Ili ima podatke od Službe...Nisam student.
Niko me nije huškao niti manipulisao.
Ali mi deluje kao manipulacija to što predsednik proziva NN lica koja su izmanipulisala gomile studenata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili ima podatke od Službe...Nisam student.
Niko me nije huškao niti manipulisao.
Ali mi deluje kao manipulacija to što predsednik proziva NN lica koja su izmanipulisala gomile studenata.
Pa ja ne znam, jer kod mene mi ne kontrolišemo studente. Mi bismo svi hteli nastavak nastave, skoro 100 posto nastavnog osoblja, ali se dekan plaši uvođenja online nastave.Ili ima podatke od Službe...
Pa idite na online za početak pa nek sluša ko hoće. Dekan koji se boji i nije na strani nastave i nek podnese ostavku.Pa ja ne znam, jer kod mene mi ne kontrolišemo studente. Mi bismo svi hteli nastavak nastave, skoro 100 posto nastavnog osoblja, ali se dekan plaši uvođenja online nastave.
Dakle, ne da ih nekontrolišemo nego ne možemo da ih ubedimo. I meni nije jasno ko povlači konce.
Hvala na savetimaPa idite na online za početak pa nek sluša ko hoće. Dekan koji se boji i nije na strani nastave i nek podnese ostavku.
Nisu saveti, ali ovo je već suludo. Da si dekan, šta bi radila?Hvala na savetima![]()
Postoji resenje, ubedite vucica da raspisu izborePa ja ne znam, jer kod mene mi ne kontrolišemo studente. Mi bismo svi hteli nastavak nastave, skoro 100 posto nastavnog osoblja, ali se dekan plaši uvođenja online nastave.
Dakle, ne da ih nekontrolišemo nego ne možemo da ih ubedimo. I meni nije jasno ko povlači konce.
Da, što pitaš? Da nije prvi put da nas bombarduju ili možda je prvi put da organizuju blokadu institucija? ili je prvi put da SAS ubija Srbe, osim u Srebrenici gde su pobili i muslije?Енглески плаћеници су уклонили анкере ?
https://n1info.rs/vesti/sarovic-kot...eleznickoj-uklonjene-sa-krova-ovo-je-ubistvo/
Енглески плаћеници су надували цену реконструкције ?
https://forbes.n1info.rs/biznis/rek...esnici-su-bili-planirani-ali-sta-je-s-krovom/
Енглески плаћеници су Радили Прокоп ?
https://glas-javnosti.rs/vesti/drus...nih-stepenica-oslanja-se-na-jedan-anker-video
Dekani su glavni blokaderi, to znamo odavnoPa idite na online za početak pa nek sluša ko hoće. Dekan koji se boji i nije na strani nastave i nek podnese ostavku.
Soroš, đilas, šolakPa ja ne znam, jer kod mene mi ne kontrolišemo studente. Mi bismo svi hteli nastavak nastave, skoro 100 posto nastavnog osoblja, ali se dekan plaši uvođenja online nastave.
Pa idite na online za početak pa nek sluša ko hoće. Dekan koji se boji i nije na strani nastave i nek podnese ostavku.
Ispunite studentske zahteve!Dekani su glavni blokaderi, to znamo odavno
Mislis dekanske zahteve?Ispunite studentske zahteve!
Ispunite studentske zahteve! Ili vas neće biti!Mislis dekanske zahteve?
Pa studenata vec nema, u oktobru im isticu indeksi. Ali dekani ostaju.Ispunite studentske zahteve! Ili vas neće biti!