Vučićeve najveće laži

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jer imaš neki dokaz za te optužbe? a svejedno,pa šta i ako je unjenivač,ON jedini ima pravo da ucenjuje jel to radi,ne zbog sebe i svoih interesa i para ko žuta banda,nego radi srbie i njenog napretka

cilj opravdava srestva..
tajkuni su tako placali njemu reket, dok nije zapelo kod djilasa, koji ne da svoje milione 600+!
pazi, ranije mafija kidnapuje ljude, i trazi otkup, a ovaj je kidnapovao celu zemlju i svo stanovnistvo, i kaze mora da se kopa, evo vam 2 jaja na dan, ali moja svita mafijaska ima jos da iscedi milione od milijardi za ekspo itd, pa cete vi kidnapovani posle da otplacujete te kredite, a mi cemo kud koji, kao nesa slina kokeza i drugi, da se razbezimo sa pokradenim parama

samo bre ocete teritorije, sta ce vam kosovo, balast, to kao da vec pocinje da govori - ti kazes da on radi za srbiju, ali sve vise ljudi shvata da radi za druge zemlje, da siftare, za svabe, za francuze itd, a srbima parizer ili dva jaja, nema u isti dan i jedno i drugo, stednja da se vrate pokradeni krediti

tajkuni su tako placali njemu reket, dok nije zapelo kod djilasa, koji ne da svoje milione 600+!
pazi, ranije mafija kidnapuje ljude, i trazi otkup, a ovaj je kidnapovao celu zemlju i svo stanovnistvo, i kaze mora da se kopa, evo vam 2 jaja na dan, ali moja svita mafijaska ima jos da iscedi milione od milijardi za ekspo itd, pa cete vi kidnapovani posle da otplacujete te kredite, a mi cemo kud koji, kao nesa slina kokeza i drugi, da se razbezimo sa pokradenim parama

samo bre ocete teritorije, sta ce vam kosovo, balast, to kao da vec pocinje da govori - ti kazes da on radi za srbiju, ali sve vise ljudi shvata da radi za druge zemlje, da siftare, za svabe, za francuze itd, a srbima parizer ili dva jaja, nema u isti dan i jedno i drugo, stednja da se vrate pokradeni krediti
znači nemaš,okej,tako sam i mislijo

https://srbin.info/tag/криминал/page/2/?lang=lat

Пет криминалних афера власти

Изјава Вељка Беливука да је спреман да сведочи у случају „Савамала“, да говори о убиству Оливера Ивановића и трагичној смрти Владимира Цвијана, говори у прилог ранијим тврдњама да је његов озлоглашени клан обављао послове за власт и тако правдао државну заштиту.

Vučićeva vlast u čvrstom zagrljaju sa mafijom: Veze vrha države i kriminala

Без одговорности људи блиских власт и председнику за „Крушик“, убиство Ивановића и „Јовањицу“

Радоичић радо виђен гост на државним пријемима

Вучић постао адвокат Колувије

najveći lažov u Evropi a verovatno i na svetu posle povratka iz Nju Jorka nastavlja u svom lažovskom ritmu:

"Posle mog govora u UN prilazili su mi ljudi koji tamo rade po 15, 20 godina i govorili su mi kako bolji govor nikada nisu čuli."

Poslednja izmena od moderatora:
Kad se vratim u Srbiju iz Nju Jorka idem u pravo u Skupštinu da rasturim sve one tamo iz opozicije kao Panto pitu. Sve ću bre da ih rasturim kao Panto pitu!

naravno još jedna bolesnikova laž.. nije se pojavio u skupštini niti će da se pojavi.. možda rasturi Karleušu u tv duelu na Pinku

najveći lažov u Evropi a verovatno i na svetu posle povratka iz Nju Jorka nastavlja u svom lažovskom ritmu:

"Posle mog govora u UN prilazili su mi ljudi koji tamo rade po 15, 20 godina i govorili su mi kako bolji govor nikada nisu čuli."
То није лаж, него истина. То су и новинари чак приметили и објавили.

