mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.944
Kulminacija je u strazburu a robija u zabeli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OciglednoNisam ni pored osnovne
Mitrovici, Mario, Mitrovici.
Pokazna vežba aerodromski toranj! NEMA BEŽANJA! Svako ko je činio zločine ide na dugu robiju!
NEMA BEŽANJA!1) Ko uništi, ošteti ili učini neupotrebljivom tuđu stvar,
kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci.
(2) Ako je delom iz stava 1. ovog člana prouzrokovana šteta u iznosu koji prelazi četristopedeset hiljada dinara,
učinilac će se kazniti novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine.
(3) Ako je delom iz stava 1. ovog člana prouzrokovana šteta u iznosu koji prelazi milion i petsto hiljada dinara ili je delo učinjeno prema kulturnom dobru, zaštićenoj okolini nepokretnog kulturnog dobra, odnosno prema dobru koje uživa prethodnu zaštitu
učinilac će se kazniti zatvorom od šest meseci do pet godina.
Neka jedan traktor vredi oko 10 000 evra....a tamo je bilo 70-tak traktora...
Biće to dugogodišnja robija.
Jel koristio kondom kad ga jebavao.Makron se izljubio sa Vučkom i dao mu uputstva...
Nista ne brini, nepomenik, moderacija i caciji igraju za tebeDekani izdali, sad će i profesori...
Plenumska nejač na cedilu.
Slaćemo ti pakete. Da ne moraš da pereš čarape i gaće cimerima.Božeee pa neće biti mesta za sve radikale u zabeli MORAĆE DA SE STISNU!
I ja bi Šakiru al jbgPoziv na ubistvo ma koga narocito predsednika u normalnim okolnostima je krivicno delo i za svaku osudu.
Ali, Srbija nema predsednika. Srbija ima tiranina koga mora da se resi, na ovaj ili onaj nacin.
Podrska Djajicu. Ocekujem 200000 na ulicama i za Nis.
I ja bi Šakiru al jbg
Ti izgleda već imaš rutinu lako ćeš se ponovo uklopitiSlaćemo ti pakete. Da ne moraš da pereš čarape i gaće cimerima.![]()
Nešto ga steglo, neće taj još dugo. Sledećih 15 dana je ključnoAvu se žuri da prekine protest, barem sudeći po njegovim najavama i određivanjima datuma prekida. A nekad je govorio da mogu da protestvuju do mile volje.
Pokušava da izazove sukob pojačavanjem represije. Da bi imao opravdanje za primenu ogoljene sile.
Znači, imperativ je prebroditi ovaj period na ulici. Botovi seire kad režim nekog protera, uhapsi ili prebije, ali Avu baš i nije svejedno jer mu se baš žuri.
Priznao je i za intenzivuNije ali je Vucic priznao krivicu, tako da cim tuzilastvo oslobodimo, imamo priznanje i krece hapsenje![]()

Ovo je svesno napisano.Ne znam sta ga je provociralo i sta se desilo da bas sad ovo napise.
I pre ovoga je bio na informativnom razgovoru (hapšenju) kod policije ,a možda i BIA-e. Mnogi se posle toga vraćaju drugačijiOvo je svesno napisano.
Koja mu je taktika ne znam ali bukvalno nema šanse da nije znao da će ga hapsiti.
To je siguran znak da je kraj blizu! Posle dinstanja ide prženje!Ovo je svesno napisano.
Koja mu je taktika ne znam ali bukvalno nema šanse da nije znao da će ga hapsiti.