- Poruka
- 65.197
Imamo li neki link na vest domaćine, da proverimo da li je tema otvorena u skladu sa Pravilnikom?
@Mecenaa
@Mecenaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučićev je pobijedio debatu. Blokaderi su ispali čisti prevaranti.
Na tebe je mislio, garantujem!jako tužno.družiš se s'neprijateljima i izdainicima našeg naroda.
nemora da znači da je mislijo na mene me,ima nas wiše
dokažiNa tebe je mislio, garantujem!
Ja tog čovjeka (Dragana) znam, ali nikako da se sjetim od kuda??!
Ne lupetaj!dokaži
svak normalan ga zna i druži se s'njim,retko dobar i pristojan čovek![]()
Ne lupetam, stvarno je sjajan čovek. Srami se. Ti se garant družiš s ĐilasomNe lupetaj!
Stvarno ga znam, ali ne mogu se sjetiti.![]()
Ne lupetam, stvarno je sjajan čovek. Srami se. Ti se garant družiš s Đilasom![]()
Sendvicarska montaza.Duel u informerovom studiju (verbalni) je počeo. Javljamo za ishod meca![]()
Reci osamTaj došao i predstavio se kao novinar i da je izazvao ovog jer ga ogovarao na fizički obračun.ovaj mu rekao da ima 52 godine a Zunic 30 i da izađu na duel u studiju posto se predstavlja kao novinar.
Nije informer otišao nego ovaj dosao
U svakom slučaju cirkus.
Zašto zbog toga kriviš Srbiju? Politikom i propagandom se baš svuda bave isti takvi.Upravo gledao. Vučićević i Žunić su tipični predstavnici jedne i druge strane a sa time i Srbije. Falila im je još neka osoba puna sebe utegnuta iz Kruga Dvojke ono žestoko građanski nastrojena. Jebena zemlja, prava demokratija.
Nije to izmišljeno u Srbiji, to je u Americi odavno dovedeno do savršenstva.
All publicity is good publicity.sta trazi zunić na informeru nije mi jasno
a sta ga cini novinarem?Kakav to novinar beži sa verbalnog duela i traži fizički obračun?
vi dehumanizujete naprednjake na dnevnom nivou godinamaDehumanizacija čoveka koji je javno iznosio fotografije studentkinja i komentarisao ih u seksualnoj konotaciji? Dehumanizacija čoveka koji nečiju srpsku decu naziva teroristima ustasama, krvolocima, bagrom? Ovo je čovek? Ne, ovo je lice zla koje pleše na tuđim grobovoma.
Jesmo li mi krivi što su oni moralno dno koje gazi ljude pa se ćuti o tome, koji organizuju bunga žurke sa maloletnim devojkama, što svoje švalerke postavljaju na visoke funkcije? Srbija je malo selo ,svaki grad zna ko je ko i čime se bavi, ali nijedan novinar nije na ovaj neljudski način komentarisao nemoralnost sns-a kao što ovaj, nazovi, čovek to radi sa neistomišljenicima.vi dehumanizujete naprednjake na dnevnom nivou godinama
А где је пумпа она гума за отпушивање лавабоа и поклон жунићу не недуван балон. . . . , neverovatno, Žunic uspeo (u lajvu) da Dragan vrati konju glavu, a konju sve lepo.!?
Pogledajte prilog 1781589
Pogledajte prilog 1781590
Pogledajte prilog 1781591