аутроска тема
Ала је неко одрешио кесу ромској заједници у Србији , 'па и капом и шаком бране и подржавају актуелног председника ..на скоро свим сајтовима циганским поруке подршке Вучићу и то какве подршке у стилу "И живот за тебе председниче " "Вукови те твоји бране председниче"
ја сам просто ФРАПИРАНА количином улизивања , али кеса је одрешена и све док је тако "вукови" како Цигани себе називају ће да га бране а када се кеса завеже , онда ће да га поједу .вероватно ...
Мене заиста интересује , можда ја нисам упућена , да је Александар Вучић председник свих грађана Србије или само Рома?
Све циганске организације са севера Србије "Ромска част Рома Србије" па до Шумадије, Главни цигански бот Дејан Влајковић, на својим сајтовима , путем својих ботова и ромских коридинатора подржавају председника Србије ..мене само интересује колико смо за ово задовољство ми порески обвезници издвојили свог радничког труда и муке , пошто се ово финансира од нашег пореза ..
До када ћу ја као порески обвезник да плаћам Цигане да ботују за актуелну власт , не својом вољом , него насилно , отимају ми новац и дају Циганима да ботују за њих ..мука ми је