Вујановић: "Косово смо признали због могуће штете"

vi ste siptarska drzava jer podrzavate i priznajete siptarski rezim na kosovu i metohiji . ne priznajete da je to pravoslavna hriscanska zemlja - nasa i vasa, nego da je to siptarska i islamska.

Druze ti si slijep kod ociju ili lud, ili zivis u masti, ako je kosovo hriscanska pravoslavna zemlja ja sam Komancheros Pa tamo nema ni 5 % hriscana!!! :rtfm:
Onda je isto tako I Avganistan hriscanska sveta zemlja :roll:

samo da te informisem da je 90% ljudi koji su ziveli u Metohiji poreklom bilo iz Crne Gore . Prvi koji su poceli da prodaju Siptarima bili su Crnogorci naseljeni u Decanima i Djakovici

A sad su ti Crnogorci krivi sto se Srbima oslacilo pa su im bile svete dojc marke milije od svete zemlje? Jadno, zalosno, nemam rijeci!!! :evil:
A sto je kralj Nidzo naseljava crnogorsku sirotinju na otetu siptarsku zemlju, pa da se onda oni kolju sa siptarima i potiskuju ih to je druga prica, poznato je da su vazda u prvim redovima spram siptara naseljavali crnogorce, pa tek onda u "pozadini" vas. :evil:

Druze ti si slijep kod ociju ili lud, ili zivis u masti, ako je kosovo hriscanska pravoslavna zemlja ja sam Komancheros Pa tamo nema ni 5 % hriscana!!! :rtfm:

A sad su ti Crnogorci krivi sto se Srbima oslacilo pa su im bile svete dojc marke milije od svete zemlje? Jadno, zalosno, nemam rijeci!!! :evil:
A sto je kralj Nidzo naseljava crnogorsku sirotinju na otetu siptarsku zemlju, pa da se onda oni kolju sa siptarima i potiskuju ih to je druga prica, poznato je da su vazda u prvim redovima spram siptara naseljavali crnogorce, pa tek onda u "pozadini" vas. :evil:

Koju otetu shiptarsku zemlju ? :mrgreen::hahaha:

nije to bila oteta siptarska zemlja vec oteta SRPSKA zemlja i na toj otetoj srpskoj zemlji su gazde bili turske age i begovi kod kojih su siptari radili kao kmetovi , kao i srbi - za nadnicu. ne zamenjuj teze

izdali ste - i sad sve sto mozes jeste da cutis.....

prodali ste i vase i nase svetinje...

Izgleda da su pikavac (mali) i zike zaista u homoseksualnoj vezi.
Nema ih nigde celo pre podne (valjda su se prepustili najludjim perverzijama) pa sada kada su zavrsili i popusili cigaretu posle sexa (nisu se istusirali, nema vode) zajedno dosli da nam se nabacuju....ali dzaba, ovde su ljudi, ****** zive u milovoj gori!

Evo, savjetovali su moderatori, pa ajde - prijavljen si i dok ne vidim reakciju moderatora neću odgovarati onako kako mislim da na ovo treba odgovoriti

Nase zakonodavsto im ne brani te njihove parade, a drugo je to sto ima veliki broj budala koji bi ih prebili, kao i kod vas.

Jednom je trebala da se odrzi gej paradi u Podgorici prije 5-6 godina, i to je organizator bio iz Beograda, ali nije bila odrzana (nadam se da ne moram da ti navodim razlog).

Bih ja, samo nek se pojave :mrgreen:

kod Srba u Beogradu bila jedna i znas kako je prosla,
Kod vas Cetinjana i Titogradjana bi bilo besmisleno da organizujete paradu, ionako se svi poznajete pa ne bi bilo interesantno, vec ste se "blize" upoznali. A savki dan kada vidim vladajucu DPS vecinu na TV-u gledam pedersku paradu.

Ćuti bolan, ti nekome pričaš o homoseksualizmu, a i u struci ti je da se baviš penisima (neću da dobijem još jedan C1 zbog žargonskog izraza :mrgreen:)

mi ne zelimo dobre odnose sa vama. vi ste nasi neprijatelji izdajnici srpstva pravoslavlja, hriscanstva .... vi ste preverili i poturcili se sto bi rekli ....

vi ste za nas srpski genetski otpad....

izdali ste sve ono za sta su vam se preci borili i ujedinili se sa neprijateljima srba i srbije

samim tim vi i mi ne mozemo nikada imati dobre odnose i mi vas u Srbiji mrzimo, preziremo , pljujemo na vas i zelimo vam sve najgore.

