Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 21.408
не разумем шта је толико страшно да једеш паризер и мајонез
прилично је укусно
прилично је укусно
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako te nije sramota da to kazes?Bogami pre bih jeo i skakavce nego iznutrice u parizeru
не разумем шта је толико страшно да једеш паризер и мајонез
прилично је укусно
Ako si dovoljno bogat da jedes svaki dan telece ili svinjsko meso, niko ti ne brani.Nek snima za glupe, nekulturne , sebicne i penzionere...ovi poslednji su sa opravdanjem izlapetisi , nije kod njih karakterna crta....
Bicu bogat ako se uclanim u SNS , sta mislis odakle ovakvog zla u narodu...Ako si dovoljno bogat da jedes svaki dan telece ili svinjsko meso, niko ti ne brani.
Sve "bogatasi" na ovom forumu a svi kukaju na standard i odjednom im parizer nije dobar.
Fikcija. Svuda ima i dobrih i losih ljudi.Bicu bogat ako se uclanim u SNS , sta mislis odakle ovakvog zla u narodu...
Jok ovi su dobri......sijaju od dobrote, ne glupiraj se......uzimaj pare i cuti....tako mi ostali ne moramo da znamo za tvoje propadanje...Fikcija. Svuda ima i dobrih i losih ljudi.
Pa parizer ti je zdraviji od skakavaca.Bogami pre bih jeo i skakavce nego iznutrice u parizeru
Covece nisam u SNS jedino sto volim pileci parizer ponekada a sada ni to ne smem, eto koliko fikcija imas. Pisi do sutra, necu dalje odgovarati.Jok ovi su dobri......sijaju od dobrote, ne glupiraj se......uzimaj pare i cuti....tako mi ostali ne moramo da znamo za tvoje propadanje...
U tvojoj terminologiji predji sa parizera na nesto bolje...
Nesto mislim da si se zeznuo.....tesko da je zdraviji od skakavaca...Pa parizer ti je zdraviji od skakavaca.
Kakav je takav je, naš je! A ovi skakavci što ti ih servira Švab ko zna od čega su.
Slusaj , ti mozes svasta banalno da napises, i da ti se odbije na psenilnost...Covece nisam u SNS jedino sto volim pileci parizer ponekada a sada ni to ne smem, eto koliko fikcija imas. Pisi do sutra, necu dalje odgovarati.
Ne znam da li se zezas ili ne, ali prilicno ce brzo da dobijes neke smetnje, ili stomacne ili nesto ne stima a ne znas tacno sta....nista krupno da mozes da kazes, ali nekako ne stima..не разумем шта је толико страшно да једеш паризер и мајонез
прилично је укусно
Komendija...mir
stabilnost
parizer
Sirotinju treba uvažiti.bice u paketu sa makaronama, 1 kg brasna, 1 kg secera, i sta tu vec ide tu..
Amater na tu kolicinu hleba barem 200 gr parizera,mortadele,alpske....Nesto tanak taj sendvic, kao da je od pirocanaca uzimao recept, samo tri reznja parizera na pola kile panje.