Vučićeve najveće laži

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Предраг Поповић
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...ke-i-zlocine-nad-srbijom-epilog-ce-biti-isti/
20:31 10.11.2024.
12

Попут Слободана Милошевића, и Александар Вучић влада лажима и насиљем. Обојица су зарад опстанка на власти распродавали српске државне и националне интересе, пљачкали јавне ресурсе и приватну имовину. Ипак, за разлику од Милошевића, који је завео диктатуру као политички систем, Вучић се, у складу са властитим психичким поремећајима, уживео у улогу тиранина. На крају баладе, после пада с власти, Милошевић је пет година издржао у шевенингенског ћелији пре него што је испустио душу. Вучић неће поднети толико, шлогираће се чим чује звецкање лисица на рукама. Но, тек ћемо видети колико ће, пре тога, његових политичких противника, неподобних новинара и нормалних грађана страдати у борби за ослобођење Србије од напредњачке тираније.​

u redu, i sta je problem tako lepo da isprica gde su 2 minuta sa doljevacke, i sta je video, i ko je odgovoran za rusenje nadstresnice, ajde sta je problem?
recimo da je ovo njegovo slihtarsko shvatanje kako je prosao razgovor, znaci cista retorika, i frazeologija koja je pozeljna za ovaj momenat, velika usa, pristojna srbija - aljek srbiju ne cini pristojnom ako krije odgovorne, ako stiti kriminalce recima, pa sta nije prosvrcovao po tone kokaina itd

a sa ovim recimo da se uslihtao, samo je ljigavo od ane da tvrdi da je medju prvih 15, i da sns sada skuplja jeftine slihtarske pol. poene, ali rekosmo vec to radi i cela evropa, tako da ste na istom, snosicete sudbinu rascvale evrope, ja vam tvrdim da slihteraj nece doneti koristi, ali vi radite isto; ja podrzavam srbiju koja je na strani trampa, a protiv ove dems bande koja je pokrala izbore i protiv bajdena koji nas je bombardovao ili trazio, a klinton samo bombardovao... ali moras da imas kicmu i stav to stalno da pricas,a ne samo kada tramp drzi vlast, ja jedini bajdena nikad nisam priznao pedofila, a tu su i krali za njega prosle izbore, tako da bi bilo posteno sada da se uhapse, ili sami da se jave i priznaju sta su ih dems naterali/ucenili, pa da ih satremo do kraja sada sa trampom, njih demorats, a ovima da damo status zasticenih svedoka

Poslednja izmena:
Предраг Поповић
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...ke-i-zlocine-nad-srbijom-epilog-ce-biti-isti/
20:31 10.11.2024.
12

Попут Слободана Милошевића, и Александар Вучић влада лажима и насиљем. Обојица су зарад опстанка на власти распродавали српске државне и националне интересе, пљачкали јавне ресурсе и приватну имовину. Ипак, за разлику од Милошевића, који је завео диктатуру као политички систем, Вучић се, у складу са властитим психичким поремећајима, уживео у улогу тиранина. На крају баладе, после пада с власти, Милошевић је пет година издржао у шевенингенског ћелији пре него што је испустио душу. Вучић неће поднети толико, шлогираће се чим чује звецкање лисица на рукама. Но, тек ћемо видети колико ће, пре тога, његових политичких противника, неподобних новинара и нормалних грађана страдати у борби за ослобођење Србије од напредњачке тираније.​

lepo poređenje mada Sloba je mnogo manje lagao od ******og izdajnika

Prošle godine sam zahvaljujući izbornoj kampanji bio tri puta u večernjem terminu. Govorimo o emisijama. Tri puta kao predsednik Srbije, a znate kroz šta smo prolazili sve. Tri puta sam bio gost - rekao je Vučić, dodavši da se izvještavanje o aktivnostima predsjednika države podrazumijeva.

Pretragom arhive, međutim, dolazi se do drugačije brojke. Tako vidimo da je predsjednik Aleksandar Vučić u aprilu prošle godine najprije gostovao u emisiji “Upitnik”, a zatim i u emisiji ”Oko”.
Uoči parlamentarnih izbora u junu, bio je gost specijalne emisije “Izbori 2020”. Zatim je dva puta bio gost emisije “Intervju” - u julu i septembru, dok je u emisiji “Četvrtkom u devet” gostovao u decembru prošle godine.

To, međutim, nisu bila jedina večernja Vučićeva gostovanja na javnom servisu, pošto je u dva navrata bio gost i centralnog Dnevnika. Vučić je u večernjem Dnevniku RTS-a imao polusatni intervju u aprilu, dok je u julu imao intervju u trajanju od četrdesetak minuta.

Monitoring medija organizacije Crta pokazuje da je Vučić prošle godine imao i dva intervjua u okviru jutarnjeg Dnevnika - prvi u januaru, a drugi u februaru.

No, ako ta dva jutarnja gostovanja izostavimo i pobrojimo samo večernja, vidimo da je predsjednik Srbije prošle godine čak osam puta bio gost RTS-a.

