Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pumpace pumpaju na haparatimahttps://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-poleteo-za-moskvu/4lwytxl
-----------------------------------
Eto, sve dileme i trileme su raspršene
![]()
Da li se ti to zezas?Uprkos vecinskim prognozama sa krste,Vucko ipak sleti u Moskvu.
Nista od vasih analiza.
Sto se mene tice,milo mi je sto je otisao tamo, samo zbog raznih ljubitelja fasizma i nacizma,ukljucujuci i EUropljane.
Uprkos vecinskim prognozama sa krste,Vucko ipak sleti u Moskvu.
Nista od vasih analiza.
Sto se mene tice,milo mi je sto je otisao tamo, samo zbog raznih ljubitelja fasizma i nacizma,ukljucujuci i EUropljane.
Oni to u narativima vole Rusiju i istok, a u realnom zivotu biraju evro i zapad.Nisu vam mile rublje i Lade.
Molim se i za zdravlje Sijevo!!!stigao je glavna faca
...
Uprkos vecinskim prognozama sa krste,Vucko ipak sleti u Moskvu.
svaka mu cast, sad jos da iznapusava onu kaju kalas-turu, i sve koji su mu branili, ja nisam verovao, priznajem - prijatno me je iznenadio, ko se bese kladio da mu platim?Дипломатски.
Вучић из Москве поручио: Поносан на антифашистичку борбу српског народа и захвалан Црвеној Армији
Дипломатски.
Вучић из Москве поручио: Поносан на антифашистичку борбу српског народа и захвалан Црвеној Армији
Ja sam prognozirao da neće otići, zato što je kukavica, ali on i ja, za razliku od tebe, smatramo da mu je to rizičan potez.Uprkos vecinskim prognozama sa krste,Vucko ipak sleti u Moskvu.
Nista od vasih analiza.
Ipak, ovo je jedini pravi i prvi antinacista, u Jugoslaviji, po mišljenju predsednika Regana.Kako drugacije. Sve prsti od antifasizma.
![]()
Ipak, ovo je jedini pravi i prvi antinacista, u Jugoslaviji, po mišljenju predsednika Regana.
posrao si se eu na glavu, svaka ti cast, aljece srbine. ale, ale, sad neka se puse fasistiДипломатски.
kakve analize bogtemazo,Ne deluje srećno jer je u pitanju mnogo veća stvar za njega, od toga je li ga neko ispoštovao ili ponizio.
Valjda je shvatio da nema više podršku Amera i Evropljana, pa se odlučio na rizičan potez kojim će taj zapadni stav zapečatiti, a taj potez je poslednja karta - potpuno oslanjanje na Rusiju.
I sad nastupa vreme neizvesnosti za njega.
Odlikovali su ga Truman i De Gol, a Tito je uveliko bio živ. 17. marta 1986. LA je proglasio dan sećanja na Čiču.Zasto onda nije odlikovao Drazu, Tito je uveliko preminuo?
Odlikovali su ga Truman i De Gol, a Tito je uveliko bio živ. 17. marta 1986. LA je proglasio dan sećanja na Čiču.
Britanski i američki ambasadori mu odali počast u Pranjanima prošle godine, a ranijih godina više njih: kandaski, nemački, češki, poljski...
https://royalfamily.org/lat/prestolonaslednik-na-komemoraciji-misiji-halijard-u-pranjanima/
Objasni mu da je nikad jači, i da nema razloga da sad odjednom počinje da se plaši izbora.kakve analize bogtemazo,
...a vucic nikad jaci,
morate novi otrov da izmislite za njega,
isprobani ne deluju
Vučićev put u Moskvu naprasno zaustavljen, nije imao dozvolu za nastavak leta! Sada je opet u zraku
Dakako nego u zraku, gdje i pripada!
Rasti, rasti moj zeleni bore,
rasti, rasti moj zeleni bore.
Da se penjem tebe o vrhove,
da ja stignem sve do Svete Gore.
Tu je carska lavra Hilandara,
tu je carska lavra Hilandara.
Svetorodne loze Nemanjića,
izabranih rodom carevića.
Svetog Simeona i Save,
Svetog Simeona i Save.
Što zemaljske dvore ostaviše,
i dušom se nebu priljubiše.
Pogledajte prilog 1724746
Zasto Truman to nije javno obznanio vec je drzao tu medalju u fioci?
iz koje si ti galaksije,Da li se ti to zezas?
Milo ti je sto je otisao na sastanak sa diktatorima i autokratama Limunado?
Diktatori i autokrate borci protiv fasizma i nacizma, aha, i svinje lete.
Objasni mu da je nikad jači, i da nema razloga da sad odjednom počinje da se plaši izbora.![]()
Звучиш чудно данас, је ли то пропао план господина Трампа да побједи у ww1 или га неће за Папана.posrao si se eu na glavu, svaka ti cast, aljece srbine. ale, ale, sad neka se puse fasisti
od sad botujem samo za Aljeka, a napadam malog i anu i one koji se slepaju na aljeka ACU SRBINA