Vučić u naredna tri meseca podnosi ostavku? "Umesto rekonstrukcije vlade moglo bi se ići na izbore na kojima predsednik ne bi učestvovao"

Pogledajte prilog 1659355

Moram priznati da mi je malo zaiskrilo u očima, gledam ga tu tako mladog, nasmijanog, dok mu srce još nije bilo izranjavano.
Да, у праву си брате. Нагло је остарио и оседео. А све због бриге за Србију. И уместо да се то цени, неки би да му скину главу као Асаду!
Па какав смо то народ, запитам се некад??

Ma ti bi “prelazne vlade” onako na ruke? Kad budeš dobio izbore sa svojim građanističkim drugosrbijanstvom, ne pre toga. Do tada se dogovarajte s Vučkom, zbog vas ne glasam, odavno.
Posle onog izbornog inžinjeringa, takvi rezultati su upitni.
Neka oslobodi medije, evo Đoković se oglasio na twitter-u, nema vesti o tome na RTS-u (još).
Ne znam zašto me nazivaš drugosrbijancem, al inače i oni su bolji od ovog zlotvora.

Од нас који подржавамо Развој и Напредак Србије под владавином Србске Напредне Странке и Председника Републике Србије Господина Александра Вучића.

U starog grckoj bi se formiralo pomocno telo , sabor mudraca, koji bi izvrsio rekonstrukciju drzave....

Mada ja verujem da ima mnogo vise politickih aktera kojima odgovara gradjanski rat u srbiji ovog trenutka...
Stvarno , pocev od Vucica, on jeste sigurno za opciju izazivanja gradjanskog rata, ali pod uslovom da zadrzi kao Franco , postulat da je on tekuci vladar....

Iako po funkciji to nije, tu je mala caka, iako ga pola naroda shvata kao vladara drzave koja ne postuje zakone i institucije, ali obozavaju to , sta znaci zakon seljaku koji ne poznaje zakon, to stvarno ne znam ni ja...ne znaci mu nista osim nejasnocu...
To se milion puta vidi u praksi , seljak u svakokm svom gestu pokazuje da pojma nema niti ga interesuje zakon nego ono sto on misli da treba..

Cak i ovi varosani , koji su dosli u gradic sa sela, a imaju edukaciju da su doktori nauka, isto blage veze nemaju , jer ih je interesovalo samo oko diplomice..

Као припадник народа који је имао Енвер Хоџу, ниси меродаван да било коме држиш предавања о томе. ;)
Da to je deo jedne mracne istorije. Ali me cudi ovo vase post moderno ideopoklonstvo.

Од нас који подржавамо Развој и Напредак Србије под владавином Србске Напредне Странке и Председника Републике Србије Господина Александра Вучића.
Podržavam razvoj Srbije pod bilo kim. Zato se i pitam šta će biti posle Vučiča.

Da to je deo jedne mracne istorije. Ali me cudi ovo vase post moderno ideopoklonstvo.
Како део? Курти је колико знам следбеник култа личности дотичног албанског владара?

Да, у праву си брате. Нагло је остарио и оседео. А све због бриге за Србију. И уместо да се то цени, неки би да му скину главу као Асаду!
Па какав смо то народ, запитам се некад??
Pa isto se dogodilo i Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske, Gospodinu Premijeru Andreju Plenkoviću, čovjek ostario preko noći.
SDP-njarska laprdala s druge strane uvijek ista, kao uvošteni, dolazak na vlast iskorištavaju za svoje sotonsko orgijanje i uništavanje Republike Hrvatske, dok HDZ-ovac posijedi od sekiracije.

Pa isto se dogodilo i Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske, Gospodinu Premijeru Andreju Plenkoviću, čovjek ostario preko noći.
SDP-njarska laprdala s druge strane uvijek ista, kao uvošteni, dolazak na vlast iskorištavaju za svoje sotonsko orgijanje i uništavanje Republike Hrvatske, dok HDZ-ovac posijedi od sekiracije.
Милановић се још подгојио колико сам могао да приметим.

Sad ce nova godina, pa srpska nova godina, pa praznici nezavisnosti , pa ujedinjenje, pa primirje ili je bilo primirje..ima masa praznika koje ja ne znam ni sta su...
Ali znam da banke ne rade....
a posle tamo u martu , gde onda da obaras predsednika, mora poklone za zene da kupis....i decu , pa da ih ne sekiras...
I tako tek od aprila...2og, prvi nikako..

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".

194434_vlada-kim-vucic_f.jpg

Do ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića moglo bi doći usled situacije u zemlji, tako da bismo umesto rekonstrukcije Vlade, imali izbore na svim nivoima.

Kako piše "Informer", moguće je da Vučić ne bi učestvovao ni na parlamentarnim izborima.

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-naredna-tri-meseca-podnosi-ostavku/zylcjvz
Koje manipulacije. E e e e
Ljudi se tu ižive, razvesele, umjesto da atentat spremaju...piiiih

Back