Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.701
Madjare jos vise samo ne smeju da priznaju... и мрзите већински део грађана Србије, а нарочито Србе ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Madjare jos vise samo ne smeju da priznaju... и мрзите већински део грађана Србије, а нарочито Србе ...
А тек Роме - сви смо видели како су фашистичким методама насрнули на оног дечака, а онда су рекли да су они били нападнути ...Madjare jos vise samo ne smeju da priznaju
Imaš samohranih majci, tj. porodica kojima je potrebna muška figura. Prišljampči se polako, pomaži ih, ohrabruj, navodi ih na smeh, navodi oh na optimizam... Dajući im tako ljubav, dobićeš osećaj kao da su tvoja porodica...И сам се кајем, поштовани пријатељу, јер сам тежећи ка интелектуалном врхунцу изгубио себе... Прогутале су ме, скроз на скроз, филозофске теме и нисам формирао породицу на време ... Тек сада, овако зрео, сваколико, схватам да је то моја највећа животна грешка ... Можда бих, присетимо се гробара Томе, боље прошао да сам куповао дипломе ...
Očito si bežao iz škole kad su bili časovi filozofije i demokratije .Pa i ja sam ali se mnogo kajem zbog togaPogotovu sto sam se trudio kod ovakve fukare, zelen naivan...
Poznato je da su Hrvati rasisti, samim tim blokadna kuharica ih je spontano zarazila i time osim ostalih principaА тек Роме - сви смо видели како су фашистичким методама насрнули на оног дечака, а онда су рекли да су они били нападнути ...
Ti se trudi pa kako budeNi približno velika kao Njegova.
Da moram kročiti trnovitom stazom poput Njegove, odavno bih od svega dignuo ruke i potražio utočište na Athosu.
Neki avov pristalica u pokušaju da prekine blokadu je napisao
Nije znao razliku između "ć" i "đ"!
Onda su se neki odazvali njegovom pozivu i hteli da idu u škole i fakultete, pa su i prozvani onako kao je on prozvao one kojima je namenio "u školu" u vreme protesta.
Kao fora za sedmake iz zadnjih klupa koji nece u skolu. Sad time etiketiraju one iz prvih.Postoji greška u njegovoj majici. On je "Ćaci". Da li on zna kako je nastala ta reč "Ćaci"?
Onaj magarac iz Doboja svakako zaslužuje uvrede, tako mlad a već asshole.Dakle, sledeći tvoju logiku svi koji žele da nastava počne su nepismeni. Sem toga što su nepismeni, oni zaslužuju najcrnje moguće uvrede.
Nazalost nisam, bio sam dezurni debil koji jedini uci i takve gluposti.Očito si bežao iz škole kad su bili časovi filozofije i demokratije .
Nisi , nisi , pametan si ti , samo treba da prodje vreme .Nazalost nisam, bio sam dezurni debil koji jedini uci i takve gluposti.
Ali stoji ona cigan mala.Ma tamo skoro da nema nikoga vise, bio je najobicniji zivi stit u slucaju da se 15. mart pretvori u novi 5. oktobar sto se nije dogodilo.
Onaj magarac iz Doboja svakako zaslužuje uvrede, tako mlad a već asshole.
Nisu nepismeni baš svi, nepismen je onaj koji je napisao "ćaci", oni samo nose nadimak.
Isplaniran je pre svega sa ciljem mobilizacije tj. politicke zloupotrebe velikih masa maloletnika, posto nema ko drugi da im pumpa tackasti softver ("pumpanje" je iz iste kuhinje)Istom crvenom farbom su u blizini ispisivani i grafiti podrške blokaderima. Izraz "ćaci" je potom ispromovisan i ohrabrivana je njegova upotreba i u ozbiljnim medijima. Sve su to jasne indikacije da je grafit ispisan planski kao deo jedne marketinške strategije dehumanizacije protivnika blokada, samo što je sa stanovišta kreatora te ideje sve to bilo uspešno
Pa oduvek su streberi standardno ismevani... otud i i konotacija naziva
Pa "ćaci" je nastao pre nego što su se pojavili "studenti koji žele" čini mi se.Istom crvenom farbom su u blizini ispisivani i grafiti podrške blokaderima. Izraz "ćaci" je potom ispromovisan i ohrabrivana je njegova upotreba i u ozbiljnim medijima. Sve su to jasne indikacije da je grafit ispisan planski kao deo jedne marketinške strategije dehumanizacije protivnika blokada. Sa stanovišta kreatora te ideje sve je to bilo uspešno (iako prilično neljudski, nemoralno, pa i morbidno) jer se napalila ostrašćena masa sklona ruganju. Vučićev potez sa majicom i slogan "I ja sam ćaci" je neuspešan i trapav pokušaj da se anulira uspešnost one prve marketinške strategije.
Postoji greška u njegovoj majici. On je "Ćaci". Da li on zna kako je nastala ta reč "Ćaci"?
Ne znam slova ali imam papir ekstremno teskog fakulteta, sad sto oni nikoga nicemu ne uce je drugi problem. Da vidim tvoj?Ne znate svih 30 slova Azbuke, tako da ne umisljaj da si streber samo si - Ćaci i nista vise od toga.
Ne znam slova ali imam papir ekstremno teskog fakulteta, sad sto oni nikoga nicemu ne uce je drugi problem. Da vidim tvoju?