Vučića ponižavaju Vašington, Pariz ali i Moskva

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Међу светским лидерима подсахарске Африке
1746785663410.png

Dok se sa ostalim liderima srdacno pozdravljao u Kremlju Putin je teska srca Vucicu hladno pruzio Ruku.
Sa Dodikom se srdacno pozdravio, za Ibrahima Traorea je poslao Ruski avion da ga doveze u Moskvu itd.
Izgleda da je Vucic dosao u poziciju da ga niko neceni ni Amerikanci, ni EU niti Rusi.
Vucic je besan i sprema se da sa svojim kriminalnim Chacima iskali svoj bes na studentima.
Boze sacuvaj nas od tog poludelog monstruma.

Vucic se blamira svaki dan i svuda.
Nema on petlju ni za sta.
Tamo u Moskvu se ide sa pozivom
a ne jer imas petlju
A nije smeo da odbije i pri tome se opet obrukao
slagao da mu je lose i da mora da miruje
a onda prvo zakazao razgovoro sa pirgavcem u BG
pa spiccio u Moskvu
sam se on blamira non stop i to majstorski ne treba niko da ga ponzava
Parter.
Poslednji red do prolaza

Kad god predsednik Srbije održi „istorijski govor“ u UN, kako nam to predstavljaju prorežimski mediji, slika koja prati događaj pokazuje da taj govor niko nije čuo jer je održan – u praznoj sali.

Vučić je prekjuče u Glazgovu na samitu UN o klimatskim promenama „oduvao zapad“ i „isprozivao svetske lidere“ u praznoj sali, a slične „istorijske govore“ a sablasno praznim salama održao je i na zasedanjima Generalne skupštine UN 2019, kao i dve godine ranije.

U jučerašnjim hvalospevima najdalje je otišao Objektiv koji je sa naslovnice poručio „Srbijo, budi ponosna kakvog predsednika imaš“, jer je, kako navode „Vučić hrabro isprozivao svetske lidere“.

Čak i da je tako, činjenica je da ga niko od svetskih lidera nije ni čuo jer je svoj „istorijski govor“ Vučić održao u praznoj sali, što je pokazao kratak snimak na RTS-u, a za milisekund provukao se čak i u vestima TV Pink.

Sve neke teorije...te ne smije,te izbjegava,te nece otici...sad kad je otisao...e,imao poziv,morao,ovo,e,ono...kao da su svi s njim licno ovce cuvali i znaju sve u detalje.
Sta god da je uradio,bila bi neka teorija.
Rezultat je da je otisao i da je tamo i to je cinjenica.
Po meni...ispravno...Srbija i treba da bude na proslavi pobjede nad fasizmom bez obzira na sve ucjene i igrice EU.
Putin/ Vucic i antifasizam kao ti i balet Limunado.

Da li je manipulator ili ne,to u ovom kontekstu nije bitno.To je stvar unutrasnje politike.
On ovde kao predsjednik predstavlja Srbiju,a ne sebe.
Sestro
drugu temu potrazi
ovo je tema o tome kako njega ponizavaju
a njegovo predstavljanje Srbije je inace katastrofalno
ako vec o tome treba da govorimo
i drugi su bii losi pre njega
ali ovaj je presao igraicu koliko Srbiju ponizava na sve strane

ali dobro
ja sam rekao sta sam imao...
sad imam pametnija posla.
Svako dobro!!!

Ovu pobedu su izvojevali sve vojske EU koje su bile protiv nacizma i fašizma. Najveći doprinos jeste dala Rusija, ali zar ne bi trebalo da i mi imamo nešto slično tome, u našoj državi a ne kao prilepak da idemo u drugu državu?

Naravno da je trebalo. Pogotovo u geopolitičkim okolnostima kada smo (opet) "tampon zona" između suprostavljenog zapada i istoka. Ako smo već izabrali neutralnost kao geopolitički pravac (što mislim da svakako nije pametno, niti izvodljivo, al ajde), onda je trebalo da napravimo nešto u svojoj režiji a ne da se svrstavamo na jednu od strana. Ovako se šalje jedna šizofrena i retardirana poruka pogubljenosti što nam dodatno srozava ugled. Težak krindž ;)

U Vašingtonu ga Tramp smestio u hoklicu, ceo svet se smejao.. Verovatno najsmešnija slika u istoriji diplomatskih sastanaka..
U Parizu na odavanju počasti herojima Prvog Svetskog Rata stavili ga gore u peti red , 3 reda iza teroriste i ratnog zločinca Tačija.

Evo sad ga i braća Rusi ponižavaju. Trenutno u Rusiji nema ni desetak lidera na obeležavanju Dana Pobede a Vučića smestili u neki ćošak pored izlaznih vrata. Kad se nekom lideru primoča kad krene u WC šansa za našeg glupana da ga pozdravi.
Zašto predsednika Srbije ponižavaju na svim sastancima? Jedino kad se sastane sa Miletom Dodikom u Banja Luci on dobije neko poštovanje!
Kad se gura tamo gde ga ne žele.

Back