- Poruka
- 26.708
u stvari niko od izvodjaca nije bio uhapsen.
ko je u pritvoru?
par njih koji ce kao i veske da budu pusteni.
Видовита Типко теби се клањамо!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u stvari niko od izvodjaca nije bio uhapsen.
ko je u pritvoru?
par njih koji ce kao i veske da budu pusteni.
vreme ce pokazati.Видовита Типко теби се клањамо!
Ово смо чешће имали на програму и од „Бољег живота”.Po poznatom scenariju, krenuli redom: Naprednjaci mole Vučića da ne podnosi ostavku
Funkcioneri Srpske napredne stranke krenuli su da se oglašavaju i da mole Vučića da ne podnosi ostavku.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...dnjaci-mole-Vucica-da-ne-podnosi-ostavku.html
Pa da...nije bilo teško predvideti.Po poznatom scenariju, krenuli redom: Naprednjaci mole Vučića da ne podnosi ostavku
Funkcioneri Srpske napredne stranke krenuli su da se oglašavaju i da mole Vučića da ne podnosi ostavku.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...dnjaci-mole-Vucica-da-ne-podnosi-ostavku.html
Isti onaj koji je prvo negirao da je radjena rekonstrukcija a sad iznosi podatke kako je radjeno i STA Je radjeno!?? Isti taj cija je vlast BRISALA vesti o rekonstrukciji sa portala o rekonstrukciji da sakrije tragove. Ciji vlasnik ODREDJENE televizije-idolopoklonik AVU moze da radi sta zeli nekaznjeno! Isti taj ciji podanik na celku Informera ode na dva sata u zatvor PRAVOSNAZNO OSUDJEN i ne odlezi nijedan dan u zatvoru? Isti onaj Cicvu koji je nekad bio radikal i njihov potrcko a onda je ukrao i prekrojio DS politicku pricu, pokupio podoban sljam iz "zutih", isti onaj koji nam je realno iza ledja vec prodao Kosovo a prica "ne damo Kosovo"...Da nabrajam dalje?Председник Вучић није одговоран за пад надстрешнице! То је само политичко лешинарење над страдалим људима!
Pa ako je neko pametan on će da ode. Čak i ako ih drži u šaci, ne sme da ih kompromotuje, pošto će tako i sebe, i eto nove političke krize. A učestilo se ovo sa političkim krizama.Ana Brnabic uskoro odlazi.
Šta si drugo očekivala? I to će trajati sve dok se neki ne budu okanuli svog agresivnog građanizma…Mora da bude drame.
Čovek je malo zastrašivao svoje nestašne kadrove. Ljudi već ukopčali i daju pokajničke izjave:А сад га као ограничавају Чале и онај што глуми председника владе? Ја одлучио, ја прихватио, ја договорио, ја обећао...![]()
Vreme je beskonačno, a mi nemamo ni blizu toliko.vreme ce pokazati.
Oni koji ovde titulišu Kurtija sa “gospodin” i “premijer” da ćute, upravo takvi kao što si ti su glavni za one silne “izborne krađe”. Šta misliš, koliko si ljudi samo onom svojom temom učvrstio u nameri da ne glasaju ni na narednim izborima?******i paćenik opet kuka "držte me da ne odem"
Koji je više ovo put? Nemaš li ti neku temu gde si sabrao sve njegove najave odlazaka i ostavki @Q. in perpetuum hibernum
Izvini, kad bi otvorio bilo koju istoriju, i ne samo Srbije video bi to isto, neprekidne borbe za vlast. Ovo nije period u kom može da se očekuje ne znam šta, ko god bio na vlasti.Vreme je beskonačno, a mi nemamo ni blizu toliko.
Ja ne glasam posle 2000. Tad sam se gadno zajebano i nikad više.Oni koji ovde titulišu Kurtija sa “gospodin” i “premijer” da ćute, upravo takvi kao što si ti su glavni za one silne “izborne krađe”. Šta misliš, koliko si ljudi samo onom svojom temom učvrstio u nameri da ne glasaju ni na narednim izborima?
