- Poruka
- 86.511
Vama je Djindjić bio ALAH koliko se sećam...Nije problem ako želiš Staljinističko vođenje države. Samo što Vučića malo muči geografski položaj Srbije i narod koji na to neće pristat.

Alija će ga znati zašto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vama je Djindjić bio ALAH koliko se sećam...Nije problem ako želiš Staljinističko vođenje države. Samo što Vučića malo muči geografski položaj Srbije i narod koji na to neće pristat.

odlicno resenje je da se nadju krivci.

Gubitaske i subvencionisane SFRJ fabrike je trebalo zatvoriti pre 50 godina.Ljudi glorifikuju Đinđića, zatvaranje fabrika je započeto u njegovo vreme, što mu je i bio program, da Srbija postane zemlja usluga skoro bez industrije.
Da, na šta su "spali" pa da joj prozivaju maloljetnju djecu.Нешто размишљам... Чини ми се да бих се радије објесио него да ме „брани” овакав неко и на овакав начин. Судећи по томе нашта су спали, изгледа да клизи тло под ногама...
Boza Djelic je pre ovoga uvodio kapitalizam u Poljskoj sa Dzefri Saksom.Meni najlepše bilo kada je Miki Maus povisio glasić
Kao prvo, kakve veze ima ostavka predsednika sa parlamentarnim izborima i, kao drugo, kako bi se on uopste mogao kandidovati opet za predsednika
A dobro zezam se malo. Ali da nije dobro nije. I ne mogu stvari biti kao što su bile. U celu ovu priču ubaciš i izbornu krađu koja je bila samo pre godinu dana.Ostanite nam u hajp fazonu, možete i drugo veče da dodjete![]()
Председник Вучић није одговоран за пад надстрешнице! То је само политичко лешинарење над страдалим људима!

Što god se na Krsti piše ispadne potpuno drugačije. Bar je tako bilo poslednjih petnaestak godina.

Пази, држим те за сваку реч коју си написао.Дуле, имаш времена до петка (тј. до поноћи петак на суботу) да пређеш на страну Јова Бакића.
После тога, биће касно.
Пређи на страну светлости, покај се.

Да ли се ти то подсмеваш искреној љубави Корејског Народа према свом Драгом Вођи? Или љубави Србског Рода према Вожду Србског Света, Председнику Републике Србије Господину Александру Вучићу?
То си говорио и после Рибникара.Наш православни брат @Тихи каже:
Можеш како хоћеш, али не можеш докле хоћеш.
Е, то се управо дешава СНС мафијашкој организацији.
Пази, држим те за сваку реч коју си написао.![]()
Да ли се ти то подсмеваш искреној љубави Корејског Народа према свом Драгом Вођи? Или љубави Србског Рода према Вожду Србског Света, Председнику Републике Србије Господину Александру Вучићу?
Питаћу те кад дође тај тренутак. Кад ће Вучић, наводно, пасти, шта си рекао?Тако држиш и стрица Светозара, а?
Ја и Џег се повремено чујемо на тњитеру.Кад падне Вучић, Џег се враћа на Крсту, а онда сте обрали зелен бостан.
Dule, da li ti postojiš u realnom životu?Народ је уз Председника Александра Вучића!!!