Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 79.034
Ma kako da izbori budu regularni ako tvoji ne pobede?Ako bude regularno i pošteno, svaka čast, priznati, čestitati i spustiti nos. A, ako bude kao i do sada mućke oberučke hapsiti sa i bez uniforme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kako da izbori budu regularni ako tvoji ne pobede?Ako bude regularno i pošteno, svaka čast, priznati, čestitati i spustiti nos. A, ako bude kao i do sada mućke oberučke hapsiti sa i bez uniforme.
Pa totalno je nebitno ko ce da pobedi , ako ne prorade institucije....mooze i 100x da pobedi....A šta kad Vučić opet ubedljivo pobedi ? Kako ćete se pogledati u ogledalo sinji i prežalosni kukavci![]()
Veoma je bitno ko će da pobedi.Nikako ne sme da pobedi opcija naklonjena narativu da smo zločinački narod koji je kriv za raspad SFRJ i koja je naklonjena našim neprijateljski nastrojenim komšijama.Već smo jednom imali takve na vlasti i isporučili su nam najbolje u Hag,i to više ne sme da se desi.Jel si ti došao nekada u situaciju da moraš da platiš za nešto da se uradi brže?To je jednostavno deo našeg karaktera(kao što u Turskoj pišu cene ali si ipak "prinuđen" da se cenjkaš za robu, i ne možeš nas ti i tebi slični menjati,takvi smo.Na kraju šta tebi smeta to,pa ne daješ ti svoj novac da bi meni neko nešto završio.Pa totalno je nebitno ko ce da pobedi , ako ne prorade institucije....mooze i 100x da pobedi....
Steta je sto je nivo svesti i obrazovanja naroda na nivou pileta, pa im je svejedno sta im neko radi , dok nije njima licno....a kad jeste kukaju , navika cerkica da kukaju tati , sinova da kukaju mami...
Izbori i izaberu vucica i izaberu sudije i tuzioce i opet pocnu da rade isto , eto ti opet zahteva za izborima, za 15 dana...jel to jasnije...
To sto je 70% ljudi spremno da se naguze i plate korupciju , je cuveni kar akter srpskog naroda, da majka nije ku.rva a cale nije ebivetar....
E to cemo ovako da resimo.Veoma je bitno ko će da pobedi.Nikako ne sme da pobedi opcija naklonjena narativu da smo zločinački narod koji je kriv za raspad SFRJ i koja je naklonjena našim neprijateljski nastrojenim komšijama.Već smo jednom imali takve na vlasti i isporučili su nam najbolje u Hag,i to više ne sme da se desi.Jel si ti došao nekada u situaciju da moraš da platiš za nešto da se uradi brže?To je jednostavno deo našeg karaktera(kao što u Turskoj pišu cene ali si ipak "prinuđen" da se cenjkaš za robu, i ne možeš nas ti i tebi slični menjati,takvi smo.Na kraju šta tebi smeta to,pa ne daješ ti svoj novac da bi meni neko nešto završio.
?E to cemo ovako da resimo.
Ti izadji sa detetom u park, i podelimo deci kartone 6 boja....
i onda deci koja su izvukla jednu boju dajemo koliko god hoce lizalica kad pojedu prethodne....samo dodju i dobiju ..
A ostala deca nek cekaju da im roditelji izaberu nekog ko je garantovano podoban.....ili kao sto se ocekuje od roditelja, svaki roditelj nek plati detetu njegovu lizalicu..
Garantujem ti da ce dete da se oseca popishano , koliko god mu ti kupio lizalica...jer nije dobilo preko svog drustvenog bica i statusa...
Samo sto su matori ljudi glupi , vec oblikovani kao balkanska stoka, pa nista ne shvataju...teraju decu da im budu trpni konji , kakvi su i sami..
Tacno treba da napravim vise takvih eksperimenata , pa da vidis kako ce ti dete imati psihicke traume, ma koliko bilo bogato, samo zato sto je izopsteno a izopsteno je jer je nas mentalitetni sklop korupcija jel tako...
Nego nisam zao , ali bih bas mogao da vam pokazem kako to izgleda u praksi , ja sam kao dete prosao sve sam, pa znam tacno koliko je prednost imati decije hijararhijsko okruzenje....gde matori patoloski slucajevi nemaju uticaja i pristupa..
Čim je rekao da će biti izbora, on ih raspisati dakle neće.
