Vučićev put do Moskve sa preprekama: Uprkos pritiscima iz Brisela predsednik Srbije prisustvuje proslavi Dana pobede

Uprkos vecinskim prognozama sa krste,Vucko ipak sleti u Moskvu.
Nista od vasih analiza.🙂
Sto se mene tice,milo mi je sto je otisao tamo, samo zbog raznih ljubitelja fasizma i nacizma,ukljucujuci i EUropljane.
Da li se ti to zezas?

Milo ti je sto je otisao na sastanak sa diktatorima i autokratama Limunado?

Diktatori i autokrate borci protiv fasizma i nacizma, aha, i svinje lete.

Дипломатски. :lol:

Вучић из Москве поручио: Поносан на антифашистичку борбу српског народа и захвалан Црвеној Армији

svaka mu cast, sad jos da iznapusava onu kaju kalas-turu, i sve koji su mu branili, ja nisam verovao, priznajem - prijatno me je iznenadio, ko se bese kladio da mu platim?

ne voli ga tramp, ali putin ga voli... menjamo plan necemo da ga menjamo sada, traziite ostavklu sinise malog, jer aljek je bio bolestan, a koje je sinisino opravdanje sto je pobegao iz usa, umesto da pregovara o ekonomskim pitanjima, carini i sankcijama?

Poslednja izmena:

Вучић из Москве поручио: Поносан на антифашистичку борбу српског народа и захвалан Црвеној Армији

Kako drugacije. Sve prsti od antifasizma.

1045439_screenshot-20211129-140922_ff.jpg

DrazaMihajlovic.jpg

Nista od vasih analiza.🙂
Sto se mene tice,milo mi je sto je otisao tamo, samo zbog raznih ljubitelja fasizma i nacizma,ukljucujuci i EUropljane.
Ja sam prognozirao da neće otići, zato što je kukavica, ali on i ja, za razliku od tebe, smatramo da mu je to rizičan potez.
Da je ostao, samo bi ga sprdali da je kukavica, ali bi mogao da računa na još neke veze sa svojim EU sponzorima.

posrao si se eu na glavu, svaka ti cast, aljece srbine. ale, ale, sad neka se puse fasisti

od sad botujem samo za Aljeka, a napadam malog i anu i one koji se slepaju na aljeka ACU SRBINA

Ne deluje srećno jer je u pitanju mnogo veća stvar za njega, od toga je li ga neko ispoštovao ili ponizio.
Valjda je shvatio da nema više podršku Amera i Evropljana, pa se odlučio na rizičan potez kojim će taj zapadni stav zapečatiti, a taj potez je poslednja karta - potpuno oslanjanje na Rusiju.
I sad nastupa vreme neizvesnosti za njega.
kakve analize bogtemazo,
...a vucic nikad jaci,
morate novi otrov da izmislite za njega,
isprobani ne deluju

Vučićev put u Moskvu naprasno zaustavljen, nije imao dozvolu za nastavak leta! Sada je opet u zraku

Dakako nego u zraku, gdje i pripada!

Rasti, rasti moj zeleni bore,
rasti, rasti moj zeleni bore.

Da se penjem tebe o vrhove,
da ja stignem sve do Svete Gore.

Tu je carska lavra Hilandara,
tu je carska lavra Hilandara.

Svetorodne loze Nemanjića,
izabranih rodom carevića.

Svetog Simeona i Save,
Svetog Simeona i Save.

Što zemaljske dvore ostaviše,
i dušom se nebu priljubiše.

Pogledajte prilog 1724746

Ne mesaj mi dobru muzicku numeru sa TRULOM JABUKOM AVtihristovom !😡🤬😠😡😤

...

Da li se ti to zezas?

Milo ti je sto je otisao na sastanak sa diktatorima i autokratama Limunado?

Diktatori i autokrate borci protiv fasizma i nacizma, aha, i svinje lete.
iz koje si ti galaksije,
nego eno juce u nemackoj resili da glasaju za merza
dokle god ga ne izglasaju,
sta ti je demokratija

posrao si se eu na glavu, svaka ti cast, aljece srbine. ale, ale, sad neka se puse fasisti

od sad botujem samo za Aljeka, a napadam malog i anu i one koji se slepaju na aljeka ACU SRBINA
Звучиш чудно данас, је ли то пропао план господина Трампа да побједи у ww1 или га неће за Папана. :D

Back