Vučić o ekonomskim merama: Smanjenje trgovačkih marži za oko 3.000 proizvoda

znači poduplaš cenu, pa daješ 1+1

što ne daješ 1+1 na pčelicu?
ništa nije poduplano nego ti dodje 50% za 2 komada

kada je nešto na popustu 30% onda ti je tek četvrti artikal gratis

zašto se ne daje pčelica neograničeno?
zato što dolaze gazde iz mini marketa da pokupe sve odnesu kod sebe

@Тихи da se ne kliberi

Nisam video do sada niti jednog.

Video sam nekog iz Afrike sto kaze CORRUPTION IS NOT BAD, ali nije nosao korpice.

Вучић: то су политички протести, немају везе са падом надстрешнице

- НЕ ЛАЖИ, НЕМАМО ВЕЗЕ СА ПОЛИТИКОМ, НАС ТО НЕ ЗАНИМА, САМО ОДГОВОРНОСТ

Вучић: нудим референдум, нудим изборе

- НИЈЕ НАДЛЕЖАН, НЕМА ШТА СА ЊИМ ДА ПРИЧАМО, НЕМОЈ СЛУЧАЈНО ДА СИ ИХ РАСПИСАО, САМО ПРОБАЈ!

Вучић: они праве месне одборе на факултетима, праве листе кандидата

- ЛАЖ, МИ ТО НЕ РАДИМО, НЕ БАВИМО СЕ ТИМЕ

Вучић: ок нећете референдум и изборе

- САД СИ НАДЛЕЖАН, ХОЋЕМО ИЗБОРЕ, НЕ СМЕШ??? СПРЕМИЛИ СМО СПИСАК КАНДИДАТА

Вучић не помиње тв дуел

- АЈДЕ НА ТВ ДУЕЛ АКО СМЕШ, БИРАЈ МЕСТО И ВРЕМЕ, РАЗВАЛИЋЕМО ТЕ

Вучић: може, пристајем, где год хоћете, може вас 4 ја сам

- НЕЋЕМО НЕМА ШТА ДА ПРИЧАМО СА ТОБОМ, НЕЋЕМО!

Ekonomske mere u srbiji trostruko skuplja hrana nego u EU

1000007324.jpg

1000006746.jpg

pa ne može samo o vama
Ајде пали по "јефтине" детерџенте, па се добро изрибај да не смр... на форуму. И немој се гурати са браћом Ромима. Обезбедио вам преЦедник довољне количине.:ortaci3:

"Kakav poraz institucije predsednika jedne drzave..." :namcor:

Vucic vas po ko zna koji put prevodi ko magarce zedne preko vode.

Jednostavno vi ste amateri politike, uopste ne znate sta srpski narod zeli kako razmislja sta ga vozi...

Vucic je za vas Tesla ili ima tim izuzetno pametnih ljudi iza sebe koji mu sprovode sve ove korake.

Tako ubire glasove kod prostog sveta kakvih je vecina u Srbiji a vi gubite iz izbora u izbore jer ne razumete sta je potrebno da bi se doslo na vlast tj kakva politika treba da se vodi i sta treba da se prica i radi

ništa nije poduplano nego ti dodje 50% za 2 komada

kada je nešto na popustu 30% onda ti je tek četvrti artikal gratis

zašto se ne daje pčelica neograničeno?
zato što dolaze gazde iz mini marketa da pokupe sve odnesu kod sebe

@Тихи da se ne kliberi
prava cena je ona pčelicina.
pitao sam te zašto ne dajete 1+1 na tu cenu

Vucic vas po ko zna koji put prevodi ko magarce zedne preko vode.

Jednostavno vi ste amateri politike, uopste ne znate sta srpski narod zeli kako razmislja sta ga vozi...

Vucic je za vas Tesla ili ima tim izuzetno pametnih ljudi iza sebe koji mu sprovode sve ove korake.

Tako ubire glasove kod prostog sveta kakvih je vecina u Srbiji a vi gubite iz izbora u izbore jer ne razumete sta je potrebno da bi se doslo na vlast tj kakva politika treba da se vodi i sta treba da se prica i radi
Битно да ви знате шта "српски" народ жели. Ускоро ћеш морати заврнути рукаве и мотику у руке. Нема више Смокија џабалеску.:super:

Poslednja izmena od moderatora:
Битно да ви шиптари знате шта "српски" народ жели. Ускоро ћеш морати заврнути рукаве и мотику у руке. Нема више Смокија џабалеску.:super:

Ja nisam Siptar , Srbin sam i to cistokrvni. Zasto vredjas?

to onaj centar kod zmaja?
e bio sam par puta tamo..pa onako..ne nesto posebno povoljnije a potrosis gomilu para na gorivo da odes do njih...

ali su super kad prolazis da svratis..jesu povoljniji u nekim stvarima..ali su i Bogu iza nogu..zato i jesu povoljniji.
kod druga Tita u socijalizmu nije bilo važno dal je prodavnica u Knez Mihailovoj ili u Borči ili kod Zmaja (ide rima) - svuda bila ista cena.

Al neki lupali u šerpe pa im sad opet ne odgovara

Prodao si se za paket drugorazredne hrane 😂😂😂

ja sam glasac opozicije bajo glasam na iducim izborima za pokret Mi Glas Naroda Dr Nestorovic

Al znam da ce Vucic ovim potezom da prigrabi gomilu glasova nisam corav i glup kao neki

Pa se posle iznenade dan nakon izbora kad ih Vucic pocisti

Da bi Vucica pobedio moras ponuditi narodu vise od njega a blokaderi ne nude bukvalno nista zato su im sanse vrlo male da nesto urade

Back