Vučić u naredna tri meseca podnosi ostavku? "Umesto rekonstrukcije vlade moglo bi se ići na izbore na kojima predsednik ne bi učestvovao"

Po poznatom scenariju, krenuli redom: Naprednjaci mole Vučića da ne podnosi ostavku​

Funkcioneri Srpske napredne stranke krenuli su da se oglašavaju i da mole Vučića da ne podnosi ostavku.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...dnjaci-mole-Vucica-da-ne-podnosi-ostavku.html
Pa da...nije bilo teško predvideti.
Krenule "molbe".
Očekivao sam doduše barem specijal na Pinku a ne da se brukaju na X-u.
Jbt bukvalno kopira Miloševićeve fore sa telegramima podrške. Ako misli da to "radi"...neka ga. Znamo kako se završilo.

Председник Вучић није одговоран за пад надстрешнице! То је само политичко лешинарење над страдалим људима!
Isti onaj koji je prvo negirao da je radjena rekonstrukcija a sad iznosi podatke kako je radjeno i STA Je radjeno!?? Isti taj cija je vlast BRISALA vesti o rekonstrukciji sa portala o rekonstrukciji da sakrije tragove. Ciji vlasnik ODREDJENE televizije-idolopoklonik AVU moze da radi sta zeli nekaznjeno! Isti taj ciji podanik na celku Informera ode na dva sata u zatvor PRAVOSNAZNO OSUDJEN i ne odlezi nijedan dan u zatvoru? Isti onaj Cicvu koji je nekad bio radikal i njihov potrcko a onda je ukrao i prekrojio DS politicku pricu, pokupio podoban sljam iz "zutih", isti onaj koji nam je realno iza ledja vec prodao Kosovo a prica "ne damo Kosovo"...Da nabrajam dalje?

А сад га као ограничавају Чале и онај што глуми председника владе? Ја одлучио, ја прихватио, ја договорио, ја обећао... :namcor:
Čovek je malo zastrašivao svoje nestašne kadrove. Ljudi već ukopčali i daju pokajničke izjave:

1B7CB705-FAC3-492B-857A-ED35F4CD7AA8.jpeg

******i paćenik opet kuka "držte me da ne odem"

Koji je više ovo put? Nemaš li ti neku temu gde si sabrao sve njegove najave odlazaka i ostavki @Q. in perpetuum hibernum
Oni koji ovde titulišu Kurtija sa “gospodin” i “premijer” da ćute, upravo takvi kao što si ti su glavni za one silne “izborne krađe”. Šta misliš, koliko si ljudi samo onom svojom temom učvrstio u nameri da ne glasaju ni na narednim izborima?

Oni koji ovde titulišu Kurtija sa “gospodin” i “premijer” da ćute, upravo takvi kao što si ti su glavni za one silne “izborne krađe”. Šta misliš, koliko si ljudi samo onom svojom temom učvrstio u nameri da ne glasaju ni na narednim izborima?
Ja ne glasam posle 2000. Tad sam se gadno zajebano i nikad više.

Nzm, eto, to što tada Zloba nije bio nikakvo rešenje nije uopšte učinilo one druge nekim boljim rešenjem, a bilo je jasno od prve sekunde.
Pa nije baš do formiranja Vlade, ali ona galerija likova, podjela plijena i otimačine. Bio sam prisutan kad se palili, nosile slike i svi klicali. Odmah sam znao da tu meni više nema mesta.

Izvini, kad bi otvorio bilo koju istoriju, i ne samo Srbije video bi to isto, neprekidne borbe za vlast. Ovo nije period u kom može da se očekuje ne znam šta, ko god bio na vlasti.
Ovo što se nudi je daleko lošije od onog 2000. Tada je i bilo pametnih ljudi s nekom vizijom i planom koji od baraba nisu mogli ništa

Ja ne glasam posle 2000. Tad sam se gadno zajebano i nikad više.
A ovo mi je čudno. Otkud na političkom forumu onda. Valjda su ovde ljudi koje interesuje politika i naravno botovi, i svi glasaju, neko emotivno, neko kalkuliše a botovi za pare.

A ovo mi je čudno. Otkud na političkom forumu onda. Valjda su ovde ljudi koje interesuje politika i naravno botovi, i svi glasaju, neko emotivno, neko kalkuliše a neko za pare.
Mi smo brojna populacija. Ne znači da smo apolitičbi i da nemamo stav. Jedino nismo organizovani. Nismo ni hejteri kojima niko nije dobar. Prepoznajemo i priznajemo dobro i kod vlasti i opozicije. Možda smo više demokratični od onih koji glasaju jer bismo isključivi. Vjerovatno ću nekad i glasati ako se pojavi neka politička ideja ni od koga plaćena koju mogu podržati . Ovo sad ne mogu jer opozicija nema ni viziju ni ideju, a ideja vlasti je kako ostati na vlasti.

Ovo što se nudi je daleko lošije od onog 2000. Tada je i bilo pametnih ljudi s nekom vizijom i planom koji od baraba nisu mogli ništa
Isto se može reći sada i recimo za Đilasa, on sam nije ni približno toliko opasan po Srbiju kao recimo (bivša?) portparolka Čankove LSV Marinika, ali sa jedne strane se okružio njom i još gorima (tj uza sve i agresivnim i primitivnim) i od nje (Ješić i slično) a sa druge strane izborni cenzus od celih 3% i stroga medijska polarizacija AV vs Đilas onemogućavaju pojavu bilo kakve alternative, a svaka vladajuća partija (sada SNS) privuče sve lopove, kokošare i ostale oportuniste, pa ti biraj…

A ovo mi je čudno. Otkud na političkom forumu onda. Valjda su ovde ljudi koje interesuje politika i naravno botovi, i svi glasaju, neko emotivno, neko kalkuliše a botovi za pare.
A, da, svako ko nije za tvoje je “botina” i “sendvičara”, jel da?

Isto se može reći sada i recimo za Đilasa, on sam nije ni približno toliko opasan po Srbiju kao recimo (bivša?) portparolka Čankove LSV Marinika, ali sa jedne strane se okružio njom i još gorima (tj agresivnim i primitivnim) i od nje (Ješić i slično) a sa druge strane izborni cenzus od celih 3% i stroga medijska polarizacija AV vs Đilas onemogućavaju pojavu bilo kakve alternative, a svaka vladajuća partija (sada SNS) privuče sve lopove, kokošare i ostale oportuniste, pa ti biraj…
Biram da ne biram.

Back