Vučić: Snimaću se telefonom kako jedem parizer i majonez

parizzer.jpg

Vucko nakon 3 meseca svakodnevnog jedenja parizzera i pranja kose samponom na akciji.

Miloš Parandilović, poslanik i predsednik Novog lica Srbije, rekao da rijaliti performans Vučića i Malog sa sendvičem, parizerom i majonezom govori samo jedno - "da Srbe predsednik smatra kretenima koji će da progutaju svaku njegovu budalaštinu i notornu glupost".
„Na stranu što je performans prizeman, bedan, bez stila i ukusa, on vređa inteligenciju ovog naroda
On je naveo da oni koji troše „milione i milijarde koje su oteli od ovog naroda, oni čija odela koštaju čitavo bogatstvo, koji plaćaju bocu vina 6000 evra, koji grade hacijende, vile, zgrade koje su oteli od ovog naroda i na njegovoj muci – oni će da nas uče da jedemo parizer i majonez i to u sredu, kad veliki deo verujućeg naroda posti“
Ne bi me čudilo da naprednjački nekrsti i bezbožnici predlože Srbima da kljucaju zrnevlje. Ova napredna mafija koja je okupirala i do koske oglodala Srbiju sad nas savetuje da trebamo da živimo u bedi i da uživamo u tome. A oni će nastaviti da prave svoju imperiju i da ovaj narod ponižavaji i tretiraju kao stoku koja treba da bude srećna ako ima šta da jede“

Ne nude, nego su poceli od toga. Sigurno da ce jos neki proizvodi pojeftiniti, ne samo parizer, ebo te parizer sto si se samo za njega uhvatio.

samo junk food nista kvalitetno

u tom parizeru sto ga vucic reklamira ima samo 3% pravog mesa

F5iBWzXWQAANrL0

I Ne kriju da nema pravog mesa u parizeru

A ove iznutrice perje kosti to podvode pod "mehanicki separisano meso"

To samelju sve kao u pastetu dodaju jos zelatina i rokaj narode

Ne znam, nisam zagledala koji je drzao u ruci, ali ja kad kupujem (sada retko ili nikako) kupujem Juhorov.

3% mesa tu ima

Ja npr ne drzim kokoske drzi tasta. A ja sam za moju decu otisao u Trstenik direkt kod proizvodjaca piletine i kupio pilece belo meso cisto po 500 din kg i to zamrzao jedno 30 kilograma

Pa jel bolje da mi deca jedu cisto meso za 500 din / kg ili da mi jedu parizer za 430 gde ima 3% mesa?

Doduse sad mu je cena 260 din

Back