Vučić o ekonomskim merama: Smanjenje trgovačkih marži za oko 3.000 proizvoda

cash and carry?
pricas o metrou?
metro uopste nema povoljnije cene od maxija..tu i tamo nesto ali i maxi ima te pcelica akcije pa mu dodje na isto.

ne

Pricam o Cash and Carry u Zemunu

Moj proizvod koji distribuiram i jednima i drugima u Cash And Carry kosta 999 dinara , a u Mega Maxi 1800 dinara

Jel to normalno?

Nije

A ja nemam mogucnost da ih ikako nateram da stave cenu koju ja bi zeleo da bude. Jer ja isto zaradjujem i meni je u interesu da se moja roba prodaje po sto nizoj ceni , jer sto niza cena veca prodaja i meni veca zarada.

Ali ne i Delezeu. Oni se marziraju nenormalno jer znaju da ce pre ili kasnije to neko da kupi i na tu cenu.

Налази се у: ТЦ Змај
Адреса: E75 20, Београд
Телефон: 060 6525508

https://pluscashandcarry.rs/

dokle god su gužve na kasi ja bih dizao cenu
bar 50% stvari u korpi im ne treba
VUČIĆU DIŽI CENE GUŽVA JE!
IMA NAROD PARA!
А да ти дођем у продавницу у радничком оделу и да поведем тржишног инспектора са собом брзо би ставили катанац на радњу

Bio je ratni novinar za englesko govorno područje.
Svako ko je uzeo 100 evra od Vučića a ovamo ga pljuje nije dostojan sagovornik
TV Pale se zvale.
Otiš'o na liniju iznad Sarajeva i posle prvih par metaka iznad glave se rasplakao.
šešelj ga odmah vratio u BG da Jope nosi gajbice za tomu grobara i njega
😁
PS: Nisam uz'o 100evra..bio daleko al rado bi ih potrošio na neku siroticu-lepoticu u Srbiji.
Plaćam porez, akcize..zašto da ne.
:per:

Poslednja izmena:
А да ти дођем у продавницу у радничком оделу и да поведем тржишног инспектора са собом брзо би ставили катанац на радњу
da si ti.meni radnik godine i da te stave na 10 dinara, ali tržišna inspekcija ne zalazi u ovakve sisteme

da ne izgube posao

Pa vidim. Ne znam koja budala mu je ovo savetovala... Pravi nekakav sajam sa korpicama kao da je nekakva etno kuca...
Ne znam koja bidala kupuje najskuplje gorivo u regionu?
ne možeš ni jednosmernu ulucu da predješ od kolona

ajoj kad se vrate i ovi što kisele muda u Grčku/Tursky/Egipat

sad pitaš gde u Egiptu?
pa u Nil-u medju krokodile

pa skoro sva prehrana osim alkoholnih pica koliko vidim

Vučić je potom nabrojao grupe:

"Tu je kućna hemija za ličnu higijenu, zatim deterdženti, onda takozvana papirna galanterija, ubrusi, folije, pelene... Poređani su proizvodi tako. Idemo dalje, mahunarke, pirinač, kafa i čaj, zatim slane konditorske proizvode, čipseve i grisine, smoki. Imate povrće i voće, zamrznute proizvode, voće i povrće, sirće, testenine, smrznuta riba, griz, brašno, mlečne i kiselomlečne proizvode, jaja, slatke konditore, mahunarke - pasulj, posebno se vodi, svinjska mast, hleb i peciva, svo meso i mesne prerađevine, imate prerađeno voće i povrće, džemove i marmelade tačnije. Zatim začine, so, začin C, aleva. Onda šećer i med, hrana za bebe i decu, i posebnu grupu maramice".

Koliko će spustit marže na naftne derivate? U Hrvatskoj je litra dizela jeftinija 0.30 eurocenti nego u Srbiji. Na jednu litru 0.30. €

😂😂😂😂😂

cash and carry?
pricas o metrou?
metro uopste nema povoljnije cene od maxija..tu i tamo nesto ali i maxi ima te pcelica akcije pa mu dodje na isto.
mala zanimljivost

MAXI je svojevremeno ukrstio dve potrošačke logike a narod ko narod izabrao gluplju tj pčelicu

Logika 1: pčelica
50% popusta ali uz ograničenje koliko artikala možeš da uzmeš nekad je samo 1 nekad 2, 3, 5

Logika 2:
1 + 1 odnosno uzmeš dva ista artikla gde jedan plaćaš po punoj ceni a drugi ti je gratis i to bez ograničenja.

medjutim, kao što rekoh, narod voli logiku "ovde sam zavrno"

mentalitet - sveukupni ljudski kvalitet

mala zanimljivost

MAXI je svojevremeno ukrstio dve potrošačke logike a narod ko narod izabrao gluplju tj pčelicu

Logika 1: pčelica
50% popusta ali uz ograničenje koliko artikala možeš da uzmeš nekad je samo 1 nekad 2, 3, 5

Logika 2:
1 + 1 odnosno uzmeš dva ista artikla gde jedan plaćaš po punoj ceni a drugi ti je gratis i to bez ograničenja.

medjutim, kao što rekoh, narod voli logiku "ovde sam zavrno"

mentalitet - sveukupni ljudski kvalitet
znači poduplaš cenu, pa daješ 1+1

što ne daješ 1+1 na pčelicu?

Back