Вучић председник свих грађана Србије или само Рома?

аутроска тема

Ала је неко одрешио кесу ромској заједници у Србији , 'па и капом и шаком бране и подржавају актуелног председника ..на скоро свим сајтовима циганским поруке подршке Вучићу и то какве подршке у стилу "И живот за тебе председниче " "Вукови те твоји бране председниче"

ја сам просто ФРАПИРАНА количином улизивања , али кеса је одрешена и све док је тако "вукови" како Цигани себе називају ће да га бране а када се кеса завеже , онда ће да га поједу .вероватно ...

Мене заиста интересује , можда ја нисам упућена , да је Александар Вучић председник свих грађана Србије или само Рома?

Све циганске организације са севера Србије "Ромска част Рома Србије" па до Шумадије, Главни цигански бот Дејан Влајковић, на својим сајтовима , путем својих ботова и ромских коридинатора подржавају председника Србије ..мене само интересује колико смо за ово задовољство ми порески обвезници издвојили свог радничког труда и муке , пошто се ово финансира од нашег пореза ..

До када ћу ја као порески обвезник да плаћам Цигане да ботују за актуелну власт , не својом вољом , него насилно , отимају ми новац и дају Циганима да ботују за њих ..мука ми је
Ovo pitanje je antisrpsko, ksenofobno i maliciozno!

Ови Роми што су добили новац , наш новац пореских обвезника , да ботују против српског народа се представљају да су већи Срби од Срба , шта ти динар уради , невероватно ..Одједном каче неке видео снимке о томе како су Роми бранили Србију , искрено не знам ни један случај и да знам то је толико мизерно , занемарљива статистика ..Испаде да су они вукови који бране председника Србије од Срба очигледно јер ми Срби служимо да радимо и плаћамо овакво ботовање и хвалоспеве пред изборе .

325421021_647297983951018_5377626351746232302_n.jpg

Ово није објава са сајта неке десничарске организације Србије , ово је драги моји објава са фејса организације Ромска част Србије ..

Е, сада нека ми неко каже како су ови Роми преко ноћи постали вукови који бране Вучића ако то није због новца који им је дат ..

Tendenca ti je da narodnu vlast prikazes kao da je izabrana od nekog drugog, a ne od krstenih Srba u Srbiji.

Навела сам и доказе ко је изабрао власт и како се изабира , тако што се појединици , конкретно Роми , богате на рачун пореских обвезника да би врбовали своје сународнике да гласају ..то је корпус деликт

Навела сам и доказе ко је изабрао власт и како се изабира , тако што се појединици , конкретно Роми , богате на рачун пореских обвезника да би врбовали своје сународнике да гласају ..то је корпус деликт
Koliko Roma ima u Srbiji? Procentualno?

Koliko Roma ima u Srbiji? Procentualno?

Знам за Аранђеловац и како се одржава градска власт , јер се потплате људи , навела сам и који , даје им се огроман новац , милиони евра да би врбовали друге Роме да гласају и не само то , него и да би радили све остале прљаве послове ,, од уцена политичких , до ухођења у циљу компромитације политичких противника ..најлакше је ботовати за новац и када те неко за то оптужи , ти му кажеш да си ромска нац мањина ..класично извлачење.

Roma ima 2.05% u Srbiji. AV i njegova partija osvoje koliko postotaka glasova na izborima?

Питање је , не колико има процената кога , него у чијем интересу се ради ...у српском интересу веома тешко

Ne, maliciozno i ksenofobno je tvrditi da 2% moze odluciti o rezultatima izbora.

И ово што си ти написао може да буде одбрана мојој тврдњи јер управо и јесте то ..ако изнесеш истину о томе шта се ради и шта раде ови ткз представници Рома , онда удараш на белог медведа ,законски заштићену врсту, и онда си ксенофоб , фашиста и све друго осим тога да си забринут грађанин јер је твој порески новац косристи да би се богатили пропадници ромске нац мањине , тј њихови лидери .

Ma ti paranoises malo, cini mi se. Ako nas Romi ne opljackaju niko nece.

Између осталог и о њима је тема , није параноја у питању када се издвоји милион евра за три радионице у Аранђеловцу за припаднике ромск нац мањ

Између осталог и о њима је тема , није параноја у питању када се издвоји милион евра за три радионице у Аранђеловцу за припаднике ромск нац мањ
Sta je ruzno da drzava vodi racuna o tom cestitom narodu koji nikada nije izdao Srbe, nego je naprotiv krvario u ratovima rame uz rame sa nama??
Molim te, ne padaj u zapadnjacki rasizam koji sa Srpstvom veze nema!

Poslednja izmena:
И ово што си ти написао може да буде одбрана мојој тврдњи јер управо и јесте то ..ако изнесеш истину о томе шта се ради и шта раде ови ткз представници Рома , онда удараш на белог медведа ,законски заштићену врсту, и онда си ксенофоб , фашиста и све друго осим тога да си забринут грађанин јер је твој порески новац косристи да би се богатили пропадници ромске нац мањине , тј њихови лидери .
Ne ti tvrdis da narod sa ukupnim udjelom od 2% u populaciji odlucuje izbore na kojima vladajuca stranka osvoji ca. 50% glasova. Da, smrdi na ksenofobiju i fasizam.

Back