Da parafraziram i citiram Njegosa iz Gorskog Vijenca:

dabogda vas razgubalo srpsko mlijeko koje vas je zadojilo!

I Bog vas kleo pogani izrodi!

"Srpskoj kapi svud ime pogibe.
Postadoše lafi ratarima,
isturči se plahi i lakomi -
mlijeko ih srpsko razgubalo!"

"Bog vas kleo, pogani izrodi,
što će turska vjera među nama?
Kuda ćete s kletvom prađedovskom?
Su čim ćete izać pred Miloša
i pred druge srpske vitezove,
koji žive doklen sunca grije? - "

Tihi, mnogo riškaš po kontejnerima :hahaha:

Ее, ако ми верујеш, а кунем ти се у све најмилије, једино где сам у животу видео ( видели ) педере на делу - у једном "сочном ******љењу", је код биоскопа Култура, у центру Подгорице негде око 23.30 !!!
Другар и ја остали смо забезекнути.............нисмо могли да верујемо својим очима............а и дан данас "сумњам" да сам видео то што сам видео!!!:sad2: :sad2: :sad2:

Ja ođe nijesam, zaista, nikad, ali ti vjerujem da si vidio. Moj je drug prije jedno mjesec dana vidio dva pedera kako se cmaču, i to na šetalištu, narod prolazi.

vi ste siptarska drzava jer podrzavate i priznajete siptarski rezim na kosovu i metohiji . ne priznajete da je to pravoslavna hriscanska zemlja - nasa i vasa, nego da je to siptarska i islamska.

samo da te informisem da je 90% ljudi koji su ziveli u Metohiji poreklom bilo iz Crne Gore . Prvi koji su poceli da prodaju Siptarima bili su Crnogorci naseljeni u Decanima i Djakovici . I vi ste ti koji ste izdali ne samo vasu zemlju u metohiji nego ste izdali i sve ono za sta se borio Kralj Nikola i svi crnogorski vladari pre njega.

Procitaj za vise informacija nekadasnju himnu Crne Gore: Onamo, 'namo

sto se tice siptara naseljenih na kosovo - mi ih nismo tu neseljavali vec komunisticki rezim SFRJ koji ste vi podrzavali zdusno . Taj rezim je pustao izbeglice iz Enverove Albanije da dolazi u Srbiju i tu se nesaljava i davao im nasa drzavljanstva posao kuce. 90% albanaca na kosovu i metohiji su imigranti iz enverove albanije u periodu od 1960 do danas.

Aha, znači i SAD je šiptarska država, i Francuska... :hahaha:
Zašto onda Metohija nije data Crnoj Gori, nego su je uzeli Srbi?? Ah, da, sad su Crnogorci krivi. Ne mlati, obraza ti. Srbi su prodali i predali Kosovo i niko im nije kriv.

Ее, ако ми верујеш, а кунем ти се у све најмилије, једино где сам у животу видео ( видели ) педере на делу - у једном "сочном ******љењу", је код биоскопа Култура, у центру Подгорице негде око 23.30 !!!
Другар и ја остали смо забезекнути.............нисмо могли да верујемо својим очима............а и дан данас "сумњам" да сам видео то што сам видео!!!:sad2: :sad2: :sad2:

Otac mi je bio strastveni ribolovac, svuda je isao na pecanje pa se je jedne veceri sa Lima vrati ka muha bez glave, dosle mu "kolege" ribolovci pa ga nijesu primijetili i sjeli na obalu, skinuli se i dr**li jedan drugom... :D To je bilo dolje nedje ispod Bijelog Polja put Brodareva...

taj vujanovic treba da umukne vise i ne lupeta bezveze ,priznanje kosova je ozbiljna stvar i tu nema zajebancije

Ooooo prosvjetitelju nas, o najmudriji medju mudrima o zvijezdo istoka neka si nam vala ovo rekao... :hahaha:

Bolje i Sarajevo već crnogorski krš,ako ništa bar je čistije i ima vode

Koji je procenat srpskog zivlja u Saraj'vu ba???

Koji je procenat srpskog zivlja u Saraj'vu ba???

Zanimljivo je ponašanje Crnogoraca u Sarajevu tokom i poslije rata.Oni koji su se zatekli na muslimanskoj strani postali su veći Bošnjaci od muslimana npr.marko vešović,kontić... i dan danas huškaju muslimane protiv Srba dok je jedan zlođudni Crnogorac na srpskoj strani ,bez ikakvog razloga ,ubio veliki broj civila muslimana i rimokatolika i pobjegao u CG.Tamo su ga zadržali u zatvoru zbog nekih neratnih zločina i naravno,omugućili mu da pobjegne.

Back