Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za šta tačno argumente, nisam primetio da fale neki argumenti. Ako fale javi, odmah ćemo da ih proizvedemo.Kad nema argumente odma"bole me oci od gramatiku"
U bre kume sto si takav![]()
šta li sad njima treba da se čepi !?
![]()
On voli vino, bar je tako izjavioPa onda on loče svakog dana. U poslednje vreme na svakoj slici izgleda oronulo.
Шта хоћеш овим да кажеш? Да га ни рођена жена не воли?Konačno će i njegova slomljena duša pronaći utjehu i istinsku ljubav.
![]()
Kako god okreneš, na kraju dana, on uvijek ostaje iskorišten muškarac.Шта хоћеш овим да кажеш? Да га ни рођена жена не воли?![]()
Došao da pita za samuraje, ne veruje više ni svojim batinasima.Čovek ide malo da odahne u Osaki, tamo bar ima nekog mira.
Ovde vazda postoji opasnost da ga pogodi neko jajetom ili da se sa tribina zaori gromoglasno "Vučiću ******!".
Uhh jbt onda imas dublji problemZa šta tačno argumente, nisam primetio da fale neki argumenti. Ako fale javi, odmah ćemo da ih proizvedemo.
Pa imaš opciju da naučiš čemu zapravo služe argumenti i kada su potrebni.Uhh jbt onda imas dublji problem
OCP nije lako imati.
Treba da ideš kod profesionalnih doktora![]()
Izvor
www.novosti.rs
Pogledajte prilog 1784283
ovaj neuhvatljiv.sinoc na trosarini danas u japanu.
Ne moze ni blokaderosi da ga prate.
Tema je napisana izinata jer mi dosadili ovi anarhistii sa 100 tema dnevno lazljivih gde samo pljuju SrbijuPa imaš opciju da naučiš čemu zapravo služe argumenti i kada su potrebni.
Da bi ti bili uopšte potrebni, treba da imaš i neku raspravu, zar ne? Ili da ubeđuješ nekoga u nešto.
U ovoj temi koja je obaveštenje, uopšte ne vidim prostora za raspravu i potrebu za argumentima. Otud moje pitanje.
Studenti i Alek Kavčić.Ko plaća te letove ?
Krenula je svetska turneja nesvrstanosti.
Mogli bi i reaktor da mu pokažu kako bi sutra mogao da upravlja nuklearkomХоће ли до Фукушиме?
U Osaci kurtoni jeftiniji nego u IDEA-iMogli bi i reaktor da mu pokažu kako bi sutra mogao da upravlja nuklearkom![]()