Nzm, eto, to što tada Zloba nije bio nikakvo rešenje nije uopšte učinilo one druge nekim boljim rešenjem, a bilo je jasno od prve sekunde.Ja ne glasam posle 2000. Tad sam se gadno zajebano i nikad više.
Pa nije baš do formiranja Vlade, ali ona galerija likova, podjela plijena i otimačine. Bio sam prisutan kad se palili, nosile slike i svi klicali. Odmah sam znao da tu meni više nema mesta.Nzm, eto, to što tada Zloba nije bio nikakvo rešenje nije uopšte učinilo one druge nekim boljim rešenjem, a bilo je jasno od prve sekunde.
Ovo što se nudi je daleko lošije od onog 2000. Tada je i bilo pametnih ljudi s nekom vizijom i planom koji od baraba nisu mogli ništaIzvini, kad bi otvorio bilo koju istoriju, i ne samo Srbije video bi to isto, neprekidne borbe za vlast. Ovo nije period u kom može da se očekuje ne znam šta, ko god bio na vlasti.
A ovo mi je čudno. Otkud na političkom forumu onda. Valjda su ovde ljudi koje interesuje politika i naravno botovi, i svi glasaju, neko emotivno, neko kalkuliše a botovi za pare.Ja ne glasam posle 2000. Tad sam se gadno zajebano i nikad više.
Mi smo brojna populacija. Ne znači da smo apolitičbi i da nemamo stav. Jedino nismo organizovani. Nismo ni hejteri kojima niko nije dobar. Prepoznajemo i priznajemo dobro i kod vlasti i opozicije. Možda smo više demokratični od onih koji glasaju jer bismo isključivi. Vjerovatno ću nekad i glasati ako se pojavi neka politička ideja ni od koga plaćena koju mogu podržati . Ovo sad ne mogu jer opozicija nema ni viziju ni ideju, a ideja vlasti je kako ostati na vlasti.A ovo mi je čudno. Otkud na političkom forumu onda. Valjda su ovde ljudi koje interesuje politika i naravno botovi, i svi glasaju, neko emotivno, neko kalkuliše a neko za pare.
Isto se može reći sada i recimo za Đilasa, on sam nije ni približno toliko opasan po Srbiju kao recimo (bivša?) portparolka Čankove LSV Marinika, ali sa jedne strane se okružio njom i još gorima (tj uza sve i agresivnim i primitivnim) i od nje (Ješić i slično) a sa druge strane izborni cenzus od celih 3% i stroga medijska polarizacija AV vs Đilas onemogućavaju pojavu bilo kakve alternative, a svaka vladajuća partija (sada SNS) privuče sve lopove, kokošare i ostale oportuniste, pa ti biraj…Ovo što se nudi je daleko lošije od onog 2000. Tada je i bilo pametnih ljudi s nekom vizijom i planom koji od baraba nisu mogli ništa
A, da, svako ko nije za tvoje je “botina” i “sendvičara”, jel da?A ovo mi je čudno. Otkud na političkom forumu onda. Valjda su ovde ljudi koje interesuje politika i naravno botovi, i svi glasaju, neko emotivno, neko kalkuliše a botovi za pare.
Biram da ne biram.Isto se može reći sada i recimo za Đilasa, on sam nije ni približno toliko opasan po Srbiju kao recimo (bivša?) portparolka Čankove LSV Marinika, ali sa jedne strane se okružio njom i još gorima (tj agresivnim i primitivnim) i od nje (Ješić i slično) a sa druge strane izborni cenzus od celih 3% i stroga medijska polarizacija AV vs Đilas onemogućavaju pojavu bilo kakve alternative, a svaka vladajuća partija (sada SNS) privuče sve lopove, kokošare i ostale oportuniste, pa ti biraj…
Isto i ja. Zanimljivo koliko takva opcija smeta forumskim kvaziliberalima…Biram da ne biram.