DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.263
Milijardu evra za neki pisljivi stadion a deca i ostali ljudi nam se lece sms porukama, oko 20 milijardi evra za neki glupi Expo vasar.Како год, све се добро завршило по Престони Град.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milijardu evra za neki pisljivi stadion a deca i ostali ljudi nam se lece sms porukama, oko 20 milijardi evra za neki glupi Expo vasar.Како год, све се добро завршило по Престони Град.
Ratni huskac, nista cudno.
Sta mu treba kad nas ojadio za nekoliko milijardi evra.ne znam je l ste čuli najnoviju laž tj bajku našeg predsednika :
jbg ima snimak nema tekst pa ne mogu da citiram tačno ali ću pokušati da prepričam
bio neki Arap taj njegov najbolji prijatelj.. sad jbg ne znam više ko mu je najbolji prijatelj Gerhard Šreder ili Bin Zajed
i sad neko reko tom, Arapu : ima jedan mali tu potpredsednik je vlade Srbije ali biće nešto od njega, svi mu se dive.. ( hahah pa jbt )
aj da analiziramo ovu laž
neko reko Bin Zajedu ovo za Vučića.. kako je psiho mogo da zna da je neko ovo reko ako je razgovor bio u 4 oka između Bin Zajeda i tog nekog ko je rekao?
dakle psiho kad laže uopšte ne razmišlja o nekakvoj logici nego eto.. lupa i laže
e i taj je tako predstavio Vučića kao nekog malog kome se svi dive
psiho nastavlja svoju bajku:
prilazi mi Bin Zajed.. ma običan čovek..ko da nije milijarder ( šta si očekivao da ima 4 ruke i dve glave glupane )
i sad kao oni sedaju da večeraju i prijateljski ćaskaju
i kao pita taj Bin Zajed na kraju našeg klovna : šta vama treba?
a Vučić: Ništa
i sad se budala smeje i laže da Bin Zajed nije mogo da veruje šta čuje
ne ozb šta vama treba? ma ništa bre , kaže mu Vučić
i on se kao fascinira
i eto tako je on oduševio Bin Zajeda u fazonu prvi čovek na svetu koji mu je rekao da mu ništa treba..
pa jbm ti budalu bre da ti jbm lažovsku!!!

pitaj mog brata lazova ako mi ne verujes, a evo sto mu je rekao, dok je tramp samo klimao glavom, bio je to video pozivnajnovija
Vučić 15 minuta telefonom razgovarao sa Trampom
pričao mi je o uspesima srpskih sportista.. ha ha
Сад ти и Додик не ваља?pitaj mog brata lazova ako mi ne verujes
tebe sam citirao jer si promasio temu, ovde si trebao da postavis dodu:Сад ти и Додик не ваља?
Из ког авиона ти то све видиш, мајке ти?vidi se iz aviona da laze, radi isto sto i ti klanja se idolu aljeku musliuu

kako on onoliki uspe da se uvuce u aljekovu pozadinu, meni nije jasnoСад ти и Додик не ваља?
Шта ћеш рећи кад Трампова администрација буде добро сарађивала и са Вучићем и Додиком?tebe sam citirao jer si promasio temu, ovde si trebao da postavis dodu:
vidi se iz aviona da laze, radi isto sto i ti klanja se idolu aljeku musliuu, samo narod procita na kraju sve glumce, vidi sa kamalom i ona je probala da izvara narod sa frazeologijom, pa se upetljala
ali vi radite isto sto i drugi, uinat ste na evropskom putu dvolicnosti i lazi, poltroni i ulizice, ugazice vas tramp sve
Дволичност Европљана о Трампу: До јуче је био руски агент, а сада трче да му љубе
Много тога је теби нејасно.kako on onoliki uspe da se uvuce u aljekovu pozadinu, meni nije jasno

aljek izbezumljen, sedi na onoj hoklici gleda onaj papir, osvrce se, ... dule ne laprdaj, vi ste samo dupeuvlakaci svi u sns-u, vi i ne znate sta znaci rec saradnja, za vas je ona mito i korupcija, dam 2 miliona klintonu, dam trampu generalstab, i tako sam ih kupio, a jesi moj q, samo si pokazao narodu da si veleizdajnikШта ћеш рећи кад Трампова администрација буде добро сарађивала и са Вучићем и Додиком?
Опет рекох, жао ми је због тебе, али Мистер Трамп и Председник Вучић су имали добар и садржајан разговор.aljek izbezumljen, sedi na onoj hoklici gleda onaj papir, osvrce se, ... dule ne laprdaj, vi ste samo dupeuvlakaci svi u sns-u, vi i ne znate sta znaci rec saradnja, za vas je ona mito i korupcija, dam 2 miliona klintonu, dam trampu generalstab, i tako sam ih kupio, a jesi moj q
sanjao si, inace bi naveo sta je to sadrzajno i dobro recenoОпет рекох, жао ми је због тебе, али Мистер Трамп и Председник Вучић су имали добар и садржајан разговор.
nije 20 milijardi za expo...to je bio probni balon...Vučević je na inauguraciji rekao da 1 miijarda ide na sam Expo a ostatak na infrastrukturne projekte širom Srbije a oni su sve to zajedno nazvali Expo 2027 skok u budućnost...mislim i ta 1 milijarda je mnogo za šupe koje će da sagrade...Milijardu evra za neki pisljivi stadion a deca i ostali ljudi nam se lece sms porukama, oko 20 milijardi evra za neki glupi Expo vasar.