jmrakovic
Primećen član
- Poruka
- 627
Biće na istoj poziciji kao i danas - najvećeg veleizdajnika u istoriji Srbije.Sta ti mislis na kojoj ce poziciji biti nakon toga
On sam nije najavio da ga zanima premijersko mesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće na istoj poziciji kao i danas - najvećeg veleizdajnika u istoriji Srbije.Sta ti mislis na kojoj ce poziciji biti nakon toga
On sam nije najavio da ga zanima premijersko mesto
A ti si odakle? Zanimljivo kako su sve ove komsije na forumu protiv srpskog izdajnika, ja iskreno ne bih imao ista protiv da neki Hrvat izda njihove intereseBiće na istoj poziciji kao i danas - najvećeg veleizdajnika u istoriji Srbije.
Ma kako se nije bežalo iz socijalizma? Koliko vidim na sajtu Svetske Banke, 1989. je nemački GDP per capita bio 7 (sedam) puta veći od proseka YU.Mislila sam na kasniji period ... čak se i iz tog socijalizma nije mnogo bežalo, nakon toga da..
Ovo poslednje malo teže.A ti si odakle? Zanimljivo kako su sve ove komsije na forumu protiv srpskog izdajnika, ja iskreno ne bih imao ista protiv da neki Hrvat izda njihove interese
Побегло се одмах 1944/45., па је онда била скоро па пауза до омогућавања "слободних путовања" односно признања ћораве економије да не може да запосли људе, дајући могућност да се легално одсели. То су многи искористили, и пре 1980.Mislila sam na kasniji period ... čak se i iz tog socijalizma nije mnogo bežalo, nakon toga da..
to je pitanje za studente, valjda?Шта учинити да они који ретко или никако не гласају - то је питање за опозицију.
IPSOS?Do sad mu je Đilas nekoliko puta pomogao svojim zahtevima za vanrednim izborima sada i odmah, red je malo na druge.
Pogledajte prilog 1810973
Цела Србија уз њега !? Добар виц.jes, sad kad je juce vido da je cela Srbija uz njega.............sto ne dade u Februaru 2025-te...............
Biće naravno, redovan rok im je tek kraj 2027.
Svi naši izbori su vanredni, do sada neviđena demokratija na ovim prostorima i šire
Било како, не буним се.to je pitanje za studente, valjda?
Onima koji hoce da postanu poslanici i domognu se budzetskih sredstavaKome trebaju izbori kada ce biti namesteni kao i sve sto je namesteno u Srbiji?
Tako je već punih 13 godina skupština je običan rijaliti sa dobrim apanažama.Onima koji hoce da postanu poslanici i domognu se budzetskih sredstava
Rijaliti je bila dvehiljaditih, sada prenosi vise nikome nisu zanimljiviTako je već punih 13 godina skupština je običan rijaliti sa dobrim apanažama.
mislim na srbe a ne na crnogorce, hrvate, siptare...........u Srbiji.Цела Србија уз њега !? Добар виц.
e, pa to se ti varas, ne mora, cilj je samo da doakamo aljeku siftaru, a zasto? jer je ljigavac kakav nismo ni znali da moze da postoji, stvar je postala licne prirode, dali smo mu nadimak AVtihrist, da vi manje misaoni pozurite sa poimanjem, o cemu se ovde zapravo radiБило како, не буним се.
Неки програм мора да постоји.
ma kakvi, naci ce se studenti koji studiraju psihijatriju, pa ce utvdjivati psilopatologiju av-a, davati mu razne sifre, ima tu da bude disertacija na pacijentu aljeku ihahaj, da srpki rod zapamti kako se zajebao kao nikad sa njim, aljekom siftarem, kopiletom musliuaJa sam za program zvani OSVETA.
Hrvatska je 6 puta slobodnija drzava od Srbije.Ovo poslednje malo teže.
ti nisi znal da je kezualko udbas? pise mu na celu: udba je nasa sudba, ja videoTo samo vasi izdajnici iz Sluzbe