Vučić pozvao na debatu

Nisu to samo švapske novine. To mu zvanična Dojčlandija poručuje preko novina, da ne bi direktno.
S obzirom na ovakav nagli zaokret, sve mi je tu sumnjivo.🤔 Do pre nekoliko sati krv mu je izlazila na nos i uši od besa i najava odmazde. EU ga i drži na vlasti pa mi ovo samo deluje kao opravdanje pred njima da ima podršku za odmazdu. Kao, "eto vidite, sve sam probao demokratski, ali ne ide. Sad imam opravdanje da ih pobijem."

S obzirom na ovakav nagli zaokret, sve mi je tu sumnjivo.🤔 Do pre nekoliko sati krv mu je izlazila na nos i uši od besa i najava odmazde. EU ga i drži na vlasti pa mi ovo samo deluje kao opravdanje pred njima da ima podršku za odmazdu. Kao, "eto vidite, sve sam probao demokratski, ali ne ide. Sad imam opravdanje da ih pobijem."
Eu se k.urva s njim, to je jasno, ali nakon što je pojačao represiju, počeli su prigovori preko novina. Tako da je već upotrebio onoliko sile koliko oni mogu da tolerišu.

Eu se k.urva s njim, to je jasno, ali nakon što je pojačao represiju, počeli su prigovori preko novina. Tako da je već upotrebio onoliko sile koliko oni mogu da tolerišu.
Pa jeste, ali kontam da su mu oni i predložili da ovako postupi da bi imao kvazi opravdanje za dalju represiju. Mislim, poremećeni radikal nema šanse sam ovo da smisli. Što se njega tiče, uveo bi vanredno stanje i izveo vojsku da pobije protestante.

Screenshot_20250822_193038_com_twitter_android_GalleryActivity_edit_208485140245041.jpg

Pa jeste, ali kontam da su mu oni i predložili da ovako postupi da bi imao kvazi opravdanje za dalju represiju. Mislim, poremećeni radikal nema šanse sam ovo da smisli. Što se njega tiče, uveo bi vanredno stanje i izveo vojsku da pobije protestante.
Moje mišljenje je da ponuda da se debatuje, služi ne da pojača postojeću represiju, nego da pokaže da on ima i demokratsku a ne samo represivnu stranu.
To je pokušaj da zadrži podršku zapada, a ne da je dobije za nove akcije.

Moje mišljenje je da ponuda da se debatuje, služi ne da pojača postojeću represiju, nego da pokaže da on ima i demokratsku a ne samo represivnu stranu.
To je pokušaj da zadrži podršku zapada, a ne da je dobije za nove akcije.
Ne znam. Meni ovo deluje kao igranka između hulje i EU. Došao je do praga tolerancije EU nad nasiljem i da bi ga prešao dalje mora da ima kvazi opravdanje pred EU. Oni će mu naravno oprostiti dalju represiju i čak dati i podršku jer se, jelte pokazao kao demokrata.

Koliko smeju da tolerišu.
Boli njih doope za nas, ali ipak oni treba i svojoj javnosti da objasne zašto podržavaju idiota koji sopstveni narod naziva Ustašama, teroristima, nacistima, šalje batinaše i policiju na njega.
Inače, po njima - mogao bi sve da nas pobije, ako Šiptarima preda Kosovo i uvuče Srbiju u Nato.

Back