Vučić u naredna tri meseca podnosi ostavku? "Umesto rekonstrukcije vlade moglo bi se ići na izbore na kojima predsednik ne bi učestvovao"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".

194434_vlada-kim-vucic_f.jpg

Do ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića moglo bi doći usled situacije u zemlji, tako da bismo umesto rekonstrukcije Vlade, imali izbore na svim nivoima.

Kako piše "Informer", moguće je da Vučić ne bi učestvovao ni na parlamentarnim izborima.

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-naredna-tri-meseca-podnosi-ostavku/zylcjvz
Ne verujem, on da se odrekne vlasti , nema šanse....

Понудио би је он, али неће због Народа који не жели никог другог, сем њега, на власти!

Дуле, имаш времена до петка (тј. до поноћи петак на суботу) да пређеш на страну Јова Бакића.

После тога, биће касно.

Пређи на страну светлости, покај се.

Дуле, имаш времена до петка (тј. до поноћи петак на суботу) да пређеш на страну Јова Бакића.

После тога, биће касно.

Jovo Bakic je nekad hvalio ovu vlast, mnogi promenili plocu.

Karleuša uzvraća udarac :eek:

- Znaš da je neko mnogo dobar čim ga napadaju sa svih strana! E, to vam je Vučić! Trn u oku svih Srbomrzaca! I domaćih i stranih!
Srbi dok ne unište i ne oteraju svoje najbolje, ne smiruju se.
Znate li nekog ko po umeću moze da zameni Vucica? Evo, ako znate recite ko?!
Pre 10 godina nismo imali puteve, alo!
Alooo! Samo od toga da počnemo, da ne nabrajam dalje! Zamislite kako će likovati naši neprijatelji kada vide ovo? Hrvati će to slaviti veselije nego Oluju pošto su Vučićem opsednuti, a mislim i da se lože na njega.

- Severina sigurno svako jutro masturbira na Vučićevu sliku, pa onda ode da opere zube! Toliko ga pominje!
Zamislite tek kako će Kurti i ostali Murti da slave? I albanski i srpski Kurti i Murti!Uvek je bilo, sitna bagra i dva tri loša kad se udruže, ubiše Miloša.
To je srpska poslovica, mi je lično smislili jer smo sve najbolje u prošlosti ubili!
Ali ako se ovaj čovek pusti da ode, a verujem da mu je dosta i napada i mržnje i neprijatelja, Srbija je na*ebala. Ćuta da bude predsednik možda? Nadam se da srpski narod neće dozvoliti da srpski izdajnici koji su saglasni da smo genocidan narod, imati tu mogućnost. Mada... kako je počelo... neka nam je Univerzum u pomoci - rekla je Jelena Karleuša za Informer.

https://informer.rs/dzet-set/estrada/972538/aleksandar-vucic-ostavka-jelena-karleusa
Нешто размишљам... Чини ми се да бих се радије објесио него да ме „брани” овакав неко и на овакав начин. Судећи по томе нашта су спали, изгледа да клизи тло под ногама...

После тога, биће касно.

"Odričeš li se Sotone?" :mrgreen::pop:

ono što je juče vučić radio na sednici vlade nije viđeno u istoriji...lupao im je packe pričao im kao maloj deci šta treba da rade kako da se ponašaju...a oni ga gledaju i slušaju kao đaci prvaci u školi dok ih vređa i proziva ja ne znam uopšte čemu služi vlada srbije i zašta plaćamo ministte i premijera kad su totalno nesposobni i uopšte ne znaju šta im je posao

ono što je juče vučić radio na sednici vlade nije viđeno u istoriji...lupao im je packe pričao im kao maloj deci šta treba da rade kako da se ponašaju...a oni ga gledaju i slušaju kao đaci prvaci u školi dok ih vređa i proziva ja ne znam uopšte čemu služi vlada srbije i zašta plaćamo ministte i premijera kad su totalno nesposobni i uopšte ne znaju šta im je posao
Има ли где линк ка видео смимку.

Све ово што се дешава претходних дана, већ постаје смешно.
Kaži mi pošteno, koliko ste godina udaljeni od budžetske kase?
Lepo se napunila, šteta da to neko drugi... jao izvini, nemoj da plačeš...

Meni najlepše bilo kada je Miki Maus povisio glasić :D

@tab503 kradeš mi ideje za teme :D @fauler da bi bio premijer ne mora učestvovati na izborima. Inače i ja mislim da mu je ideja da postane premijer. Jer kao premijer ima veća ovlašćenja i prava nego kao predsednik.
Vucic ima ista ovlascenja- autokratska.

On ima ista ovlascenja i da je predsednik, premijer, menadzer u Crvenoj zvezdi, kuvar u dzubaji za vojsku, ili cistac cipela na ulici.

Cak i teorija prava nije toliko retardirana disciplina da misli da u nekom drustvu postoji samo forma.

Председник Вучић није одговоран за пад надстрешнице! То је само политичко лешинарење над страдалим људима!
Odgovoran je u potpunosti.

Ne moze da se hvali onom sto je dobro uradjeno u Drzavi, a da bezi od odgovornosti kao pi.cka kada se desi neko sranje.

Ne funkcionisu tako diktature i autokratije.

Autokrata je za SVE odgovoran u drustvu. Sam je to birao, on je sam birao da bude autokrata.

Kada je sam birao, e onda ima da bude odgovoran za nastresnicu. Samosvestan narod, ako su Srbi tako dobar narod kako kazete, apsolutno mora da ga smatra odgovornim za nastresnicu.

Back