Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.582
Neka to bude zahtev.Žalite se Strazburu.
Biciklisti neka podnesu tužbu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka to bude zahtev.Žalite se Strazburu.
Biciklisti neka podnesu tužbu.
Ne želi drugome što ne želiš sebi ili si gej?Svi ćete biti uhapšeni. Ispadaće vam sapun svaki dan.
Ignorisi comana.Ne želi drugome što ne želiš sebi ili si gej?
Ko zadnji kmeči, najjače kmeči.
Biću dušo šta poželiš.Ne želi drugome što ne želiš sebi ili si gej?
Kako ide hapšenje Milorada ?Ko zadnji kmeči, najjače kmeči.![]()
Biću dušo šta poželiš.![]()
Ne znam. Sada vježbaju gađanje u nekakvoj šumi. Ne idi u gljive nikako.Kako ide hapšenje Milorada ?
Ne želi drugome što ne želiš sebi ili si gej?
Ko zadnji kmeči, najjače kmeči.![]()
Ove godine bi prvo mogla biti sjetva, pa tek onda žetva.Traktorske gume, stakla, ....moraju da se naplate.
Generalka za sve traktore.
Stiže prolećna setva
Ko mi reče da je fejk tvit? Fejk i aps.Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je obavezno uputstvo Posebnom tužiocu za visokotehnološki kriminal da naloži policiji da uhapsi Zorana Đajića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo "ugrožavanje sigurnosti predsednika Republike".
Što ja?Trenutno si ti zadnja..
Ove godine bi prvo mogla biti sjetva, pa tek onda žetva.
Što mu je kraj bliži, diktator vuče sve luđe poteze.
I sve pogrešnije.
Sam sebe pokopava.
LOL......Sad si presao na narod, nisu vise studenti...Misli da hapsenjima zaustavi narod.
Zato, dzaba mu hapsenja, narod se uplasiti nece.
Zvizdanje, parole, setanje, gluposti ....video sam da od toga nema nista.Posto niste hteli borbu vec mirne proteste,sada ce mafija da vas hapsi...
Bas obrnuto, vase cvrcanje samo moze da stvori pravog diktatora kome je kraj sve dalji. Takav scenario je uobicajen sirom sveta pa ne vidim zasto ne bi usledio i kod nas.Što mu je kraj bliži, diktator vuče sve luđe poteze.
Italija pod Musolinojem je prva vlada koja je uvela fasizam. Tajna drzavna policija je poslala u zatvor preko 4.000 politickih protivnika od kojih su 10-tak streljani. Specijalni drzavni sud je osudio vodje opozicionih pokreta i streljao preko 30 njih. Bilo je zabranjeno govoriti protiv vlade i drzavnih organa pod pretnjom zatvora. Sve institucije su bile duzne da prijave drzavne neprijatelje. Svi opozicioni mediji su bili zatvoreni, strani mediji su bili zabranjeni i urednike i novinare su postavljali drzavni organi....Fasizam i diktatura.