aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 5.887
Ćaci zvuči nekako šmekerski, italijanski. Moglo bi da se piše "Ciazzi". 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bukvalan naziv odnosno znacenje skracenice. Nisam ga ja smisljao nego oniPao sam sa stolice, koliko tona ima fakultet? Jel vi Ćaciji imate i te podatke koliko su teski fakulteti u tonama?
Ekstremno težak fakultet na kom si naučio da ne postoji gravitacija.Ne znam slova ali imam papir ekstremno teskog fakulteta, sad sto oni nikoga nicemu ne uce je drugi problem. Da vidim tvoj?
Pa "ćaci" je nastao pre nego što su se pojavili "studenti koji žele" čini mi se.
A što se tiče dehumanozovanja, Darko Imbecil Glišić rektorovo lice je opisivao kao lice zla. Karleuša je studente nazvala najvećim zlom u istoriji Srbije. I to je tek deo onoga kako ih režimlije sve dehumanizuju.
I sad ćemo da rasplačemo zbog "ćaci", osetljive smo dušice.
Hulje, bagra i ološ su komplimenti, pretpostavljam? Jer tako predsednik jedne države nazva i prosvetne radnike i veći deo studentske zajednice. To je primer tolerancije prema drugačijem mišljenju?Nema ničega dobrog niti u promovisanju pogrdnih izraza, niti u ovom naopakom marketinškom potezu. Bojim se da će to sve ostaviti negativne posledice na naredne generacije u vidu porasta vršnjačkog nasilja, psihičkog maltetiranja u školama, vređanja i izrugivanja, te netolerancije prema svakom obliku drugačijeg mišljenja nevezano za ovu trenutnu situaciju.
Hulje, bagra i ološ su komplimenti, pretpostavljam? Jer tako predsednik jedne države nazva i prosvetne radnike i veći deo studentske zajednice. To je primer tolerancije prema drugačijem mišljenju?
Opet cemo se posvadjati.Aleksandre, izdrži!
Nosi haltere ili ps smanjio sike
A jeste ga nasekirali i rastužili
Hulje, bagra i ološ su komplimenti, pretpostavljam? Jer tako predsednik jedne države nazva i prosvetne radnike i veći deo studentske zajednice. To je primer tolerancije prema drugačijem mišljenju?
Nemacka prevrtacica baba pokusava biti humoristična.ne vredi mu ništa dok ne sedne na baciklo vozi do strazbureger.
домаћиPredsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video u kom čestita studentima 4. april u majici na kojoj piše "I ja sam ćaci".
"Kao što vidite u majici sam na kojoj piše 'I ja sam ćaci'... Nisam. Ti mladi momci i devojke su mnogo hrabriji od mene. Spavao sam u velikoj i toploj sobi ovde u Sofiji u hotelu, dok su oni bili pod šatorom, kiši vetru i tako se muče svaki dan i svaku noć, da ne govorim o tome da ih napadaju fizički, na sve moguće načine. A malo ko hoće da govori o njihovoj neverovatnoj borbi. I ta borba je čudesna, ti mladi ljudi u Ćacilendu ništa ne traže ni od koga, već da dobiju pravo da uče, ama baš ništa više od toga. Nikoga ne ometaju, nikoga ne blokiraju, ne provode teror, jedino što traže je njihovo pravo da uče.
U istoriju će ući kako su neki mladi ljudi imali hrabrosti da se suprodstave gomili, smeli da kažu, 'da možda nas je manje, možda nas napadate, ali mi imamo svoje uverenje'. I snaga uverenja je uvek veća i snažnija i veća od snage čopora. Snaga uverenja, snaga ideje je ono što nas vodi napred. I stavio sam majicu sa natpisom 'I ja sam ćaci', ne zato što mislim da mogu da se poredim sa njima, već da im pružim podršku i kažem koliko im se divim. I njima i blokaderima i svima drugima srećan Dan studenata! Želim im da uče, da rade i da Srbija bude uspešna", rekao je Vučić.”
link