Vučićevi nefer izbori

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А јесу студенти јединствени и могући као листа и каква би то листа била?
Националистичка или европска?
Ако су европска не требају ми.
Mislim da će biti kombinovana. Najdominantnija će biti neka neutralna opcija čija je glavna orijentacija zdravo patriotska. Bez nekih krajnosti pravoslavlje/srbstvo VS evropejstvo.

А јесу студенти јединствени и могући као листа и каква би то листа била?
Националистичка или европска?
Ако су европска не требају ми.
Добро, али ви русофили ионако волите Вучића због руских ордења.
Не бисте ни гласали за штудентарију

Добро, али ви русофили ионако волите Вучића због руских ордења.
Не бисте ни гласали за штудентарију
Па ја мислим да је боље да скину Вучића па да после на неким следећим изборима дође нека истински проруска опција која ће више затезати око Косова, а тај пут у ЕУ ако баш мора мора док не стигну руски тенкови и ракете.

Вучић ми је оно најгора издаја. Боље Ђилас искрено. Бар би га критиковали.

Стручна и некомпромитована, и са ограниченим мандатом. Да успостави оквир за нормалан рад институција, и регуларне медијске и изборне услове. А после тога регуларни избори на којима би се надметале различите политичке опције, али у нормалним и контролисаним условима.
Смејурија. Нови 5.октобар. Чишћење институција након којих долази стари-нови свињац.
Али опет боље ишта него ништа.

Ma da. Jak faktor ispušena muštikla Đilas.
Pritom oni jedan drugim idu na ruku. Potrebni su jedan drugom :heart::heart:
21. мај 2025. 22_46_49.png

Znas kako - nekad nisi u poziciji da ti odredjujes pravila igre. Moras da igras po (nefer) pravilima koja je neko drugi postavio i da cekas priliku. E sad, niko ne obecava da ce ta prilika da se desi i danas mozes da budes Balkan a sutra Belorusija, ali valjda treba imati nadu i biti uporan jer kao sta drugo mozes. Naravno, ja palamudim sa daljine trenutno.

Па ја мислим да је боље да скину Вучића па да после на неким следећим изборима дође нека истински проруска опција која ће више затезати око Косова, а тај пут у ЕУ ако баш мора мора док не стигну руски тенкови и ракете.

Вучић ми је оно најгора издаја. Боље Ђилас искрено. Бар би га критиковали.
Путинов ФСБ је написао извештај у корист Вучића.
Зашто прижељкујеш проруску замену Вучићу?

Back