Vučić o zahtevu studenata: Neka se pripremaju za izbore, neće dugo čekati

kapetanmark

Legenda
Poruka
53.679
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da studenti u blokadi "neće dugo čekati na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora".

On, međutim, nije precizirao kada bi to moglo da se dogodi.

"Neka se pripremaju. Kad će da budu, onda kad nenadležna predmetna institucija to bude potpisala", rekao je Vučić za RTS, komentarišući zahtev studenata za raspuštanje Skupštine Srbije i raspisivanje vanrednih izbora.

On je kazao da je izbore "nudio" prošlog decembra ali da su studenti u blokadi tada odbili taj predlog, navodeći da se ne bave politikom.

"Rekli su da sa mnom neće da razgovaraju, da sam nenadležna predmetna institucija. Neka im izbore u skladu s Ustavom raspiše neko drugi, ali na njihovu žalost, raspisujem ih samo ja kad je reč o izborima za Skupštinu Srbije", kazao je Vučić.

"Rekli su da sa mnom neće da razgovaraju, da sam nenadležna predmetna institucija. Neka im izbore u skladu s Ustavom raspiše neko drugi, ali na njihovu žalost, raspisujem ih samo ja kad je reč o izborima za Skupštinu Srbije", kazao je Vučić.

Da nisu možda studenti rekli da je nenadležan za nadsrešnicu ili beše izbore? :think:

Ah, kako volite da manipulišete, satirete se od spinovanja ;)

Za to vreme ce biti potroseno 10 milijardi za expo, pa jos 10 milijardi za zeleznicu oko expa, pa jos 10 milijardi za puteve.... to samo kao pocetak..

Srbi su bas dosledni , tacno mozes 10 i vise godina unapred da vidis kako ulecu u rat, 20 godina unapred....i to ne ono omaklo se, nego bas siroko polje, al mi cemo ovuda...

Ako hocete da budete ratnicki narod, morate da imate ratnicke zene, ili da ne budete picopacenici...
Mene Srbi ucinise picopacenikom, tako izgleda, ne po ponasanju nego tako izgleda....

Tako da ce taj ratoborni mentalitet da izbusi kao baloncic....

Ako bude regularno i pošteno, svaka čast, priznati, čestitati i spustiti nos. A, ako bude kao i do sada mućke oberučke hapsiti sa i bez uniforme.
ma nema izbora...ostavku ce podneti zbog zdravstvenih problema... prenece mu njegov vlada onako diplomatski fino i verovatno dati fri tiket za brod slicnih ludaka iz srbije sto imaju po levim sumama rusije svoju izbeglicku koloniju.

Pa vidiš i kod tebe u Srpskoj.Dodik demolira opoziciju na izborima a njihov izgovor je uvek isti Dodik ukrO izbore :)
Kakva naša opozicija?! Jedino Vukanovića priznam kao opozicionara, više nikoga. Onaj Miličević i Trivićka, koja je zalutala u politiku pojma nemaju o životu. Jedino Vukanović podržao studente, a ovi ljigavci samo otpozdravljaju Vučiću! Ili se prave ludi, pa ne vide da je sve isto u Srbiji kao i kod nas ili ih je Vučić malo podmazao? Dodik konta da ovoga žešće prebacuje, ali malo zavisi od njega pa guta. Inače...:gadja:

Kakva naša opozicija?! Jedino Vukanovića priznam kao opozicionara, više nikoga. Onaj Miličević i Trivićka, koja je zalutala u politiku pojma nemaju o životu. Jedino Vukanović podržao studente, a ovi ljigavci samo otpozdravljaju Vučiću! Ili se prave ludi, pa ne vide da je sve isto u Srbiji kao i kod nas ili ih je Vučić malo podmazao? Dodik konta da ovoga žešće prebacuje, ali malo zavisi od njega pa guta. Inače...:gadja:
sa kim se raspravljas...

Код Вучића је тако јако изражена та болесна самоувереност, особена за диктаторе избачене из стварности живота.

није он Диктатор - нема програм.

он је направио болесну интересну заједницу, без идеологије.

он је главни болесник !

зато му је дипломатија штеточинска, јер само гледа интерес да опстане на власти распродајући српске ресурсе и народ, док се његова олигархија богати

Pa normalno da nece dugo cekati, samo jos 2 godine do isteka mandata.
Kakve 2 godine? Gledam ga jutros na TV-u osušio se ko bakalar. Nešto ga jede iznutra. 🫎
Vidi ga, usuko se!
getVideoPreview.webp

Back