Vučić prelomio - biće izbori u Srbiji

Mislila sam na kasniji period ... čak se i iz tog socijalizma nije mnogo bežalo, nakon toga da..
Побегло се одмах 1944/45., па је онда била скоро па пауза до омогућавања "слободних путовања" односно признања ћораве економије да не може да запосли људе, дајући могућност да се легално одсели. То су многи искористили, и пре 1980.

Политичари су нам свакако лоши (и тада и сада), када толико људи одлази. Не да се школују, праксирају и слично, него са јасном намером да оду одавде. Кажу да ни плате више нису прва ствар на листи, него живљење у уређеној земљи.

Do sad mu je Đilas nekoliko puta pomogao svojim zahtevima za vanrednim izborima sada i odmah, red je malo na druge.

Pogledajte prilog 1810973
IPSOS?
Daj Garfo, budi pametan bar nakratko.
Godinama popunjavam njihove ankete. Ne zna de jesu li pitanja gluplja ili mi neodgovorniji, jer zaokružujemo bez razmišljanja i logike.
Ako se pitaš zašto popunjavamo te anketa treba da znaš da su nagradne (skupljaju se poeni i dobije se bon određene vrijednosti za potrošiti u DM-u). Znači žene popunjavaju ankete u 90% slučajeva, a one niti prate politička dešavanja, niti ih to previše zanima.

Ja sam za program zvani OSVETA.

Plenidba imovine svih osudjenih politicara i mafije.
Sve nelegalno steceno mora da se oduzme a ako su pricinili stetu da namire prodajom svoje legalno stecene imovine.

Dozivotna zabrana bavljenja politikom kao i maksimalne kazne zatvora za pocinjena dela.

Било како, не буним се.
Неки програм мора да постоји.
e, pa to se ti varas, ne mora, cilj je samo da doakamo aljeku siftaru, a zasto? jer je ljigavac kakav nismo ni znali da moze da postoji, stvar je postala licne prirode, dali smo mu nadimak AVtihrist, da vi manje misaoni pozurite sa poimanjem, o cemu se ovde zapravo radi

stvar je odavno postala licna, ili on ili ja, nema kompromisa, i to studenti znaju, pitaj ih ako meni ne verujes

Ja sam za program zvani OSVETA.
ma kakvi, naci ce se studenti koji studiraju psihijatriju, pa ce utvdjivati psilopatologiju av-a, davati mu razne sifre, ima tu da bude disertacija na pacijentu aljeku ihahaj, da srpki rod zapamti kako se zajebao kao nikad sa njim, aljekom siftarem, kopiletom musliua

spasi srbiju, i ubij se aljece... kokain oskare
p.s. pozdravi zeljonskog kokainskog,, preko zene, jer si sisa, imas vece sise od andreja, protuvo napumpana... i izvini na vredjanju, samo vracam tvoje izvinjenje, kao pravi boljsevik, jajaro, siso!

ale, ale, ori se stadionima, a aljek menja pelene, jer je sisa, derpe

Poslednja izmena:

Back