Novi predsednik Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vojo3

Zainteresovan član
Poruka
202
Koja javna licnost da je znate, da je intelektualac,knjizevnik,ne sada sportista,biznismen estradna licnost ne daj Boze moze da nasledi ovoga..
Da li postoji neko sa kime se politickim stavovima slazete i ko deluje da je patriota,da prikriveno ne podrzava velikog vodju...
Postoji li takav danas, da nije zapalio na Zapad ili da nema 75+godina..

Postoji, ime mu je Jovo Bakic.

1738001735-jovo-bakic.jpg

Koja javna licnost da je znate, da je intelektualac,knjizevnik,ne sada sportista,biznismen estradna licnost ne daj Boze moze da nasledi ovoga..
Da li postoji neko sa kime se politickim stavovima slazete i ko deluje da je patriota,da prikriveno ne podrzava velikog vodju...
Postoji li takav danas, da nije zapalio na Zapad ili da nema 75+godina..
ajde ne izvoljevaj, sta ce ti predsednik? da srusimo ovoga, posle cemo da razmisljamo o drugome... moz' da uvedemo vece staraca, i ili studenata, a da ukinemo instituciju predsednika, da ne baldise sledeci kao aljek siftar koji nije stigao da da instrukcije kako da se glasa u UN, debil :mrgreen:

Pa ako se neko pojavi do tad, pojavi, ako ne, opet ce Vucic. Ustvari on ne moze, ali rano je o tome misliti, a da imamo sijaset umnih ljudi, imamo , iako su medju starijima.

Kako opet Vučić ako mu je ovo zadnji mandat.

Ustav nije (ili barem nije još uvek) menjan. Ne može da se kandiduje za treći.

Rekla sam vec, setila sam se u zadnjem trenutku i dopunila prethodni post, ali ima vremena.

Evo ne Nikola Kojo, ali moze Srdjan Todorovic.:mrgreen:

Ovo je 2025. godina. Dve godine nisu kratak vremenski period u današnjem svetu, ni po kojem kriterijumu, ali nije zabranjeno da pričamo o događaju koji sledi.

Iskreno, ja mislim da će biti jako čupavo. Pošto će, kao što rekoh, izbori biti u sred BelEXPO sa stotinama hiljada stranaca u BG i nešto više očiju uprtih u srpsku prestonicu nego inače.

Ne odgovara Nepomeniku nikako to što će biti izbora u isto vreme sa BelEXPOm. On je još planirao da tada negde budu možda i prevremeni parlamentarni tj. da obori vladu, ali to bi mu još manje odgovaralo.

Ovo je 2025. godina. Dve godine nisu kratak vremenski period u današnjem svetu, ni po kojem kriterijumu, ali nije zabranjeno da pričamo o događaju koji sledi.

Iskreno, ja mislim da će biti jako čupavo. Pošto će, kao što rekoh, izbori biti u sred BelEXPO sa stotinama hiljada stranaca u BG i nešto više očiju uprtih u srpsku prestonicu nego inače.

Ne odgovara Nepomeniku nikako to što će biti izbora u isto vreme sa BelEXPOm. On je još planirao da tada negde budu možda i prevremeni parlamentarni tj. da obori vladu, ali to bi mu još manje odgovaralo.
Ma covece bre, vidis da su i sada vanredne okolnosti u svemu a cene divljaju za to vreme, nekima od vas je morabiti mnogo lepo kad jos zamisljate buducnost u naredne 2 godine!?

Ko zna dal' cemo do tad biti zivi! Ili neki hocete jer vam je sve potaman cim o tome razmisljate, ali neki mozda necemo.

kao da je problem promeniti ustav, koji se ionako gazi
pokrasti izbore u banana drzavi maciji kasalj

Zapravo, jeste problem, zato što mora da usvoji bukvalno dve trećine narodnih poslanika u parlamentu i onda da prođe na referendumu.

U ovom sazivu jednostavno ne može ni u teoriji da nagna 165 poslanika koji bi glasali za tako neku izmenu, tako da je to prazna priča.

Neće se kandidovati 2027. godine, po svemu sudeći.

Ова жена би била одличан министар правде.
А и премијер.

Прва особа која је у српском друштву покренула кључне теме :порези, извршитељи, уништена Скупштина, корпоративна пљачка Србије, безумни закони на штету Србије....

Милина је била гледати њена излагања у Скупштини.
Желим јој успех у политици.

Back