Vučić: Srbija postaje ekonomski tigar

Да ли има неко у СНС а да није плагијатор?

PARIVODIC OCEKUJE TRI MILIJARDE DOLARA STRANIH INVESTICIJA

BEOGRAD, 31. jula 2006. (Beta) Ministar za ekonomske odnose Srbije sa inostranstvom Milan Parivodic ocenio je danas da ce, nakon rekordne prodaje kompanije Mobi 63, direktne strane investicije u Srbiji ove godine dostici najmanje tri milijarde dolara.

On je agenciji Beta rekao da je prodajom kompanije Mobi 63 za 1,513 milijardi evra, odnosno oko 1,8 milijardi dolara, samo jednom transakcijom premasen proslogodisnji ukupan investicioni rezultat od 1,5 milijardi dolara, koji je bio rekordan.

Strane direktne investicije vec sada iznose oko 2,5 milijardi dolara, istakao je Parivodic navodeci da se do kraja godine ocekuje dvostuko veci iznos stranih ulaganja od proslogodisnjeg.

"To znaci da moja predvidjanja da Srbija moze da postane 'tigar na Balkanu', koju su neki procitali sa osmehom na usnama nisu bila neosnovana", rekao je ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom.

Parivodic je ocenio da ce investicije u mobilnu telefoniju dovesti do bitnog poboljsanja kvaliteta usluga mobilne telefonije i smanjenja cena, koje ce nastupiti u zdravoj konkurenciji.

"Dobili smo odlicnog patrnera, norvesku firmu, koja je vrlo ugledna i koja donosi najbolju tehnologiju i menadzment", naveo je on.

Norveska telekomunikaciona kopmpanija Telenor pobedila je na danasnjoj aukciji za kupovinu kompanije Mobi 63 i druge licence za mobilnu telefoniju u Srbije sa ponudom od 1,513 milijardi evra.

Шта мислиш да Србе транспортовати у Шведску, а Швеђане у Србију? Јопет би Шведска била Србија а Србија Шведска....ХАХАХАХАХ ....

Nazalost apsolutno je tako.
Nakon nasih gubitnickih ratova 90_tih dobar deo moje rodbine je zapalio Australiju. Dobili su odlicnu socialu pomoc, djecje dodatke, stariji od 60 penzije i cim su se malo skucili i privikli odmah su poceli gledati kako zavrnuti drzavu. Kako da zive ovde a da im pare svejedno lezu na racun, kako da rade na crno a primaju socijalu, kako da dobiju kompenzacije u slucaju povreda na radu, povreda na javnim mestima itd. Usput se smeju Australijancima koji kupuju domaca kola i gledaju da sve bude po zakonu.
I onda shvatim da svaki narod ima drzavu kakvu zasluzuje.

Пази "тигра",

фирма у којој сам ја некада давно радио за време комунизма, покрадена од неких појединаца, који су сада "државни приватни бизмисмени", који су покрали све што се могло покрасти, а та фирма која је некад постојала, остала ми дужна велике паре, и кад се пре више година дотакло око порекла имовине и богатства једног таквог "бизмисмена", да би сакрили своје пљачкашке и сатанистичке бизнис шеме, наместе мом сину игранку којом га прогањају за неку имовину...

Опасан неки тигар, а? :zddm6:

Ето чиме се баве судије и СУДство, прогањају невине којима су дужни новац, имовину, кримоси суде онима којима су дужни....

- - - - - - - - - -

Гласајте и даље за кримосе и сатанисте.

Nazalost apsolutno je tako.
Nakon nasih gubitnickih ratova 90_tih dobar deo moje rodbine je zapalio Australiju. Dobili su odlicnu socialu pomoc, djecje dodatke, stariji od 60 penzije i cim su se malo skucili i privikli odmah su poceli gledati kako zavrnuti drzavu. Kako da zive ovde a da im pare svejedno lezu na racun, kako da rade na crno a primaju socijalu, kako da dobiju kompenzacije u slucaju povreda na radu, povreda na javnim mestima itd. Usput se smeju Australijancima koji kupuju domaca kola i gledaju da sve bude po zakonu.
I onda shvatim da svaki narod ima drzavu kakvu zasluzuje.

Аустралинајци гледају да све "буде по закону"? z:lol:

Види,прво треба да знаш ко су и шта су Аустралијанци.
Њихове прадеде,чукундеде су најгори шљам,друштвени отпад и сл. олош који су енглези послали у ту Аустралију
да их очима не гледају z:lol:

Сад су се они тамо нешто изорганизовали па порасли..
Небитно.
Једна ствар је веома битна-Свако,али свако на целом овом свету тражи погодности за себе.
Свако закида на порезу,свако гледа да што мање излази у сусрет том "закону"..био он из неке краљевске куће или просјак на улици.
То ради милионер.
То ради бескућник.
Закључак-Ми Срби се уопште не разликујемо од остатка света.

tigar.jpg

funny-photoshopped-tiger-monkey.jpg

poceo je reklamnu kampanju sa davosom, a zavrsice je sa postavljanjem saobracajnog znaka u donjoj trbushnici

Чуо сам његову најаву из Давоса и како слави долазак Икее, зачињену причом само за глупе, како им је инвестиција у први објекат 75 милиона евра, а укупна инвестиција у изградњу свих објеката за годину дана ће бити 300.

Само идиот који не уме да рачуна колико кошта изградња једне веће монтажне коцке која се склепа за 4 до 6 месеци, (како изгледају сви њихови објекти) може да верује да ће толико новца бити уложено. Брат брату изградња није више од 5 милиона, али битно да глупима лансирамо још једну мегаломанску причу у стилу 10 хиљада милијарди долара кинеских инвестиција.

ako aca tajger ne cepne staniju dok je u ostavci, nista nije uradio

Тешко, врло тешко, јер њега баш и не занимају девојчице. Постоји прича да га је Шешељ још давно вадио и сакривао један његов инцидент из младих дана, када га је полиција ухватила док је у колима обављао једну деликатну радњу са особом мушког пола која се облачила у женско.

Ako neko treba biti balkanski tigar, Rumunjska je na najboljem putu...vjerovali ili ne...

Pogledajte prilog 370980

Сусједе, мењај извог са којег се снабдеваш информацијама, јер ти нешто дебело не штима

По тој твојој табели када се упореде износ БДП-а и износ по глави становника испада да Србија има 10,3 милиона душа, Хрватска 5,4, а Румунија невероватних 32 милиона.

Back