Simo Dubajić
Aktivan član
- Poruka
- 1.590
Ti si mogla bit jedino u komisiji kod komšinice Stane.Časna, opozicijska riječ!![]()
Možda te ona uhvatila u krađi miljea.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si mogla bit jedino u komisiji kod komšinice Stane.Časna, opozicijska riječ!![]()
st ce ga boleti kad se vrne iz moskve, ajmo anketu.
ja znam sta ce mene, a to me za njega boli jos od 2012![]()
ne voli tadica..nikad nije..al nebitan je sima, sta mislis oklem ta ideja za izbore?Симо, јадан, не зна шта ће без Броза, без Милошевића, па без Тадића, ево сад не зна шта ће без Вучића, ако га задрже у Москви на лечењу код Цара ...... није лако без тираније
ne voli tadica..nikad nije..al nebitan je sima, sta mislis oklem ta ideja za izbore?
jel neko radio istrazivanje pa na osnovu uzorka video da sns ima 2 posto podrske, ili je nesto drugo u pitanju?
Gledaju istraživanja Vukadinovića dok Faktor i Ipsos ćute.ne voli tadica..nikad nije..al nebitan je sima, sta mislis oklem ta ideja za izbore?
jel neko radio istrazivanje pa na osnovu uzorka video da sns ima 2 posto podrske, ili je nesto drugo u pitanju?
Šta ćeš većih diktatora i grobara srpskog naroda od Karađorđevića.Симо, јадан, не зна шта ће без Броза, без Милошевића, па без Тадића, ево сад не зна шта ће без Вучића, ако га задрже у Москви на лечењу код Цара ...... није лако без тираније.
Imaš li kakvu statistiku o zaglupljenosti, a ne samo o zastupljenosti. Živo me zanima.Gledaju istraživanja Vukadinovića dok Faktor i Ipsos ćute.
Pogledajte prilog 1725214
Pogledajte prilog 1725213
da ali ovde je termin opozicija, mnogi su na nju alergicni, a ne neki vid politickog angazavanje izabranih studenata kao neke politicke grupacije....mada koliko god imali dobru podrsku u narodu, znamo sta eu radi ako joj neko ne odgovara, da ne spominjem moldaviju, francusku i jos primera.Gledaju istraživanja Vukadinovića dok Faktor i Ipsos ćute.
Pogledajte prilog 1725214
Pogledajte prilog 1725213
Šta ćeš većih diktatora i grobara srpskog naroda od Karađorđevića.
da ali ovde je termin opozicija, mnogi su na nju alergicni, a ne neki vid politickog angazavanje izabranih studenata kao neke politicke grupacije....mada koliko god imali dobru podrsku u narodu, znamo sta eu radi ako joj neko ne odgovara, da ne spominjem moldaviju, francusku i jos primera.
Slova na tastaturi su ti neusklađena,ko i stranka.Zato ste napali Srbiju 1944.g., a ne Pavelica.
Оћеш керецмојвладати надсветосавскимШумадинцем ...![]()
Nemoj ga! Vkdiš da se pogubio.Šta se dešava u taboru Gruhonjića ?
Šta je dosad bilo?Ako bude regularno i pošteno, svaka čast, priznati, čestitati i spustiti nos. A, ako bude kao i do sada mućke oberučke hapsiti sa i bez uniforme
Kako je lepo živeti u blaženom neznanju i negiranju svega onoga što ti se ne svidi. Ja ti zavidimČovek vam demolirao ustanak.Studirači izgubili celu školsku godinu.Izgubio 0 % rejtinga.
Sad ima da budete u apatiji, u depresiji i mirni kao bubice narednih 10 godina.Toliko vremena ćete provesti ližući svoje rane.
Песма на repeat, "О како је лепо бити глуп"Kako je lepo živeti u blaženom neznanju i negiranju svega onoga što ti se ne svidi. Ja ti zavidim![]()
Kako je lepo živeti u blaženom neznanju i negiranju svega onoga što ti se ne svidi. Ja ti zavidim![]()
Organizovani lopovluk, eto šta je bilo.Šta je dosad bilo?
Kakve 2 godine? Gledam ga jutros na TV-u osušio se ko bakalar. Nešto ga jede iznutra.
Vidi ga, usuko se!
Pogledajte prilog 1725136
Pa hladno je tamo, mora da se skupi malo.
Joj , šta ako bude u julu , sns narod u Srbiji a studenti letuju po Evropi .
Da se pitam , ja bih usred jula .Ne može da bude u julu.
Potrebno je vreme nakon raspisivanja za pripremu.
Tek može u jesen najranije.