- Poruka
- 956
...
Trebalo je da žrtvujem ljude jer su u Srbiji na ceni naročito dobrovoljni davaoci tuđe krvi, a ja to nikad nisam hteo da budem.
...
osim što ni stoti deo onoga što je trebalo da kažem nisam rekao iz pijeteta prema tome što je Zoran ubijen.
...
I da vam kažem da me u Budvi nisu ubijali politički protivnici, već moji saveznici pričama da sam ludak, čudovište koji je samo sebi dva puta pucalo u glavu, kako bi sebi podigao rejting. Kada sam se vratio u Beograd, nisam mogao da verujem, to je najteži period u mom životu, da me većina ljudi s prezirom gleda i dobacuje: „Mirko, pazi metak“. E, to je strašno. I neoprostivo.
...
Veoma ste kritični prema sadašnjoj vlasti. I pored svega, standard raste, bližimo se Evropskoj uniji, postoji mogućnost da se povoljno po nas reši status Kosmeta.
...
Nikada kao sada mali i običan čovek nije bio ovoliko neprimećen i odbačen od države, nikada u Srbiji nije postojala ovolika provalija između obesnih na jednoj i nemoćnih na drugoj strani. Ovoliki stepen pljačke, grabeži kriminala nije postojao ni u vreme Slobodana Miloševića...
Ovi danas p preduzeća i kompanije Srbije dobijaju kockanjem izvlačeći cedulje iz šešira, a o tome ćute njihovi mediji i demokratska propaganda. Srbija je danas zemlja bez strateških vizija i putokaza, zemlja u kojoj se kriju mnoge istine, kao i ona o Kosovu. Voleo bih da nisam u pravu, ali epilog kosovske priče biće mnogo drugačiji od ovog koji nam se predstavlja.
Jes' lud ali dobro veli!
Jao kakva fora: „Mirko, pazi metak!“ Aghahaha, ne da me je nasmejao :-)