Vučić u majici "I ja sam ćaci" čestitao studentima njihov dan

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И сам се кајем, поштовани пријатељу, јер сам тежећи ка интелектуалном врхунцу изгубио себе... Прогутале су ме, скроз на скроз, филозофске теме и нисам формирао породицу на време ... Тек сада, овако зрео, сваколико, схватам да је то моја највећа животна грешка ... Можда бих, присетимо се гробара Томе, боље прошао да сам куповао дипломе ...
Imaš samohranih majci, tj. porodica kojima je potrebna muška figura. Prišljampči se polako, pomaži ih, ohrabruj, navodi ih na smeh, navodi oh na optimizam... Dajući im tako ljubav, dobićeš osećaj kao da su tvoja porodica...

А тек Роме - сви смо видели како су фашистичким методама насрнули на оног дечака, а онда су рекли да су они били нападнути ...
Poznato je da su Hrvati rasisti, samim tim blokadna kuharica ih je spontano zarazila i time osim ostalih principa

Poslednja izmena:
Neki avov pristalica u pokušaju da prekine blokadu je napisao

Nije znao razliku između "ć" i "đ"!

Onda su se neki odazvali njegovom pozivu i hteli da idu u škole i fakultete, pa su i prozvani onako kao je on prozvao one kojima je namenio "u školu" u vreme protesta.

Dakle, sledeći tvoju logiku svi koji žele da nastava počne su nepismeni. Sem toga što su nepismeni, oni zaslužuju najcrnje moguće uvrede.

Šta su ti traume iz detinjstva....

1000022305.jpg

Onaj magarac iz Doboja svakako zaslužuje uvrede, tako mlad a već asshole.
Nisu nepismeni baš svi, nepismen je onaj koji je napisao "ćaci", oni samo nose nadimak.

Istom crvenom farbom su u blizini ispisivani i grafiti podrške blokaderima. Izraz "ćaci" je potom ispromovisan i ohrabrivana je njegova upotreba i u ozbiljnim medijima. Sve su to jasne indikacije da je grafit ispisan planski kao deo jedne marketinške strategije dehumanizacije protivnika blokada. Sa stanovišta kreatora te ideje sve je to bilo uspešno (iako prilično neljudski, nemoralno, pa i morbidno) jer se napalila ostrašćena masa sklona ruganju. Vučićev potez sa majicom i slogan "I ja sam ćaci" je neuspešan i trapav pokušaj da se anulira uspešnost one prve marketinške strategije.

Poslednja izmena:
Istom crvenom farbom su u blizini ispisivani i grafiti podrške blokaderima. Izraz "ćaci" je potom ispromovisan i ohrabrivana je njegova upotreba i u ozbiljnim medijima. Sve su to jasne indikacije da je grafit ispisan planski kao deo jedne marketinške strategije dehumanizacije protivnika blokada, samo što je sa stanovišta kreatora te ideje sve to bilo uspešno
Isplaniran je pre svega sa ciljem mobilizacije tj. politicke zloupotrebe velikih masa maloletnika, posto nema ko drugi da im pumpa tackasti softver ("pumpanje" je iz iste kuhinje)

Istom crvenom farbom su u blizini ispisivani i grafiti podrške blokaderima. Izraz "ćaci" je potom ispromovisan i ohrabrivana je njegova upotreba i u ozbiljnim medijima. Sve su to jasne indikacije da je grafit ispisan planski kao deo jedne marketinške strategije dehumanizacije protivnika blokada. Sa stanovišta kreatora te ideje sve je to bilo uspešno (iako prilično neljudski, nemoralno, pa i morbidno) jer se napalila ostrašćena masa sklona ruganju. Vučićev potez sa majicom i slogan "I ja sam ćaci" je neuspešan i trapav pokušaj da se anulira uspešnost one prve marketinške strategije.
Pa "ćaci" je nastao pre nego što su se pojavili "studenti koji žele" čini mi se.
A što se tiče dehumanozovanja, Darko Imbecil Glišić rektorovo lice je opisivao kao lice zla. Karleuša je studente nazvala najvećim zlom u istoriji Srbije. I to je tek deo onoga kako ih režimlije sve dehumanizuju.

I sad ćemo da rasplačemo zbog "ćaci", osetljive smo dušice.

Back