ne znam je l ste čuli najnoviju laž tj bajku našeg predsednika :
jbg ima snimak nema tekst pa ne mogu da citiram tačno ali ću pokušati da prepričam

bio neki Arap taj njegov najbolji prijatelj.. sad jbg ne znam više ko mu je najbolji prijatelj Gerhard Šreder ili Bin Zajed
i sad neko reko tom, Arapu : ima jedan mali tu potpredsednik je vlade Srbije ali biće nešto od njega, svi mu se dive.. ( hahah pa jbt )

aj da analiziramo ovu laž
neko reko Bin Zajedu ovo za Vučića.. kako je psiho mogo da zna da je neko ovo reko ako je razgovor bio u 4 oka između Bin Zajeda i tog nekog ko je rekao?
dakle psiho kad laže uopšte ne razmišlja o nekakvoj logici nego eto.. lupa i laže

e i taj je tako predstavio Vučića kao nekog malog kome se svi dive

psiho nastavlja svoju bajku:

prilazi mi Bin Zajed.. ma običan čovek..ko da nije milijarder ( šta si očekivao da ima 4 ruke i dve glave glupane )

i sad kao oni sedaju da večeraju i prijateljski ćaskaju

i kao pita taj Bin Zajed na kraju našeg klovna : šta vama treba?
a Vučić: Ništa

i sad se budala smeje i laže da Bin Zajed nije mogo da veruje šta čuje

ne ozb šta vama treba? ma ništa bre , kaže mu Vučić

i on se kao fascinira

i eto tako je on oduševio Bin Zajeda u fazonu prvi čovek na svetu koji mu je rekao da mu ništa treba..

pa jbm ti budalu bre da ti jbm lažovsku!!!

svi imaju pristup internetu....nema opravdanja da nisu mogli da se informišu...problem je da su se skoro svi prodali...ko za stabilnost, ko da bi sačuvao mesto u javnom sektoru koje svojim znanjem i radom ne zaslužuje, ko za davanja pred izbore određenim kategorijama...ne glasa toliko ljudi za av av sektu jer ih voli nego jer se plaše da ne bude gore po njih ako dođe neko drugi...
Kad odem na glasanje i pogledam u one listice shvatim da jednostavno nemam za koga da glasam i predam prazan listic.

Meni ono lici na listice sa spiskom proslih, sadasnjih i buducih lopina, lazova, prevaranata i kriminalaca.

Valjda ce se za 50 godina prirodnim zakonima listici dovesti u bolje sadrzaje. Zbog buducih generacija.

ne znam je l ste čuli najnoviju laž tj bajku našeg predsednika :
jbg ima snimak nema tekst pa ne mogu da citiram tačno ali ću pokušati da prepričam

bio neki Arap taj njegov najbolji prijatelj.. sad jbg ne znam više ko mu je najbolji prijatelj Gerhard Šreder ili Bin Zajed
i sad neko reko tom, Arapu : ima jedan mali tu potpredsednik je vlade Srbije ali biće nešto od njega, svi mu se dive.. ( hahah pa jbt )

aj da analiziramo ovu laž
neko reko Bin Zajedu ovo za Vučića.. kako je psiho mogo da zna da je neko ovo reko ako je razgovor bio u 4 oka između Bin Zajeda i tog nekog ko je rekao?
dakle psiho kad laže uopšte ne razmišlja o nekakvoj logici nego eto.. lupa i laže

e i taj je tako predstavio Vučića kao nekog malog kome se svi dive

psiho nastavlja svoju bajku:

prilazi mi Bin Zajed.. ma običan čovek..ko da nije milijarder ( šta si očekivao da ima 4 ruke i dve glave glupane )

i sad kao oni sedaju da večeraju i prijateljski ćaskaju

i kao pita taj Bin Zajed na kraju našeg klovna : šta vama treba?
a Vučić: Ništa

i sad se budala smeje i laže da Bin Zajed nije mogo da veruje šta čuje

ne ozb šta vama treba? ma ništa bre , kaže mu Vučić

i on se kao fascinira

i eto tako je on oduševio Bin Zajeda u fazonu prvi čovek na svetu koji mu je rekao da mu ništa treba..

pa jbm ti budalu bre da ti jbm lažovsku!!!
Све је истинито што је Председник рекао.

Snimak ekrana 2024-10-08 221308.png

A baš je hteo da ispadne faca :lol:

Back