- Poruka
- 187.605
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nato bombe nisu ali vučić je srušio most!pa jel bio neko iz redova zutih blokadera na mestu premijera i predsednika u to vreme ? jeste koliko se secam sto oni nisu gradili autoputeve ko je kriv?
Treba spomenuti i koliko je bilo teže i zahtijevnije izgraditi ceste u RH..Autocesta Zagreb - Split, oko 400km, je koštala manje od 2 milijarde eura.
Ukupno oko 5 milijardi eura za 1066km, podatak iz 2013.
U Srbiji vidim cijene za kratke dionice da ti se zavrti u glavi. 20km jučer sa srednje dugim tunelima oko 500 milijuna eura.
Pogledajte prilog 1752514
ne secam se drugog autoputa juzno od beograda osim starog komunistickog autoputa "bratstva jedinstva" za vreme zutih blokadera
sad imamo Milos Veliki i Moravski Koridor vozio sam se vise puta na oba
Pre to nismo imali za vreme vlasti zutih blokadera
Druga cijev tunela Učka od 5,5km plus 17km autoceste i vijadukt koja je lani puštena u promet koštalo je 200 milijuna eura.Treba spomenuti i koliko je bilo teže i zahtijevnije izgraditi ceste u RH..
хехех,па нисте ни Ви блесавиDruga cijev tunela Učka od 5,5km plus 17km autoceste i vijadukt koja je lani puštena u promet koštalo je 200 milijuna eura.
Tunel je koštao jer su tokom gradnje naišli na 30 kaverni i rasjeda, morali napraviti most u planini da premoste najveću pećinu.хехех,па нисте ни Ви блесави![]()
Prodali im Moravci fejk licencu.A jbg, ne znam. Ja sam čuo da u Bosni kažu prc Milojka.![]()
ма како да не..ма тако је,Те Каверне су требале коштале још 100 Милиона више,али ми смо уштеделиTunel je koštao jer su tokom gradnje naišli na 30 kaverni i rasjeda, morali napraviti most u planini da premoste najveću pećinu.
A vidi, 200 vs 450 u Srbiji. Plenko plače da ne vlada Srbijom.ма како да не..ма тако је,Те Каверне су требале коштале још 100 Милиона више,али ми смо уштедели![]()
Ti putevi koji vode prema Albaniji su potrebni tebi ili nekom od tvojih komšija?pa cek kolega jel bolje dai mamo autoputeve ili da se klackamo makadamom i putevima punim rupa ?
Čovek se bavi propadanjem svega i svačega a hvalisanjem smradikala nisi to provalio? Od nastanka nije nijednu istinu napisao.
Rusi ostali bez para, SNS obećao Tiksiju asfalt do vinograda.Otanjio nam tikomir sa temama o Rusiji, pritisla ga udba da se aktivira na frontu hvalospeva Vucicu i pljuvanja blokadera![]()
Uvešće se ionako jeftinije grožđe iz Albanije novim autoputevima.Rusi ostali bez para, SNS obećao Tiksiju asfalt do vinograda.![]()
Tunel je koštao jer su tokom gradnje naišli na 30 kaverni i rasjeda, morali napraviti most u planini da premoste najveću pećinu.
Čovek se bavi propadanjem svega i svačega a hvalisanjem smradikala nisi to provalio? Od nastanka nije nijednu istinu napisao.
Sta sad baba kao mudra, zar vam nisu stavovi tinejdzerki prioritetA evo šta kaže jedna baba![]()
Nije tacno, hvali se.Vučić za 12 godina izgradio više nego Tito, Sloba, Koštunica i Tadić zajedno
PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je za vreme svoje vlasti, koja traje već 12 godina, izgradio više nego prethodni predsednici za 67 godina.
![]()
Foto: Novosti
Danas je otvorena deonica auto-puta E-763 "Miloš Veliki" od Pakovraća do Požege, u dužini od 19,56 kilometara.
Od 1945. do 2012. godine, u Srbiji je izgrađeno ukupno 596 kilometara autoputeva. Međutim, samo od 2013. godine, kada je na vlast došao Aleksandar Vučić, izgrađeno je čak 609 kilometara, uključujući i novu deonicu do Požege.
Tom prilikom je Vučić rekao:
- Ovo je najteža deonica koju smo ikada izgradili. Toliko su radnici muka i problema imali, nikada se u Srbiji tako teška deonica nije gradila. Srećan sam što smo uspeli ovo da izgradimo, za mnogo godina teškog rada u kojima nisam imao ni odmora, danas nešto postoji što niko ne može da mi izbriše.
![]()
Foto: Novosti
I sam Vučić je tom prilikom podsetio da su izgradili više autoputeva i brzih saobraćajnica nego u prethodnih 70 godina.
https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...-vise-nego-tito-sloba-kostunica-tadic-zajedno
da li je ovo tacno ?
Sta je uradila Italija nakon pada mosta u Djenovi?Na stranu sto posle pada nadstresnice, ja bih se na njegovom mestu pitala - koliko ce da traje to izgradjeno?
Ti Italiju u kojoj vlada mafija uzimas za neki reper?Sta je uradila Italija nakon pada mosta u Djenovi?
Sigurno je mafija srusila most. Njihova infrastruktura svejedno odlicno funcionise, i pre i nakon toga.Ti Italiju u kojoj vlada mafija uzimas za neki reper?
Ne, vec je mafija gradila most.Sigurno je mafija srusila most. Njihova infrastruktura svejedno odlicno funcionise, i pre i nakon toga.