Vučić: Snimaću se telefonom kako jedem parizer i majonez

Ne znam da li se zezas ili ne, ali prilicno ce brzo da dobijes neke smetnje, ili stomacne ili nesto ne stima a ne znas tacno sta....nista krupno da mozes da kazes, ali nekako ne stima..

Isto kao kad si slabasnog zdravlja, pa ako dan ne jedes ono ti se pojave neki simptomi kao da si tesko bolestan, jednostavno telo slabasno na izazove i slabljenja...

Pada mi na pamet primer, kao kad izvadis anginozne krajnike, odjednom ti imuni sistem procveta, lakse zivis, zdraviji i vise energije....sve je to trosio imunitet na izvore u tim krajnicima..
па не требаш јести то срање сваки дан ******
није скупо здраво се хранити

Nas predsednik je bio u svom stilu, onakav kakvog ga voli plebs. Sam je ovo osmislio, doveo ovu dvojicu debila. U svom mini govoru je naravno rekao kako je ovo njemu dosta(misleci kolicinski). Dakle, mora se razumeti da je on skroman, nije halapljiv, dovoljno mu je malo da bude zadovoljan, on je razlozan i odmeren... Odmah je potom rekao "njima mozda nije"... U tom delu nas vrhunski manipulator zeli reci da oni mozda jesu halapljivi, oni mogu to i da budu, a i treba da budu, jer ekskluzivno pravo na umerenost i uzvisenost ima samo on, on je centar, Sunce, dobrota, bez njega se ne moze i sva je sreca za Srbiju da je on predsednik i da ima najvecu vlast, a da su oni tu ispod i nemaju toliku moc. Dakle on je nasa nasusna potreba, a mi nikada necemo pozeleti da ga oni zamene... Sto se tice njihovih osecanja ona su potisnuta, ali opet oni osecaju pored sebe coveka koji ih ponizava da bi ispao velicanstven, oni znaju sta im govori pre nego sto snimanje pocne, kako se priprema, kako su mu vazni detalji, koliko zeli da ispadne veliki pred publikom, kako mu je nezamislivo stalo. Vide da to nije obican cove, na ipak nije ni umeren, ni razlozan, ni otvoren, ni posten u iskazivanju svojih emocija...Oni duboko u sebi shvataju da je to los covek i ne vole ga, plase ga se...Ali tu je ona materijalna strana, i oni kao ljigavci od zanata potiskuju to sto vide i osete, ne zadrzavaju se previse oko toga sto ih ponizava, oni imaju svoj cilj koji ne zele da napuste, to bi za njih znacilo kao da su pali sa palube u more, zato se ocajnicki drze za ogradu i nastavljaju da budu podanici....
Nakon sto su snimljeni prvi kadrovi, kamera se gasi..Oni idalje jedu tek svoj treci zalogaj, a on, nas Car i profesionalni manipulator gorovo ceo komad sendvica odlomio je rukom, sklonio ga sa strane i u rukama mu je ostalo sendvica tek za zalogaj ili dva...Njima nije naredio da to ucine, oni su se malo zacudili toj sitnoj prevari, ali su se trudili da se prave da nisu zacudjeni...Dakle oni su ostali sa citavim sendvicima, a on je eto "pojeo" svoj...Tada je tek snimanje moglo biti nastavljeno i onda izmontirano onako kako ga mi videsmo...

Nego šta, treba da se brljavi po radnim stolovima sa pasuljima, pihtijama, podvarcima? Čarolije socijalizma... Hvala Bogu, pa su se radnici malo doveli u red
Ili si mladi furunaš ili si zlobni matorac.
Kuvani obrok za pauzu se služio, uzimao i jeo u radničkim menzama.
Ne treba naglašavati da su pojedinim odavde roditelji jeli obilnije obroke nego u prvobitnim ljudskim zajednicama iz kojih su se šlepali za Beograd bilo u furgonima bilo u zaključanim wc-u koliko god drugi putnici lupali zbog nužde a kondukter zbog šverca bez karte.

Pa realno brate bolje pojesti jednu bananu ili recimo par cokoladnih bananica i zaliti sa malo ladne vode i tako malo podici secer nego kilo te hlebcine sa tim djubretom unutra.
Nema kilo hleba,taj naduvani nema vise od 350-400g celi,znaci pola je nekih 200g i 200 gr.parizera jos pored majoneza namazes i senf da malo ubije ukus,uh gde ces lepse za dorucak i pocetak novog dana...

