Nenad1988
Buduća legenda
- Poruka
- 45.582
Danilo Ikodinović.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo.Umjetna inteligencija.
Izvinjavam se, potreban je neko sa iskustvom u politici, inače bi šef vlade (koji po definiciji mora da kontroliše skupštinsku većinu) mogao da radi šta god mu/joj se prohte.Nemanja Vidic ili Sale Djordjevic
Šta ako ta AI na vlasti ustanovi da su ljudi nepotreban trošak, tj čist višak pa krene sa merama?Srbiji iz dosadašnjeg iskustva očigledno ne treba predsednik. Prvo izaberemo ludaka, a onda pravimo boga od njega. Ni stranke. Nama treba efikasan funkcionalni sistem da nas vadi iz go*ana. Bez šale, najefikasnija opcija je tehnokratska ekspertska vlada uz korišćenje veštačke inteligencije. Nema stranaka, nema vodja. Samo eksperti iz svih oblasti funkcionisanja države.
Predsjednik drzave ima samo protokularne nadleznosti i kao takav nebitna licnost ako crmo postivati nas ustav. Vazno je ko je predsjednik vlade i ministri. Za to predlazem advokaticu Pavlovic.Koja javna licnost da je znate, da je intelektualac,knjizevnik,ne sada sportista,biznismen estradna licnost ne daj Boze moze da nasledi ovoga..
Da li postoji neko sa kime se politickim stavovima slazete i ko deluje da je patriota,da prikriveno ne podrzava velikog vodju...
Postoji li takav danas, da nije zapalio na Zapad ili da nema 75+godina.
Pročitaj ponovo šta sam napisao. Ne da je AI na vlasti već da ekspertska vlada koristi AI radi efikasnosti. O ovome što si ti pitao sam baš pre neki dan diskutovao sa ChatGPT. "Da li može da vodi državu...i slično". I potpuno je svestan svojih mana. Kaže da može, ali je problem kod ovakvih situacija kao što si naveo. Još uvek nema implementiranu empatiju pa bi problem nastao npr. kod ulaganja u lečenje bolesnika sa terminalnim bolestima. Trenutno je to za njega iracionalni trošak. I poptuno je svestan takvih problema. Ali najverovatnije će budući modeli biti "trenirani" na empatiju i humanost.Šta ako ta AI na vlasti ustanovi da su ljudi nepotreban trošak, tj čist višak pa krene sa merama?![]()
otac mu je bio cetnicki komandant, tako da sumnjam u njega da je udbaski igrac...tesko da bi Matija, daleko dogurao sa takvom reputacijom..Obzerveru, ja te molim, ali kao coveka te molim, da ne citiras gluposti Matije Beckovica.
Usi i mozak bole od njegovih niskointeligntnih stihova, gde pokusava da bude sarkastican i ironican.
Na svetu ne postoji nista gore od glupog coveka koji je ironican i sarkastican.
Bukvalno nista nije gore od toga.
Koliko je dobro i fenomenalno kada inteligentna osoba prezentuje inteligentnu ironiju, NISTA nije gore i bolnije za mozak kada glupa i ultra-pateticna osoba pokusava da bude ironicna.
Kao Matija Beckovic.
Hteo sam da kazem, on je covek izrazito prosecne inteligencije, prosecnog razumevanja sveta, sve u vezi njega je potpuni bolni prosek.otac mu je bio cetnicki komandant, tako da sumnjam u njega da je udbaski igrac...tesko da bi Matija, daleko dogurao sa takvom reputacijom..
Premijerski (kancelarski) sistem ne podrazumeva nikakva ograničenja broja mandata, na primer Merkelovka…Niko.
Treba ukinuti tu funkciju, svejedno je nebitna u premijerskom sistemu.
Mozes biti u dva mandata premijer i onda ide zabrana bilo kakvog politickog djelovanja da se ne bi ponovio novi Vucic.
Ja sam lepo rekao da Srbija treba da uvede polupredsednički sistem da predsednik ima određeni broj glasova u parlamentu.Premijerski (kancelarski) sistem ne podrazumeva nikakva ograničenja broja mandata, na primer Merkelovka…
Imali te države.Srbiji iz dosadašnjeg iskustva očigledno ne treba predsednik. Prvo izaberemo ludaka, a onda pravimo boga od njega. Ni stranke. Nama treba efikasan funkcionalni sistem da nas vadi iz go*ana. Bez šale, najefikasnija opcija je tehnokratska ekspertska vlada uz korišćenje veštačke inteligencije. Nema stranaka, nema vodja. Samo eksperti iz svih oblasti funkcionisanja države.
Nikakvi intelektualci, buducnost je u neobrazovanima i oni treba da vode zemlju jer su najsposobniji kao sto je i Tito bio.Pogledajte prilog 1690913
Dr Antonic,istaknuti sociolog,knjizevnik,intelektualac,rusofil, covek koji razume propast srpskog drustva,srpske omladine,srpskog obrazovanja...
Da li podrzava rezim,ne znam?
Ne znam, meni je on jedna od najljigavijih pojava u javnom prostoru jos odavno, i pre ove vlasti.Pa ovaj bi pod nekim uslovima i mogao imati veliki broj glasova, jer je u pitanju nacionalna opcija
... Dok onaj moj nebi mogao ni 10 posto, sve da ga RTS gura...
Предлажем модерацији да овакве уписе бришу одмах, јер је јасно шта им је циљ.Ti bi bio samo poslušni šraf režima
Nama je potreban dr Dinko Gruhonjić
Moj glas imaš![]()
Tehnokratska ekspertska vlada, bravo.Srbiji iz dosadašnjeg iskustva očigledno ne treba predsednik. Prvo izaberemo ludaka, a onda pravimo boga od njega. Ni stranke. Nama treba efikasan funkcionalni sistem da nas vadi iz go*ana. Bez šale, najefikasnija opcija je tehnokratska ekspertska vlada uz korišćenje veštačke inteligencije. Nema stranaka, nema vodja. Samo eksperti iz svih oblasti funkcionisanja države.
HvalaTehnokratska ekspertska vlada, bravo.
Neka se zove G-17
А можда су се сад поправили, а?Neka se zove G-17