- Poruka
- 22.671
Hehehe, ispada da su ga Bosanci uhapsili i izručili u Srbiju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

srmaota-mesramota uopće nije važno... važno je da je srbija dokazala da nije ni "P" od pravne države
[/B]
gdje si to cula?
pa koliko drze do srpskog sudstva vidis gotovo svakodnevno jer vam se nitko ne izrucuje a ljudi sa potjernica koje raspisivate u pravilu se oslobadaju
samo za ovoga cete morati objasniti kako je mogao da "pobjegne"

Ko mi?Zasto uopstavas?Neka je ziv i zdrav, ali pridev "srbijanski" nije dobrodosao.Koristite ga i ti i gdja Kosor.http://www.index.hr/vijesti/clanak/...locina-pobjegao-iz-beograda-u-bih/571210.aspx
evo da ne plačete... jedan uspjeh srbijanskog pravosuđa
Hehehe, ispada da su ga Bosanci uhapsili i izručili u Srbiju.![]()
[/B]
gdje si to cula?
pa koliko drze do srpskog sudstva vidis gotovo svakodnevno jer vam se nitko ne izrucuje a ljudi sa potjernica koje raspisivate u pravilu se oslobadaju
samo za ovoga cete morati objasniti kako je mogao da "pobjegne"
Још један прогон Србина од стране усташке власти у Београду. Срамота!
srmaota-mesramota uopće nije važno... važno je da je srbija dokazala da nije ni "P" od pravne države
Šta može drugo da se očekuje od čoveka koji sam tvrdi da se budi uz Severinine pesme, koji prilikom kurtoaznih diplomatskih razmena poklona daje cd Hari Mata Harija, koji sam za sebe kaže da vodi prosrpsku politiku?
On kao da je namesnik strane okupacione vlasti pa mu je mrsko sve što je povezano sa Srbijom. Tu ne nalazi nikakve ni umetničke ni nacionalne čak ni folklorne kvalitete koje bi promovisao kao predsednik Srbije.
I ne bi to bilo važno da je on sam kao jedinka u tome. Ali nije tako. Njegov primer slede i ostali..od političara do novinara, kulturnih radnika i ostalih. To je jednostavno trend državne politike koji se prati na svakom nivou, a ima dovoljno uvlakača i karijerista koji zarad sopstvenog položaja prihvataju tu njegovu politiku i proširuju je na sve segmente društva.
Још један прогон Србина од стране усташке власти у Београду. Срамота!
Kuku, pa ne dao Bog da je on vecina.Nije.Ali jeste tesno.

Ti si očigledno vrlo inteligentan...
Srbija ga uhapsila na osnovu poternice BiH i Hrvatske za njim...
A on čovek sada "pobegao"...gde?...pa u BiH...
Šta to sada sprečava državu koja ga traži, da ga kao sopstvenog državljanina uhapsi na sopstvenoj teritoriji...i isporuči ako hoće u sUsjedstvo...
Ovo je takva komedija, i za Hrvate, koji bi, kao, Vučurovića da osude, ali i ne bi u isto vreme, jer su radili zajedno...i za Bošnje, koji bi da ga osude zato što je Srbin, ali znaju da to tako neće moći...i za Srbiju, koja ga je uopšte hapsila...
Ma on i njegovi sledbenici su ti nešto kao Jevreji u svetu. Nema ih mnogo, ali su dobro raspoređeni.
I nemoj da mi neko pripiše antisemitizam zbog ovog![]()

Zeno, okreni se , kuca ti gori!http://www.index.hr/vijesti/clanak/...locina-pobjegao-iz-beograda-u-bih/571210.aspx
evo da ne plačete... jedan uspjeh srbijanskog pravosuđa
A ne nisam taj smajli tebi namenio![]()

A ne nisam taj smajli tebi namenio![]()
Šešir je extraDošao je tiho i ušao u legendu ..![]()

dokle je ovo doslo ..bolje u ruke Nato paktu i njihovom sarajevskom sudu nego srbijanskim ustasama