Vučić: Snimaću se telefonom kako jedem parizer i majonez

jer kada Vučić pojede parizer on postaje parizermen superheroj koji vadi decu iz smetova, lupa banane i pet puta nižim osobama, troši i po 10 miliona evra na renoviranje samo jedne škole, lepi logo mercedesa na srpske autobuse...jednom rečju čini čuda...

1694616338142.png

Ako si dovoljno bogat da jedes svaki dan telece ili svinjsko meso, niko ti ne brani.

Sve "bogatasi" na ovom forumu a svi kukaju na standard i odjednom im parizer nije dobar.
Bicu bogat ako se uclanim u SNS , sta mislis odakle ovakvog zla u narodu...

Ministri zdravlja se bave radnim odnosima, ministri za porodicu privatizacijama......a zdravlje , tri dana pred smrt....

Jok ovi su dobri......sijaju od dobrote, ne glupiraj se......uzimaj pare i cuti....tako mi ostali ne moramo da znamo za tvoje propadanje...
U tvojoj terminologiji predji sa parizera na nesto bolje...
Covece nisam u SNS jedino sto volim pileci parizer ponekada a sada ni to ne smem, eto koliko fikcija imas. Pisi do sutra, necu dalje odgovarati.

Covece nisam u SNS jedino sto volim pileci parizer ponekada a sada ni to ne smem, eto koliko fikcija imas. Pisi do sutra, necu dalje odgovarati.
Slusaj , ti mozes svasta banalno da napises, i da ti se odbije na psenilnost...

To ne znaci da si u pravu , samo znaci da tako mislis....

Da je zlo zlo je....da narod u vecini ne primecuje, ne primecuje....zato se toliko godina i povecava standard, a pada ljudski kvalitet i kvalitet zivota...

Kad dodje vreme sakrivace se ljudi od drugih ljudi , eto koliko ce opasti kvalitet zivota u Srbiji.

Svi mi kupimo nesto nezdravo , koka kolu , pepsi, parizer majonez, ali da to uzimamo kao osnovnu hranu , brzo cemo zavrsiti ili brzo i zavrse oni koji to urade.....slucajevi infarkta u 29 godina nisu sto je jeo povrce nego sto je jeo parizer i majonez i pio neka svoja pica, da ne imenujem...ima ih puno stetnih.....vise stetnih nego korisnih...

Ima oranzada naduje ti jetru jer takav joj koncentrat.....nije samo crno nezdravo..

не разумем шта је толико страшно да једеш паризер и мајонез

прилично је укусно
Ne znam da li se zezas ili ne, ali prilicno ce brzo da dobijes neke smetnje, ili stomacne ili nesto ne stima a ne znas tacno sta....nista krupno da mozes da kazes, ali nekako ne stima..

Isto kao kad si slabasnog zdravlja, pa ako dan ne jedes ono ti se pojave neki simptomi kao da si tesko bolestan, jednostavno telo slabasno na izazove i slabljenja...

Pada mi na pamet primer, kao kad izvadis anginozne krajnike, odjednom ti imuni sistem procveta, lakse zivis, zdraviji i vise energije....sve je to trosio imunitet na izvore u tim krajnicima..

Back