Treći ili četvrti red. To je treća liga, ali njega nije briga.
Bliže zahodu nego Putinu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki nisu smeli da dodju a neki nisu ni pozvani iako bi rado hteli da budu .
Tako , budimo sretni te je tu .
Parter.Vucic se blamira svaki dan i svuda.
Nema on petlju ni za sta.
Tamo u Moskvu se ide sa pozivom
a ne jer imas petlju
A nije smeo da odbije i pri tome se opet obrukao
slagao da mu je lose i da mora da miruje
a onda prvo zakazao razgovoro sa pirgavcem u BG
pa spiccio u Moskvu
sam se on blamira non stop i to majstorski ne treba niko da ga ponzava
Koji su ovo što su nam isto dirali predsednika?
![]()
Da li je manipulator ili ne,to u ovom kontekstu nije bitno.To je stvar unutrasnje politike.ne pricam ja o Srbiji
nego o manipulatoru koji je vodi
ogromna je razlika i ne pravi se da ne razumijes
ako to ne shvatas nemamo sta da pricamo
Ali ima jedna slobodna stolica, on ipak ne sme da sedne na nju.
Hoklica bato, zna svoje mesto.
Putin/ Vucic i antifasizam kao ti i balet Limunado.Sve neke teorije...te ne smije,te izbjegava,te nece otici...sad kad je otisao...e,imao poziv,morao,ovo,e,ono...kao da su svi s njim licno ovce cuvali i znaju sve u detalje.
Sta god da je uradio,bila bi neka teorija.
Rezultat je da je otisao i da je tamo i to je cinjenica.
Po meni...ispravno...Srbija i treba da bude na proslavi pobjede nad fasizmom bez obzira na sve ucjene i igrice EU.
SestroDa li je manipulator ili ne,to u ovom kontekstu nije bitno.To je stvar unutrasnje politike.
On ovde kao predsjednik predstavlja Srbiju,a ne sebe.
Da to nije zbog toga što je visok, pa ne vide od njega?![]()
Zašto nisi promijenio nick u Jugo Čvari? Ka ti je idol mogao u Aleks Vuči red je da ga pratiš!![]()
To su narativi za vas sa jeftinijim ulaznicama.Da li je manipulator ili ne,to u ovom kontekstu nije bitno.To je stvar unutrasnje politike.
On ovde kao predsjednik predstavlja Srbiju,a ne sebe.
Snimi kako se gledaju on i Dodik.Међу светским лидерима подсахарске Африке
Pogledajte prilog 1725523
Ovu pobedu su izvojevali sve vojske EU koje su bile protiv nacizma i fašizma. Najveći doprinos jeste dala Rusija, ali zar ne bi trebalo da i mi imamo nešto slično tome, u našoj državi a ne kao prilepak da idemo u drugu državu?
Kad se gura tamo gde ga ne žele.U Vašingtonu ga Tramp smestio u hoklicu, ceo svet se smejao.. Verovatno najsmešnija slika u istoriji diplomatskih sastanaka..
U Parizu na odavanju počasti herojima Prvog Svetskog Rata stavili ga gore u peti red , 3 reda iza teroriste i ratnog zločinca Tačija.
Evo sad ga i braća Rusi ponižavaju. Trenutno u Rusiji nema ni desetak lidera na obeležavanju Dana Pobede a Vučića smestili u neki ćošak pored izlaznih vrata. Kad se nekom lideru primoča kad krene u WC šansa za našeg glupana da ga pozdravi.
Zašto predsednika Srbije ponižavaju na svim sastancima? Jedino kad se sastane sa Miletom Dodikom u Banja Luci on dobije neko poštovanje!
Pogledi ,,Šta ćemo, kako ćemo,,??!!!Snimi kako se gledaju on i Dodik.
- Aco?
- Milorade?
- Aco?
- Najebasmo.
- Skroz.