- Poruka
- 637
Kad malo razmislim, s obzirom da ga EU i drži na vlasti vrlo je moguće da je ovaj poziv i smišljen u dogovoru sa njima ili čak na njihov predlog. Kao, "ti se pravi da si normalan demokrata, a mi ćemo te podržati".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu to samo švapske novine. To mu zvanična Dojčlandija poručuje preko novina, da ne bi direktno.E onda je odistinski gotov.Koga švapske novine dovate taj mora biti sobaljen.
Jašta more,samo što nije sobaljen.Nisu to samo švapske novine. To mu zvanična Dojčlandija poručuje preko novina, da ne bi direktno.
S obzirom na ovakav nagli zaokret, sve mi je tu sumnjivo.Nisu to samo švapske novine. To mu zvanična Dojčlandija poručuje preko novina, da ne bi direktno.
Eu se k.urva s njim, to je jasno, ali nakon što je pojačao represiju, počeli su prigovori preko novina. Tako da je već upotrebio onoliko sile koliko oni mogu da tolerišu.S obzirom na ovakav nagli zaokret, sve mi je tu sumnjivo.Do pre nekoliko sati krv mu je izlazila na nos i uši od besa i najava odmazde. EU ga i drži na vlasti pa mi ovo samo deluje kao opravdanje pred njima da ima podršku za odmazdu. Kao, "eto vidite, sve sam probao demokratski, ali ne ide. Sad imam opravdanje da ih pobijem."
a jesu mu tako rekli ?Kad malo razmislim, s obzirom da ga EU i drži na vlasti vrlo je moguće da je ovaj poziv i smišljen u dogovoru sa njima ili čak na njihov predlog. Kao, "ti se pravi da si normalan demokrata, a mi ćemo te podržati".
Isto mislim.S obzirom na ovakav nagli zaokret, sve mi je tu sumnjivo.Do pre nekoliko sati krv mu je izlazila na nos i uši od besa i najava odmazde. EU ga i drži na vlasti pa mi ovo samo deluje kao opravdanje pred njima da ima podršku za odmazdu. Kao, "eto vidite, sve sam probao demokratski, ali ne ide. Sad imam opravdanje da ih pobijem."
Ne.dosta više..više od 35 godina parazitira u srbiji i bavi se politikom...krajnje je vreme da se povuče
Pa jeste, ali kontam da su mu oni i predložili da ovako postupi da bi imao kvazi opravdanje za dalju represiju. Mislim, poremećeni radikal nema šanse sam ovo da smisli. Što se njega tiče, uveo bi vanredno stanje i izveo vojsku da pobije protestante.Eu se k.urva s njim, to je jasno, ali nakon što je pojačao represiju, počeli su prigovori preko novina. Tako da je već upotrebio onoliko sile koliko oni mogu da tolerišu.
Pa znaju i oni sa kakvim degenom imaju posla. Ali pare su pare.a jesu mu tako rekli ?![]()
Moje mišljenje je da ponuda da se debatuje, služi ne da pojača postojeću represiju, nego da pokaže da on ima i demokratsku a ne samo represivnu stranu.Pa jeste, ali kontam da su mu oni i predložili da ovako postupi da bi imao kvazi opravdanje za dalju represiju. Mislim, poremećeni radikal nema šanse sam ovo da smisli. Što se njega tiče, uveo bi vanredno stanje i izveo vojsku da pobije protestante.
Reč degenerik označava osobu koja je fizički i psihički zakržljala ili zaostala.Pa znaju i oni sa kakvim degenom imaju posla. Ali pare su pare.
Ne znam. Meni ovo deluje kao igranka između hulje i EU. Došao je do praga tolerancije EU nad nasiljem i da bi ga prešao dalje mora da ima kvazi opravdanje pred EU. Oni će mu naravno oprostiti dalju represiju i čak dati i podršku jer se, jelte pokazao kao demokrata.Moje mišljenje je da ponuda da se debatuje, služi ne da pojača postojeću represiju, nego da pokaže da on ima i demokratsku a ne samo represivnu stranu.
To je pokušaj da zadrži podršku zapada, a ne da je dobije za nove akcije.
Igzekli. Sise i um psihopate.Reč degenerik označava osobu koja je fizički i psihički zakržljala ili zaostala.
Psihopata i degenerik nisu isto.Nisu ni slični.Djurdjo,treba da radiš na svom obrazovanju.Igzekli. Sise i um psihopate.
Nece pristati kao sto i nisu, jer ne znaju sta zele.
Koliko smeju da tolerišu.Eu se k.urva s njim, to je jasno, ali nakon što je pojačao represiju, počeli su prigovori preko novina. Tako da je već upotrebio onoliko sile koliko oni mogu da tolerišu.
Покваре се јаја, салмонела и сличне "мирођије". А Томе не, а Томе не, а Томе нема, нема, нема.Kako sad mlakonje, a ovamo su teroristi, nasilnici, nešto ti nije prijao sendvič, ne znaš šta pišeš.
El Komandante Jovo "Dinstanje" Bakić!!!