Što se tice izbora..greška je što se traže samo parlamentarni izbori ..uz njih su trebali da traže izbor novog predsednika države..sve u jednom paketu
Ma 'ajde bre, da se kladim u takvu glupost? On mozda ne bude na nekoj predvidjenoj lokaciji samo ako mu to zdravlje ne dozvoli.aj u 100 evra ako smes da ce tvoj taj novu 2026. cekati negde za javnost na nepoznatoj lokaciji
i ceo vrh sa njim....a sns buranija svake vrste ce drhtati kao retko ko
Pa boli me dedddddddd, ionako svi pisu svasta, svasta im ima veze samo ono sto stvarno ima veze, nemaju pojma, eto npr korupcija je taksa koja mora da se plati da bi se ostvarilo svakom ono sto zeli , takvo tumacenje korupcije...koje uopste nije tacno , ali eto nikom ne smeta da se to smatra aspolutno istinito...Jel ti hvataš sebe da pišeš sve ovo na temi o izborima?![]()
Pričamo o studentskim protestima koji imaju sve elemente narodnog ustanka ili revolucije i gde je njihov poslednji zahtev za održavanjem izbora, možda i poslednji sigurnosni ventil pre nego li se svi kao društvo survamo i ponor.Možda će ih raspisati krajem godine. Pre raspisivanja izbora moraju da rade rebalans budžeta kako bi se opredelila sredstva za izbore. I pitanje je da li će raspisati ove godine izbore ili početkom sledeće godine.
Šekiracije.Kakve 2 godine? Gledam ga jutros na TV-u osušio se ko bakalar. Nešto ga jede iznutra.
Vidi ga, usuko se!
Pogledajte prilog 1725136
Pričamo o studentskim protestima koji imaju sve elemente narodnog ustanka ili revolucije i gde je njihov poslednji zahtev za održavanjem izbora, možda i poslednji sigurnosni ventil pre nego li se svi kao društvo survamo i ponor.
I tio studentskim protestima čiji osnovni zahtev upravo i idu pravcu vraćanja otete države narodu, usled činjenice da je mafijaška hobotnica svojim pipcima suspendovala postojanje svih zakona i institucija, obesmislila svaki segment postojanja srpske države, tužilaštvo i policija se otvoreno nalaze u službi kriminalaca iz redova vladajuće partije.
I ti na taj vapaj pokorene i ponižene Srbije, koja šest meseci hodočasti Srbijom i Evropom, odgovaraš kako njihovi zahtevi nisu izneti u skladu sa predviđenom procedurom, te da bi i bili ispunjeni vlada sastavljena od 30 hulja mora prethodno da izglasa rebalans budžeta?
Crtani film.
U najboljem slučaju jedno potpuno odsustvo shvatanja situacije u kojoj se srpsko društvo trenutno nalazi.
Pa nama je samo u poslednjih nekoliko dana predsednik republike falsifikovao isprave i dokumenta dve najmoćnije države na svetu, koje o istom ćute samo da ne bi izazvale nezapamćen međunarodni skandal, koji se i njima samima može obiti o glavu.
Možemo samo pretpostaviti šta režim onda radi u Srbiji. Mi ćemo se eto brinuti da studenti nešto nisu uradili sa skladu sa predviđenom procedurom. Imaćemo dvostruke standarde, pa ćemo u postupcima studenata posvećeno tražiti nedoslednosti, dok ćemo u isto vreme zatvarati oči pred recimo terorističkim kampom koji režim u drži u samom centru Beograd, gde policija ima zadatak da ga obezbeđuje.
Kako objasniti ono njihovo samouniženje u EP? Kakav im je odnos prema EU je jasno, odlasci u Strazbur i Brisel ne ostavljaju mesta ni najmanjoj sumnji.Ja podržavam studente i imam studente u porodici. Rebalans budžeta i osnivanje Pokreta je nešto normalno u normalnoj zemlji.
Znam da Srbija odavno ne spada u normalne zemlje. Znam da je AV falsifikovao dokumente jedne od dve najmoćnijih zemalja u svetu.
I nikada nisam bila za SNS, niti ću ikada biti za SNS.
Ali pretpostavljam da će nenadležni tražiti " dlaku u jajetu" studentima. I pretpostavljam da neće raspisati izbore sada. Rejting mu je pao, a pao je rejting i SPS-u.
Poznajem dobro izborne procedure jer sam radila na mestu višeg referenta za biračke spiskove i znam koliko smo moje kolege i ja, samo u Beogradu, brisali duplo i troduplo upisanih birača ( imali su po dva ili tri jedinstvena matična broja ), posle 5.10.2000.godine.
