Vučić o zahtevu studenata: Neka se pripremaju za izbore, neće dugo čekati

Putin voli žene. Snašla bi se nekako. :p
ako si vec navikla da trosis vreme na glupi humor i prepirku sa grubanom i slicnim cacijevcima na forumu nemoj ostalima na ozbiljne postove i teme budalisati

vucic sutra ide na ribanje da mu se ocita ocenas za sve dosadasnje zaebancije s rusijom...

ej, nego je si cula da sastanak sutra u 9 uvece ? :per:

kad isprati sve bitne goste udostojice se i da ovom nasem nesretniku da crveni karton...

Odlazak u Rusiju mu je propagandni potez za rusofilne ćacije. Ubeđen da je takvih mnogo, ne shvatajući da mnogi koji podržavaju studente jesu za Rusiju al ne na štetu Srbije.

Mislim da nije išao svojom voljom tamo, biće pre da nije mogao da izbegne. Zna Putin da bude veoma ubedljiv. Jer da je mogao da bira, sigurno ne bi otišao. Svestan je da će mu taj potez napraviti ozbiljne probleme sa EU a od njih mu zavisi vlast. Da sam na mestu studenata i opozicije, pojačao bih evrupske turneje kako bi tamošnji političari, mediji i građani bili bolje upoznati ko ih baš toliko pravi majmunima.

Odlazak u Rusiju mu je propagandi potez za rusofilne ćacije.
rusofil ?
ja sam eto taj rusofil

nista mu taj potez nece pomoci oko problema u srbiji

PREDSEDNIK SRBIJE ma kako se zvao mora da bude na obelezavanju pobede nad fasizmom. tu je kraj price.
Ubeđen da je takvih mnogo, ne shvatajući da mnogi koji podržavaju studente jesu za Rusiju al ne na štetu Srbije.
tacno tako

Srpski narod je uz rusiju. I rusija niej na stetu srbije.
Uciteljcie da ubacis u vokabular prilikom nekih izleta sa decom , da je rusija stupila u prvi svetski rat na molbu regenta karadjordjevica koji je rekao da sudbinasrbije zavisi od carske rusije!
niej im dogovaralo da udju u rat tada jer su tek izasli iz rata sa japanom koji senije dobro zavrsio i bili su u sred reorganizacije... sa druge strane pretilo ej nadolazak crvene bande...

ulaskom u rat , u prve dve godine rusija je srbija dala ogromnu pomoc u ORUZJU MUNICIJI, SANITETU HRANI bezcega prve dve godine rata ne bismo opstali i bili BI IZBRISANI SA MAPE SVETA
mi smo zahvaljujuci tome ostvarili cuvene pobede naceru i kolubari...uspeli smo da opstanemo te dve prve godine inace bi to bio blic krig na nas...

drugo, 2015 je BRITANIJA PORKENULA REZOLUCIJU O SREBRENICI u savetu bezbednosti u UN , niej prosla jer je RUSIJA STAVILA VETO!
time nas je spasila od toga da u svim knjigama u svetu deca uce u skolama kako smo egnocdian narod...ODLUKE SAVETA BEZBEDNOSTI SU OBAVEZUJUCE ZASVE CLANICE UN
ova rezolucija od prosle godine u generlanoj skupstin un nema tu tezinu jer odluke skupstine un nisu obavezujuce po clanice un...

to da pricas decici od malena. da shvate olike su nam usluge cinili braca rusi. i da nikad ne zaboravis izjave putina u vise navrata da ga je sramota ponasanja rusije toko devedesetih rpemasrbiji pogotovo 1999 kada je cutala...

da niej bilo rusa 1914 nas ne bi bilo .

Mislim da nije išao svojom voljom tamo, biće pre da nije mogao da izbegne. Zna Putin da bude veoma ubedljiv. Jer da je mogao da bira, sigurno ne bi otišao. Svestan je da će mu taj potez napraviti ozbiljne probleme sa EU a od njih mu zavisi vlast. Da sam na mestu studenata i opozicije, pojačao bih evrupske turneje kako bi tamošnji političari, mediji i građani bili bolje upoznati ko ih baš toliko pravi majmunima.

Очигледно му лакше пада завртање руку од стране ЕУ него посета КГБ оперативаца.

Bolje da su išli na izbore u aprilu a da su svi oni skupovi po gradovima bili priprema za njih. Ovako su u isto vreme krenuli ka Briselu i Strazburu dok je Vučić u Moskvi što je marketinški promašaj. Izbori verovatno tek na jesen a do tada će dodatno da splasne otpor vlastima. Tako nešto je bilo i sa protestima Srbija protiv nasilja. Prvih mesec dana vrhunac pa leto i izbori krajem godine kad su ljudi već potisnuli masakre.

Izgleda da će odugovlačiti sa raspisivanjem izbora. Shvatili su da ih ljudi vide kao kukavice kad direktno odbijaju mogučnost izbora, pa su se dosetili da kažu "biće nekad"...
kolko falkon ima mesta?

mozemo temu da napravimo koj ce da se strpa u njega jer nisu dovoljno intelgentni da idu odvojeno u nekoliko ko kraljevi sto rade :lol:

jedino za zlato ce im trebati boing ko francuzima i amerima kad su ga tovarili iz iraka.

Kakva naša opozicija?! Jedino Vukanovića priznam kao opozicionara, više nikoga. Onaj Miličević i Trivićka, koja je zalutala u politiku pojma nemaju o životu. Jedino Vukanović podržao studente, a ovi ljigavci samo otpozdravljaju Vučiću! Ili se prave ludi, pa ne vide da je sve isto u Srbiji kao i kod nas ili ih je Vučić malo podmazao? Dodik konta da ovoga žešće prebacuje, ali malo zavisi od njega pa guta. Inače...:gadja:
Pa podržava studente zato što je protiv Srpske a za muslimansko-hrvatsku be i ha.Studenske aktivnosti slabe Srbiju pa time i podršku Srbije Srpskoj.
Turci,Turci, ko vas ne zna skupo vi vas platio.

Odlazak u Rusiju mu je propagandni potez za rusofilne ćacije. Ubeđen da je takvih mnogo, ne shvatajući da mnogi koji podržavaju studente jesu za Rusiju al ne na štetu Srbije.

Шта значи бити за Русију, Америку, ЕУ или Кину ????

Англофил или Русофил или Германофил је једно, али интерес је прво у Србији.

код њега је интерес само у фотељи.

и то су цареви схватили одавно

Back