Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.253
Држи се ти циркулара.Ja sam još tada rekao da ste se poplašili vetra.Nije korišćeno ništa.
Pogledajte prilog 1715472
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Држи се ти циркулара.Ja sam još tada rekao da ste se poplašili vetra.Nije korišćeno ništa.
Pogledajte prilog 1715472
Kako to misliš VIDE? Videli su zvuk?Vi ste neka vrlo za***ana grupa ljudi kad vidite nešto što bi trebalo da se čujeKako nema logike kad imaš snimak? I dalje nismo dobili objašnjenje šta se desilo. Džaba neko tvrdi da nije kad ljudi vide da jeste.
a ko po tebi bi bio relevantan?Ako su rusi rekli, onda mora da je istina.
Parapsihologiju?I da nisu koristi zvučni top, nešto drugo jesu. Neka objasne šta.
Неко неутралан.a ko po tebi bi bio relevantan?
ne znam pitam samoНеко неутралан.
Него, јел постоји доказ да се ФСБ бавио овим, или је ово још једна у низу лажи?
Ma, to se ne pika. Sad dolaze zbog zvučne artiljerije.https://n1info.rs/english/news/us-prosecutors-fbi-agents-in-belgrade/
Bili su ali se ništa o soničnim topovima ne pominje![]()
Teši seVi sns sektaši ste greška boga, univerzuma.
Vetar batice,poplašili ste se vetra a hteli ste da poturite priču svetu.Pih,i vi ste mi nekakvi revolucionari a plašite se vetraZapravo, kao i obično, Hulja laže, izveštaj FSB-a ne postoji, izveštaj je samo na sajtu BIA, i verovatno ga je preveo AI. Evo šta kaže GPT:
Dokument deluje kao da je izvorno pisan na srpskom, pa potom preveden na ruski. Evo nekoliko pokazatelja:
1. Sintaksičke greške u ruskom – Pojavljuju se rečenične konstrukcije koje zvuče neprirodno za ruskog izvornog govornika, što sugeriše da je tekst prevođen.
2. Upotreba termina – Neki izrazi su direktni prevodi srpskih birokratskih fraza koje se ne koriste u ruskom jeziku na isti način (npr. „безбедносна процена“, „процена ризика“).
3. Stil rečenica – Tipično „srpsko“ strukturisanje rečenica i red reči ostali su očuvani u prevodu, što se često dešava kada se prevodi doslovno.
Plenum, bajo, plenum. Sveznajuće treće oko.a ko po tebi bi bio relevantan?
Teško je to kada ni ne znaš da si oboleo... Ali ok. Imaćete večnost da se lečite po zatvorima.Teši se
Mislim da nije u redu da ti nekome pričaš da treba da se leči.Teško je to kada ni ne znaš da si oboleo... Ali ok. Imaćete večnost da se lečite po zatvorima.![]()
Колико се види ФСБ није ни радио истраживање. Пре бих рекао да сте се ви сендвичари усрали, дал од сендвича, дал од страха, видећемо..Vetar batice,poplašili ste se vetra a hteli ste da poturite priču svetu.Pih,i vi ste mi nekakvi revolucionari a plašite se vetra![]()
A gde se to vidi i kako da vam čovek poveruje na reč kada vam ne valjaju ni Srbija ni Rusija?Колико се види ФСБ није ни радио истраживање. Пре бих рекао да сте се ви сендвичари усрали, дал од сендвича, дал од страха, видећемо..