Zato mislim da studenti moraju da registruju Pokret ili Udruženje kako bi mogli da predaju spisak kandidata za narodne poslanike, ukoliko bi, nekim slučajem AV raspisao izbore.
I mislim da su trebali da traže održavanje svih izbora i da u svom prvom zahtevu stave rok za ispunjenje zahteva ( rok od 15-30 dana, npr ).
1. Nisu tražili sve izbore
2. Nisu postavili rok za ispunjenje zahteva i tražili termin za te izbore
3. Pre zvaničnog zahteva za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora studenti treba da osnuju Pokret ili Udruženje.
Sa Marinikom? Daleko će stići.Tražili su izbore koji su bitni za ispunjenje zahteva. U demokratskom uređenju, predsednik ima samo protokolarnu funkciju pa je insitiranje na tim izborima gubljenje vremena a lokalni izbori isto sad nisu neki prioritet, komunalni problemi mogu malo i da pričakaju.
Pretpostavljam da su sada dogovori oko strategije, da li se ide sa opozicijom ili samostalno. Svakako bi trebalo definisati neke rokove.
Kako objasniti ono njihovo samouniženje u EP?
Pretpostavljam da su sada dogovori oko strategije, da li se ide sa opozicijom ili samostalno. Svakako bi trebalo definisati neke rokove.
Neprijatan autogol, pa još ako budu ušli u koaliciju sa novom DS i Biljanom Dabricom…Ne mogu da objasnim.
Koliko sam razumela, oni ne žele dogovor sa opozicijom.
"
Od početka blokada studenti su se ograđivali od političkih stranaka.
Sada traže podršku opozicije za njihovu buduću listu.
„Istina je da su nam neki politički akteri nudili pomoć oko izborne logistike, na čemu smo zahvalni i radujemo se svakoj podršci, ali se naš stav prema opozicionim strankama uopšte nije promenio", kaže studentkinja prava Aleksandra Nikolić za BBC na srpskom.
Studenti „pokušavaju da naprave okvir za istinski politički pluralizam i demokratiju, što i opoziciji ide u prilog", dodaje ona. "
- Ceo tekst ovde- https://www.bbc.com/serbian/articles/cn0w0ej1r3ko/lat
Neprijatan autogol, pa još ako budu ušli u koaliciju sa novom DS i Biljanom Dabricom…
Pričamo o studentskim protestima koji imaju sve elemente narodnog ustanka ili revolucije i gde je njihov poslednji zahtev za održavanjem izbora, možda i poslednji sigurnosni ventil pre nego li se svi kao društvo survamo i ponor.
I tio studentskim protestima čiji osnovni zahtev upravo i idu pravcu vraćanja otete države narodu, usled činjenice da je mafijaška hobotnica svojim pipcima suspendovala postojanje svih zakona i institucija, obesmislila svaki segment postojanja srpske države, tužilaštvo i policija se otvoreno nalaze u službi kriminalaca iz redova vladajuće partije.
I ti na taj vapaj pokorene i ponižene Srbije, koja šest meseci hodočasti Srbijom i Evropom, odgovaraš kako njihovi zahtevi nisu izneti u skladu sa predviđenom procedurom, te da bi i bili ispunjeni vlada sastavljena od 30 hulja mora prethodno da izglasa rebalans budžeta?
Crtani film.
U najboljem slučaju jedno potpuno odsustvo shvatanja situacije u kojoj se srpsko društvo trenutno nalazi.
Pa nama je samo u poslednjih nekoliko dana predsednik republike falsifikovao isprave i dokumenta dve najmoćnije države na svetu, koje o istom ćute samo da ne bi izazvale nezapamćen međunarodni skandal, koji se i njima samima može obiti o glavu.
Možemo samo pretpostaviti šta režim onda radi u Srbiji. Mi ćemo se eto brinuti da studenti nešto nisu uradili sa skladu sa predviđenom procedurom. Imaćemo dvostruke standarde, pa ćemo u postupcima studenata posvećeno tražiti nedoslednosti, dok ćemo u isto vreme zatvarati oči pred recimo terorističkim kampom koji režim u drži u samom centru Beograd, gde policija ima zadatak da ga obezbeđuje.
To je jedino patriotski. Ćuti i radi što ti studenti traže. Ostalo je sve pomaganje Vučiću. Ponoševo, Francuzovo i Aleksićevo preseravanje je najeklatantniji primer.Ona je sada u DS-u.
DS se prva ponudila da pomogne studentima, organizaciono, i ne samo ta stranka. Tu su i Dveri.