikatima.

laž koja hrani njihovu mržnju i pokazatelj kako je njima lako manipulirati

Naravno, bosanski Srbi nemaju baš nikakve veze s ovim boldanim... ali se onda hvalite s ovime što nije boldano, pa je sve oprošteno. :roll:

Pa nismo mi komadali nemacku decu u 30 godisnjem ratu, nisu nas poredili sa kugom, nismo mi imali gore konc logore od Ausvica, nismo imali ni konc logore za decu, nisu u nas sruseni svi spomenici NOBa, nisu se neonacisti kao dobrovoljci borili za nas, nije u nas "za dom spremni" nacionalni pozdrav, u nas se deca ne proglasavaju agresorima itd ... pogodi o kome je rec, mali tip : nisu Afrikanci.

Pa nismo mi komadali nemacku decu u 30 godisnjem ratu, nisu nas poredili sa kugom, nismo mi imali gore konc logore od Ausvica, nismo imali ni konc logore za decu, nisu u nas sruseni svi spomenici NOBa, nisu se neonacisti kao dobrovoljci borili za nas, nije u nas "za dom spremni" nacionalni pozdrav, u nas se deca ne proglasavaju agresorima itd ... pogodi o kome je rec, mali tip : nisu Afrikanci.

evo Slovenca :hahaha: :rotf::cepanje: maskirao se da je Bosanac :hahaha:

Ovo je jos jedan verodostojan dokaz da Hrvatska ka genocidna tvorevina nema legitimitet - sto ce realnost u bliskoj buducnosti i potvrditi.

Ovakva drzava jednostavno nije u stanju da se odrzi.Isuvise je kontaminirana mrznjom da bi se mogla formirati u normalnu drzavu.

Teska bolest.

oprosti sinek u novijoj pocijesti recimo 90tih mi smo postali država prije od Vas mozete zahvaliti Crnogorcima sto ste postali država :hahaha:

Nije to nista, vi se Germanma uvlacite vekovima, a jos uvek jedete grah u puckoj kuhinji .. :lol:

http://www.pravda.rs/2012/04/10/srpski-pasulj-uvozimo-iz-kine/

Српски пасуљ увозимо из Кине

:hahaha: :rotf::cepanje:

Једна од најпознатијих сорти пасуља, тетовац, пореклом из Македоније, посебно омиљен у Србији и региону, почео је да успева и у далекој Кини, одакле је стигао на српско тржиште. Ових дана јављају нам се читаоци „Правде“ шокирани зато што су у београдским маркетима купили паковање пасуља на коме пише „тетовац“ и робна марка „Олд Сербија“, а као земља порекла означена је Кина.

:cepanje:

Poslednja izmena:
Ovo je jos jedan verodostojan dokaz da Hrvatska kao genocidna tvorevina nema legitimitet - sto ce realnost u bliskoj buducnosti i potvrditi.

Ovakva drzava jednostavno nije u stanju da se odrzi.Isuvise je kontaminirana mrznjom da bi se mogla formirati u normalnu drzavu.

Teska bolest.

O čemu pričaš?

Pročitao si samo naslov?
Aha, onda razumijem, ne falsificira Kurir bez razloga, nego zbog naivaca koji će povjerovati falsifikatima...

U redu, nas žele za konjušare i topovsko meso.
Ali vas ne žele ni za to.
Kmečite na 250 stranica foruma o Rusko-Srpskoj imperiiji, a 90% Rusa nikada čulo za Srbe. :lol:

Ko ti je rekao da mi uopšte želimo da se priključimo divljacima i varvarima sa Divljeg Zapada ? Tamo pametan čovek nema šta da traži. Tamo je mesto jedino za vas, šiptare, muslimane ... imaće za vas uvek tamo posla ... ako ne budete topovsko meso onda će te da čistite klozete i pištolje.

http://www.pravda.rs/2012/04/10/srpski-pasulj-uvozimo-iz-kine/

Српски пасуљ увозимо из Кине

:hahaha: :rotf::cepanje:

Једна од најпознатијих сорти пасуља, тетовац, пореклом из Македоније, посебно омиљен у Србији и региону, почео је да успева и у далекој Кини, одакле је стигао на српско тржиште. Ових дана јављају нам се читаоци „Правде“ шокирани зато што су у београдским маркетима купили паковање пасуља на коме пише „тетовац“ и робна марка „Олд Сербија“, а као земља порекла означена је Кина.

Zar nisi procitao da je jeftniji, nego kad bi se proizvodio ovde.

Ok, znaci slazes se sa svim sto sam napisao?! Aleksandru Karadjordjevicu bi trebalo da podignete SPOMENIK, sto vas je pustio u Jugoslaviju! Da nije, aneksirala bi vas Italija! Budi iskren pa priznaj da je tako!

ebe nas se za acu karađorđevića... ni makedonci ga nisu nešto "gotiivli"... mislim da ga je neki ludi makedonac i "oladio"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back