FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.944
Ja. Obećavam borbu neprestanu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije jos veca bajka da ce Jovo Bakic ili Nikola Kojo doci na mesto preCednika?bajke nisu na ovoj temi...inače treba znati obavezno kineski i ruski...
I to je sustina. Imacete Medvedeva u fotelji na Andricevom vencu a Volodja ce da bude u Nemanjinoj.Što se opterećujete predsednikom...?
Kad Vučić zasedne u premijersku fotelju, predsednik će biti nebitan.
Vauu. Srbija ce biti prva drzava Balkana koja ce imati zenu, lezbejku, druge nacije za predsednicu. Ekstremno progresivna i napredna drzava.Biće rotacija, AV će biti premijer, a predsednica će biti AB.
A možda grešim.Vauu. Srbija ce biti prva drzava Balkana koja ce imati zenu, lezbejku, druge nacije za predsednicu. Ekstremno progresivna i napredna drzava.
Na žalost.'Ladno nema ko.
može Oskar da nabavi masku sa ženskim likom i da stvori lik žene koja će da bude kandidat za predsednika dok će on sa pravim likom da bude premijer...nešto kao u onom filmu sa Robinom Vilijamsom ... pola dana bi trošio samo u prelazak iz jednog lika u drugi...čas gostuje na televizijama kao premijer čas kao predsednik...jedina mana ovog rešenja je da bi možda neko primetio da se nikad ne pojavljuju zajedno premijer i predsednikBiće rotacija, AV će biti premijer, a predsednica će biti AB.
pa ako mrtvi mogu da glasaju mogu i da budu birani za predsednike
Ti bi bio samo poslušni šraf režimaЕво, ја ћу, ако нико неће...![]()
Zec je još u šumi, a naredni predsednik će biti onaj ko bude dobio izbore.Koja javna licnost da je znate, da je intelektualac,knjizevnik,ne sada sportista,biznismen estradna licnost ne daj Boze moze da nasledi ovoga..
Da li postoji neko sa kime se politickim stavovima slazete i ko deluje da je patriota,da prikriveno ne podrzava velikog vodju...
Postoji li takav danas, da nije zapalio na Zapad ili da nema 75+godina..
Reče mi jedan čoek,pa ako mrtvi mogu da glasaju mogu i da budu birani za predsednike![]()
Majića?! Oslobodioca Gnjilanske grupe, sve iz viših interesa?CIA kontraobaveštajac
Ako institucije rade, koga briga ko je predsednik.
Zaboravili ste sudiju Majića.
Obzerveru, ja te molim, ali kao coveka te molim, da ne citiras gluposti Matije Beckovica.Reče mi jedan čoek,
na jednom mestu,
kod jednog čoeka,
jednu stvar,
ne mogu ti reći đe,
odma bi se setio koji je.