Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.976
Usranamotka kanal. Telegram, X, Youtube, Instagram, Facebook.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema prastanja nikome, sta su zas.....to ce morati da pojedu.Najstrašnije od svega što su ih organizovali visoki funkcioneri iz sns. Sve se zna i zato se raspadaju.
Ne verujem, on da se odrekne vlasti , nema šanse....Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".
![]()
Do ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića moglo bi doći usled situacije u zemlji, tako da bismo umesto rekonstrukcije Vlade, imali izbore na svim nivoima.
Kako piše "Informer", moguće je da Vučić ne bi učestvovao ni na parlamentarnim izborima.
https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-naredna-tri-meseca-podnosi-ostavku/zylcjvz

Dobro, porediti bilo koga sa onim stvorenjem jeste uvreda.Bez licnih uvreda, molicu lepo da ne bi pocelo kažnjavanje

Понудио би је он, али неће због Народа који не жели никог другог, сем њега, на власти!
Jovo Bakic je nekad hvalio ovu vlast, mnogi promenili plocu.Дуле, имаш времена до петка (тј. до поноћи петак на суботу) да пређеш на страну Јова Бакића.
После тога, биће касно.
Пређи на страну светлости, покај се.
Нешто размишљам... Чини ми се да бих се радије објесио него да ме „брани” овакав неко и на овакав начин. Судећи по томе нашта су спали, изгледа да клизи тло под ногама...Karleuša uzvraća udarac
- Znaš da je neko mnogo dobar čim ga napadaju sa svih strana! E, to vam je Vučić! Trn u oku svih Srbomrzaca! I domaćih i stranih!
Srbi dok ne unište i ne oteraju svoje najbolje, ne smiruju se.
Znate li nekog ko po umeću moze da zameni Vucica? Evo, ako znate recite ko?!
Pre 10 godina nismo imali puteve, alo!
Alooo! Samo od toga da počnemo, da ne nabrajam dalje! Zamislite kako će likovati naši neprijatelji kada vide ovo? Hrvati će to slaviti veselije nego Oluju pošto su Vučićem opsednuti, a mislim i da se lože na njega.
- Severina sigurno svako jutro masturbira na Vučićevu sliku, pa onda ode da opere zube! Toliko ga pominje!
Zamislite tek kako će Kurti i ostali Murti da slave? I albanski i srpski Kurti i Murti!Uvek je bilo, sitna bagra i dva tri loša kad se udruže, ubiše Miloša.
To je srpska poslovica, mi je lično smislili jer smo sve najbolje u prošlosti ubili!
Ali ako se ovaj čovek pusti da ode, a verujem da mu je dosta i napada i mržnje i neprijatelja, Srbija je na*ebala. Ćuta da bude predsednik možda? Nadam se da srpski narod neće dozvoliti da srpski izdajnici koji su saglasni da smo genocidan narod, imati tu mogućnost. Mada... kako je počelo... neka nam je Univerzum u pomoci - rekla je Jelena Karleuša za Informer.
https://informer.rs/dzet-set/estrada/972538/aleksandar-vucic-ostavka-jelena-karleusa
Ne možeJučer je držao sjednicu Vlade. On može sve.
Дуле, имаш времена до петка (тј. до поноћи петак на суботу) да пређеш на страну Јова Бакића.
После тога, биће касно.
Пређи на страну светлости, покај се.

Народ највеће поверење има у Председника Вучића! Погледај ко ужива највећу подршку Народа у Србији!
Ne može
Има ли где линк ка видео смимку.ono što je juče vučić radio na sednici vlade nije viđeno u istoriji...lupao im je packe pričao im kao maloj deci šta treba da rade kako da se ponašaju...a oni ga gledaju i slušaju kao đaci prvaci u školi dok ih vređa i proziva ja ne znam uopšte čemu služi vlada srbije i zašta plaćamo ministte i premijera kad su totalno nesposobni i uopšte ne znaju šta im je posao
ćuti... da se Vlasi ne dosete...dobar takticki potez.
time ce smiriti demonstracije a posle ce postati premijer i opet biti glavni![]()
Kako ne može kad je preuzeo svu vlast. Sve se njega pita i o svemu on odlučuje
Kaži mi pošteno, koliko ste godina udaljeni od budžetske kase?Све ово што се дешава претходних дана, већ постаје смешно.
Jos daje!!!Kaži mi pošteno, koliko ste godina udaljeni od budžetske kase?
Lepo se napunila, šteta da to neko drugi... jao izvini, nemoj da plačeš...
ono što je juče vučić radio na sednici vlade nije viđeno u istoriji...lupao im je packe pričao im kao maloj deci šta treba da rade kako da se ponašaju...a oni ga gledaju i slušaju kao đaci prvaci u školi dok ih vređa i proziva ja ne znam uopšte čemu služi vlada srbije i zašta plaćamo ministte i premijera kad su totalno nesposobni i uopšte ne znaju šta im je posao
Vucic ima ista ovlascenja- autokratska.

Odgovoran je u potpunosti.Председник Вучић није одговоран за пад надстрешнице! То је само политичко лешинарење над страдалим људима!
Šta je problem?
Neću da pratim vesti par sati, pa ću večeras da bindžujem... ako ne pobegnu do tad![]()