Počeo duel Srđana Žunića i urednika Informera

Jesmo li mi krivi što su oni moralno dno koje gazi ljude pa se ćuti o tome, koji organizuju bunga žurke sa maloletnim devojkama, što svoje švalerke postavljaju na visoke funkcije? Srbija je malo selo ,svaki grad zna ko je ko i čime se bavi, ali nijedan novinar nije na ovaj neljudski način komentarisao nemoralnost sns-a kao što ovaj, nazovi, čovek to radi sa neistomišljenicima.
mozda su i tvoji roditelji glasali za sns. pa su po automatizmu i oni isli po bunga zurkama?

vi targetirate i dehumanizujete svakog obicnog coveka a ne semo pojedince iz vrha stranke

mozda su i tvoji roditelji glasali za sns. pa su po automatizmu i oni isli po bunga zurkama?

vi targetirate i dehumanizujete svakog obicnog coveka a ne semo pojedince iz vrha stranke
Ne sećam se da sam ja lično TEBE ili TVOJE RODITELJE pominjala, ali me i ne čudi tvoj način komunikacije, ako znamo koja su tvoja opredeljenja. Uobičajeno je da ti i tebi slični snsovci vređate ljude na najniži mogući način jer nemate drugih argumenata. Ja sam isključivo na ovoj temi govorili o nekome koga i ne smatram čovekom. Pomenula sam da takvih u tvojoj stranci ima koliko hoćeš, da se takav način nemorala promoviše kao merilo uspeha nepismenih i neobrazovanih sirovina koje su se dočepale vlasti pa za njih više ne važe nikakvi zakoni, ni moralni ni pravni. Takve pojedince ne treba targetirati, već hapsiti.

treba hapsiti vašeg žuteg lopova ćilasa štoj ukro 649 milijardi evri
Ajde da tebi pametnoj nasti postavim hiljaditi put isto pitanje : pored svih dokaza, za 13 godina, niko iz opozicije nije uhapšen, zašto?? I onda da zaključim, koja bre opozicija, ista ekipa krade decenijama narod a i dalje će, sudeći po pameti i mentalitetu pojedinih...

Ajde da tebi pametnoj nasti postavim hiljaditi put isto pitanje : pored svih dokaza, za 13 godina, niko iz opozicije nije uhapšen, zašto?? I onda da zaključim, koja bre opozicija, ista ekipa krade decenijama narod a i dalje će, sudeći po pameti i mentalitetu pojedinih...
nisam ja pametna negoli pak luda nasta,pomešala si me sa moim zlim pametnim polubratom

zato što je owo prawna držawa,polako,nemože preko noća ali biće uhapšeni svi oni (a prvo žut kokštapler ćilas grr) i to USKORO,vide ćeš!

Back