:heart:

Kad je Vučić spomenuo vuka pre par meseci nastupio je kult vukova kod naprednjaka. Očekujem sada neki kult parizera koji će i Diksi da ispoštuje a posle će hasati neke škampe. :per:

Diksi ima pametnija posla, ona mora da vija opoziciju i da zagorcava zivot opoziciji (neko mora da ih spreci da i ovo malo sto je ostalo ne prodaju i uniste) ali zato ocekujem recimo Stasu ili Draginju da u skupstini naprave selfi sa podrigusom, znas ono kao napucene a ono iz Luj Viton torbice im viri vekna pileceg parizera (kao satro ponele za dorucak) pa ono da se ne vidi skroz dal je parizer ili je neko seksualno pomagalo, cisto malo da zagolicaju mastu. :d

Sarke opet u akciji, zeza on krizu 🙂, nego nemoj samo i ovaj put posle da ga iza coska saceka neka opasna balerina. :d

Inace sad cekam da se i Aja Jung oglasi i da kaze kako je kroz celu baletsku karijeru zivela na pilecem parizeru i kako je parizer zapravo glavna tajna njene gipkosti i mladolikog izgleda. :d

Diksi ima pametnija posla, ona mora da vija opoziciju i da zagorcava zivot opoziciji (neko mora da ih spreci da i ovo malo sto je ostalo ne prodaju i uniste) ali zato ocekujem recimo Stasu ili Draginju da u skupstini naprave selfi sa podrigusom, znas ono kao napucene a ono iz Luj Viton torbice im viri vekna pileceg parizera (kao satro ponele za dorucak) pa ono da se ne vidi skroz dal je parizer ili je neko seksualno pomagalo, cisto malo da zagolicaju mastu. :d
Kad je Diksi hasala sa narodom gde su one bile...

2598997_img-9207_ff.jpg

Kad je Diksi hasala sa narodom gde su one bile...

Pogledajte prilog 1409360

A vidis kako joj vracaju ....dok se ove zezaju u skupstini i gomilaju funkcije, eee zivote.

A na ovoj old skul slici Diksi prava dizelasica, ono da je pitas ee izvini jel znas mozda koliko ima sati ili gde ovde staje bus mislim da bi te sastavila. :d

Odzvanjaju mi stalno ovi stihovi Bad Copy

Zvala me je kad sam bio gladan da mi skuva virsle
A onda me je isterala na ulicu da ko budala kisnem
Jedno vreme o njoj uopste nisam moro da brinem
Zato sto je sama volela da izlazi u bejsment
Tu se tad provodila i trosila devize
Jela kuci bajat leba radnicki parizer
Furala se riba mnogi danas o njoj misle

Od danas 20 jeftinijih proizvoda, a Vučić najavljuje još 10​

1694628010527.png

U trgovinskim lancima u Srbiji od danas do kraja ove godine biće jeftinije 20 proizvoda, a predsednik Aleksandar Vučić najavljuje da će od sledeće nedelje još najmanje 10 proizvoda imati „značajno sniženje“.​

„Želimo da zajednički suzbijamo inflaciju, baš sada kada značajno povećavamo plate i penzije. Želimo da pokažemo brigu prema običnim ljudima, ali i da ljudi razumeju kako funkcionišu izmišljotine onih koji ništa ne rade po ceo dan, osim što imaju vremena da izmišljaju i vređaju druge ljude“, rekao je Vučić u video-obraćanju na Instagramu.

Predsednik je sa ministrom trgovine Tomislavom Momirovićem i ministrom finansija Sinišom Malim kupio 500 grama parizera, dva litra jogurta, dva hleba ‘sava’ i majonez, što su platili „ukupno 585 dinara“, od čega su napravili sendviče. ...

https://bizlife.rs/od-danas-20-jeftinijih-proizvoda-a-vucic-najavljuje-jos-10/
--------------------------------------------------------------------------

I put od 1000 milja počinje jednim korakom ... Srbija krupnim koracima ide u svetlu budućnost :rtfm:

Back