Вучић тврди: За недељу дана мере које ће обезбедити бољи живот (ВИДЕО)

Podnosi ostavku na mesto predsednika, povlaci se iz politike, i raspusta SNS? :think:

To su bukvalno JEDINE mere koje sam Vucic moze da sprovede, a koje bi obezbedile bolji zivot gradjanima Srbije.
koji bolji zivot ? Kolki je prosek plata u BGD ? Skoro pa ko u Nemackoj.......doduse, u ovoj propaloj nemackoj.

I srpski svet, i Zapadni Balkan sa Ramom, i Pokret za ovo i ono, leteći automobili, zlatno doba, ekonomski tigar, rast PDV-a, rast plata, minimalac i nije minimalac, već dzeparac :lol: Hulje lepo zbore, al' nitkovski rade.
A vi nitkovski zborite, ali biste dobro radili? :lol: Sve vam verujemo...

U to šta verujemo zavisi od doživljenog i ostvarivog.
Ospori mi srpski svet, i Zapadni Balkan sa Ramom, i Pokret za ovo i ono, leteći automobili, zlatno doba, ekonomski tigar, rast PDV-a, rast plata, minimalac i nije minimalac, već dzeparac, Kosovo, i tako dalje i tako bliže; i ja glasam za njega.
I da, Hulje lepo zbore, al' nitkovski rade.

Šarena laža..što nisu donete te mere pre nadstrešnice i pre nego što je Srbija ustala..
Zato sto je nadstresnica isto sto i Ribnikar, upravo pokazuje da Srbija nema zbog cega da ustane nego tako nekih razloga uobicajenih za Svedsku ili Dansku. Skoro svi ekonomski problemi su odavno reseni.

Zato sto je nadstresnica isto sto i Ribnikar, upravo pokazuje da Srbija nema zbog cega da ustane nego tako nekih razloga uobicajenih za Svedsku ili Dansku. Skoro svi ekonomski problemi su odavno reseni.
Сигурно је то

1000010546.jpg

Ти си неозбиљан

Back