Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.505
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ех зашто?zasto nisu u zatvoru ti sto su gasili nego sad sns suruje sa njima?
jel si napunio gepek i zadnja sedišta?
i ti vraćaj 100 evraЕ али Грчка није "економски тигар" као Србија под жвалегом.![]()
Inspekcija non stop kontrološe prodavnice i cene i piše astronomske kazne ili porez na ekstra dobit. U roku od nedelju dana se cene vrate na evropski nivo.Kako ce da kontrolise cene, hoce da drzi pistolj uperen u menadzere prodavnica, ili Kalas?
Samo jos Vojvodina i neke vukojebine u Srbiji imaju plate 65.000-80.000din..... ni kod mene u Banatu ne možeš da nađeš prostaka za mešalicu ispod 40 evra
.....može vadi vadi pare.....zovem inspekciju!
![]()
Ja nisam Siptar , Srbin sam i to cistokrvni. Zasto vredjas?
I kod nas u Hrvatskoj, bar tu gdje sam ja bio po pizzerijama i restoranima je oko 11-12€.
Vučić o ekonomskim merama: Smanjenje trgovačkih marži za oko 3.000 proizvoda
https://n1info.rs/biznis/vucic-o-ekonomskim-merama-smanjenje-trgovackih-marzi-za-oko-3000-proizvoda/
Donećemo u narednom periodu zakon o trgovini, donećemo zakon o zaštiti potrošača, gde ćete morati da imate iskaknute cenovnike, neće moći da bude prevara sa takozvanim akcijama. A do kraja godine donećemo i zakon o sprečavanju nepoštenih trgovačkih praksi, gde pomažemo domaćim privrednicima, našim dobavljačima", rekao je Vučić na konferenciji za novoinare u Beogradu.
Vučić je najavio da će uredba o ograničenju marži krenuti "sledeće nedelje".
"Pokušavamo da postignemo da uradimo ograničenje marži koje će doprineti velikom smanjenju cena, oko 3.000 proizvoda je uključeno. Da biste videli zašto je u EU viši standard - od 13 do 15 posto kod njih odlazi na prosečnu potrošačku korpu, toliko im odlazi na hranu. Kod nas ide između 40,6 i 47,8 posto, u minimalnoj potrošačkoj korpi toliko ide na hranu i onda malo novca ostaje ljudima za druge potrebe", rekao je Vučić.
Najavio je smanjenje marži iz 23 grupe proizvoda.
"Kućna hemija - kreme, sapun, pasta za zube, od kućne hemije - deterdženti, pranje veša... Onda imate tzv. papirnu galanteriju - ubrusi, folije, pelene za bebe i za odrasle. Imate pirinač, mahunarke, bezalkoholna pića, slane konditorske proizvode - čipsevi, smoki, grisini. Imate povrće i voće, zamrznute proizvode, onda sirće, testenine kao posebnu kategoriju, mlečne proizvode, jaja...", naveo je.
Uskoro opširnije...
---
Ala cete da prezivate sa tim labavim zubima!![]()
Dobre mere moram priznati ovako ce Vucic kupiti veliki broj biraca za izbore u decembru
Sta mogu blokaderi da ponude za uzvrat?
Ne štedi se tako, jer će ti tako te cijene na kraju doći na isto.moj mario ti cim kupujes u maxiju znaci da nisi mnogo pametan
Da te nauci tvoj drug, odes lepo napises na list papira artikle koje kupujes svaki mesec ili nedelje
I odvojis jedan dan i prosetas po svim marketima odes do Lidla, Univera, Super Vera, Cash And Carryja, Mega Maxija i popises cene
A onda kupujes tamo gde ti je zbir tih proizvoda najjeftiniji
Svi ti marketi koriste trikove da ponesto stave bez zarade na akciji ,a da te oderu na necem drugom.
Al za tebe ko kupca ako ne zelis da ides od marketa do marketa je najbitnije gde ti je zbirno ta korpa proizvoda koje kupujes najniza.
Tako se stedi.
То је кључна, рекао бих најважнија намирница за живот просечног Балканца.Vi ste povlašteni!
Vidi kod nas u RS. Mislim, vidi prvo ministra, a ona pojeftinjenje cijelih 30 artikala.
Najviše sam se obradovala što je prašak za pecivo pojeftinio!![]()
Osim u Maxi. To je gej marketNe štedi se tako, jer će ti tako te cijene na kraju doći na isto.
Nego lijepo uzmeš katalog i popišeš iz kataloga gdje je što jeftinije i obilaziš centre i kupuješ tamo gdje je što jeftinije.
Imaš li ti neke bolje mere, program?Mizerija od čoveka koji sam sebe veliča slikajući se sa kesom krompira, flašom mleka, ulja..ne bi li napabirčio još ponekog glasača...A struja već poskupljuje...
Niže cene za čak 3.000 proizvoda iz 23 grupe; Vučić: Obaramo marže sa 45 na 20 odsto
Dobre mere moram priznati ovako ce Vucic kupiti veliki broj biraca za izbore u decembru
Sta mogu blokaderi da ponude za uzvrat?
vreme je da penzioneri zasviraju ARMONIKU i povedu kolo na Kalemegdanu![]()
![]()
Dobro te nije neko premlatio zbog ove donje slike