Vuk Draskovic o knjizi ~META~

...
Trebalo je da žrtvujem ljude jer su u Srbiji na ceni naročito dobrovoljni davaoci tuđe krvi, a ja to nikad nisam hteo da budem.
...
osim što ni stoti deo onoga što je trebalo da kažem nisam rekao iz pijeteta prema tome što je Zoran ubijen.
...
I da vam kažem da me u Budvi nisu ubijali politički protivnici, već moji saveznici pričama da sam ludak, čudovište koji je samo sebi dva puta pucalo u glavu, kako bi sebi podigao rejting. Kada sam se vratio u Beograd, nisam mogao da verujem, to je najteži period u mom životu, da me većina ljudi s prezirom gleda i dobacuje: „Mirko, pazi metak“. E, to je strašno. I neoprostivo.
...
Veoma ste kritični prema sadašnjoj vlasti. I pored svega, standard raste, bližimo se Evropskoj uniji, postoji mogućnost da se povoljno po nas reši status Kosmeta.
...
Nikada kao sada mali i običan čovek nije bio ovoliko neprimećen i odbačen od države, nikada u Srbiji nije postojala ovolika provalija između obesnih na jednoj i nemoćnih na drugoj strani. Ovoliki stepen pljačke, grabeži kriminala nije postojao ni u vreme Slobodana Miloševića...
Ovi danas p preduzeća i kompanije Srbije dobijaju kockanjem izvlačeći cedulje iz šešira, a o tome ćute njihovi mediji i demokratska propaganda. Srbija je danas zemlja bez strateških vizija i putokaza, zemlja u kojoj se kriju mnoge istine, kao i ona o Kosovu. Voleo bih da nisam u pravu, ali epilog kosovske priče biće mnogo drugačiji od ovog koji nam se predstavlja.

Jes' lud ali dobro veli!
Jao kakva fora: „Mirko, pazi metak!“ Aghahaha, ne da me je nasmejao :-)

А умало да кажем :" Ево опет, колега Одговор0, гњави с Вуком ...". Чак умало не прочитах цео текст.

А и оно с Ђинђићем ... пијетет, нисам хтео све да кажем, издали су ме ...

Изногуда на све стране :lol: , много их је који би да су калиф уместо калифа ... :lol:
Mora mu se priznati DOSLEDNOST....Svaka čast monarhista:)

Амфитеатар новосадског СПЕНС-а био је у четвртак премали да прими све поштоваоце књижевног и политичког дела Вука Драшковића.

У узаврелој атмосфери сале у којој се није могло наћи слободно место чак ни за стајање, а више десетина људи остало испред широм отворених врата, своје утиске о новој књизи Вука Драшковића „Мета“ изнели су директор компаније „Новости“ Манојло Вукотић, новосадски књижевник и публициста Ђорђе Рандељ, сатиричар Александар Чотрић и социолог Ратко Божовић.

Говор аутора „Мете“ Вука Драшковића, којом је промоција окончана, побрао је овације око 450 присутних посетилаца у претесној сали, међу којима су биле бројне личности из културног и политичког живота Новог Сада, пупут Ненада Чанка и представника других странака проевропске оријентације.

После завршетка промоције, Вук Драшковић се још преко сат времена задржао потписијући примерке „Мете“ стотинама својих читалаца.

У оквиру своје посете Новом Саду, Вук Драшковић је гостовао у директном програму Радио-телевизије Војводине, снимио емисију на ТВ Панонија и дао ексклузивни интервју за Грађански лист и присуствовао коктелу који је приређен након промоције.

dok on potpisuje, dana mu kupuje svakog meseca komplete garderobe u vrednosti od 3-5 soma evra... jbg. zlocin se isplati....

ops nije mu kupuje...vec sebi kupuje...i neki put je i mnogo vishe od 5...

Pa?Sta bi trebalo da radi sa lovom?Da je steka?!:lol:
Ma ti si sigurno mislio na Maju gojkovic,ili Seseljku!?Mozda na Dacicevu suprugu,ili na Cedinu?!Ma sigurno ste mislili na ruzicu Djindjic!?
Sta da ti radim!?Znam da te boli to sto je Seselj hrvat,ali nisam VAM ja kriv!:lol:

Ma ti si sigurno mislio na Maju gojkovic,ili Seseljku!?Mozda na Dacicevu suprugu,ili na Cedinu?!Ma sigurno ste mislili na ruzicu Djindjic!?
Sta da ti radim!?Znam da te boli to sto je Seselj hrvat,ali nisam VAM ja kriv!:lol:

E što ima zavidnog sveta...
Ovamo - Vukova žena kupuje haljine a ovamo - gledao sam izuzetan ručak, još se sećam šta je bilo na stolu...

e ove sve sto si spomenuo redom su nivo za onu majmunicu.... al' ne razumesh ti to jbg. ako budesh u tom svetu jednog dana, kazce ti se samo...

Back