:D

1732639404719.png

"Srbija brže napreduje od Hrvatske. Stotinama godina su bili ispred nas, naš rast je danas mnogo brži nego njihov. Kod nas je, kada smo mi došli na vlast, prosečna plata bila 329, kod njih 850 evra, razlika je kao što vidite bila 520 eura a sada se ta razlika znatno smanjila." ( AV 04.11.2024. )

naravno odmah sam znao da je ovo laž pošto je lik najveći lažov na svetu, dokazano, pa sam malo proverio tj izguglao podatke..

1) prosečna neto plata u Srbiji 2012 te kada je SNS došao na vlast nije bila 329 eura nego 366 eura ( može lako da se proveri )
2) prosečna neto plata u Hrvatskoj 2012 te nije bila 850 eura nego 747 eura ( može lako da se proveri )
3) razlika nije bila 520 eura nego 381 euro..
dakle bolesni lažov je slagao za jedno 140 eura..

danas je neto prosečna plata u Srbiji , za oktobar 2024, 820 eura, u hrvatskoj je neto 1309 eura... razlika je 489 eura
dakle, ne da se ne približivamo Hrvatskoj po platama nego se ta razlika povećala u korist Hrvatske i to za celih 108 eura!

al ok sendvičari i moja baba koji veruju bolesnom lažovu misle drugačije jbg, oni misle da smo ih skoro prestigli..

Poslednja izmena:
bolesnik je juče javno izjavio da je ludak iz Požarevca kome je deda blokirao prolaz i koji je vozio dedu na haubi imao zakonsko pravo da to uradi..

ako ne verujete evo citata:

„Kaže neko mu je skočio na haubu zato što je čovek hteo da prođe. Pa, kaže, da uhapsimo možda čoveka koji vozi automobil. Kako, bre, da uhapsite čoveka koji nije prekršio zakon? On čovek išao svojim putem. Jel ste vi svi pri svesti, bre? Umijte se ledenom vodom, uzmite negde, ima hladne vode koliko hoćete. Ti si stao nekome na put rekao mu ja sam bog i batina u ovoj zemlji, ne dam ti da prođeš. I čovek prođe. I ti mu skačeš po automobilu i ti kažeš uhapsite tog što je vozio automobil. Jel ste vi normalni, bre? U kojoj zemlji to ima? Jeste li čisti svi zajedno“, rekao je Aleksandar Vučić na današnjoj konferenciji za medije.

ja nisam pravnik ali predsednik jeste
po njemu dakle ako vam neko stane na put ili vam se popne na haubu vi imate potpuno zakonsko pravo da ga pregazite tj ubijete..
dakle ako verujete čoveku koji je završio pravni kao najbolji student gazite i ubijajte sve koji vam se nađu na putu..

Baron Minhauzen:
"Kada smo sve renovirali, samo nju nismo. Zašto? Ne znam, neko će valjda da pruži odgovore. Jesmo li svi krivi u poslednjih 60 godina, jesmo, ali posebno su krivi oni koji su stvari projektovali, a jedno je sigurno odgovorni su oni čija je dužnost bila infrastruktura i bezbednost građana“,

istina je da je :

u prvoj fazi, zgrada dobila novu čeličnu nadstrešnicu, a po završetku druge faze rekonstruisana je i plafonska površina sastavljena od istovetnih ‘pozlaćenih’ kvadratnih pločica.

Predsednik države je na konferenciji za novinare u Predsedništvu rekao i da je doneo svu dokumentaciju, da će je dati studentima, te da će biti objavljena na sajtu Vlade Srbije.

laže..nije doneo svu dokumentaciju

„Upadljivo nedostaje ugovor koji su Vlada Srbije i Infrastrukture železnice Srbije zaključile sa konzorcijumom ‘Joint Venture of China Railway International Co.Ltd & China Communications Construction Company Ltd’ 28. maja 2018. za celokupne radove od Novog Sada do Kelebije“, saopšteno je iz ove organizacije.

Dakle, ugovor s kineskim firmama i dalje je tajna.

Dok su te večeri ispred zgrade Predsedništva studenti skandirali “što si se naljutio”, “ruke su vam krvave” i “studenti ne ćute”, predsednik ih je prebrojao oko 600, što bi bila još jedna neistina, bilo ih je nekoliko hiljada

Naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je posetu Nemačkoj gde je glavna tema bila litijum, da se zahvali domaćinu na podršci za otvaranje klastera 3 i za podršku Srbiji na evropskom putu. Međutim, ubrzo ga je demantovao poslanik Bundestaga i izvestilac Liberalno-demokratske stranke (FDP) za zapadni Balkan Tomas Haker navodeći da Vučić ima težak odnos sa istinom.

“Ta izjava pokazuje Vučićev težak odnos sa istinom. Činjenica je da je Nemačka protiv otvaranja ove grupe pregovaračkih poglavlja, što je, s obzirom na loš napredak Srbije u fundamentalnim pitanjima, jedina ispravna odluka – rekao je Haker.

Back