Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.880
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Толико му добро иде. Високе квоте на кладионицама?
ništa nije poduplano nego ti dodje 50% za 2 komadaznači poduplaš cenu, pa daješ 1+1
što ne daješ 1+1 na pčelicu?
Сад, кад је победио "обојену револуцију" своју пажњу може посветити малом човеку којег је запоставио у претходном периоду.
pa ne može samo o vamaСад, кад је победио "обојену револуцију" своју пажњу може посветити малом човеку којег је запоставио у претходном периоду.![]()
Nisam video do sada niti jednog.
Video sam nekog iz Afrike sto kaze CORRUPTION IS NOT BAD, ali nije nosao korpice.
Ајде пали по "јефтине" детерџенте, па се добро изрибај да не смр... на форуму. И немој се гурати са браћом Ромима. Обезбедио вам преЦедник довољне количине.pa ne može samo o vama
"Kakav poraz institucije predsednika jedne drzave..."![]()
prava cena je ona pčelicina.ništa nije poduplano nego ti dodje 50% za 2 komada
kada je nešto na popustu 30% onda ti je tek četvrti artikal gratis
zašto se ne daje pčelica neograničeno?
zato što dolaze gazde iz mini marketa da pokupe sve odnesu kod sebe
@Тихи da se ne kliberi
Битно да ви знате шта "српски" народ жели. Ускоро ћеш морати заврнути рукаве и мотику у руке. Нема више Смокија џабалеску.Vucic vas po ko zna koji put prevodi ko magarce zedne preko vode.
Jednostavno vi ste amateri politike, uopste ne znate sta srpski narod zeli kako razmislja sta ga vozi...
Vucic je za vas Tesla ili ima tim izuzetno pametnih ljudi iza sebe koji mu sprovode sve ove korake.
Tako ubire glasove kod prostog sveta kakvih je vecina u Srbiji a vi gubite iz izbora u izbore jer ne razumete sta je potrebno da bi se doslo na vlast tj kakva politika treba da se vodi i sta treba da se prica i radi
Битно да ви шиптари знате шта "српски" народ жели. Ускоро ћеш морати заврнути рукаве и мотику у руке. Нема више Смокија џабалеску.![]()
Ja nisam Siptar , Srbin sam i to cistokrvni. Zasto vredjas?
ja kupio pola kila marinirane piletine u lidlu na 50% popusta jer robi istice rok trajanja sutra.
Deca ce to da hasaju , a ja cu neku ribu posto postim.
kod druga Tita u socijalizmu nije bilo važno dal je prodavnica u Knez Mihailovoj ili u Borči ili kod Zmaja (ide rima) - svuda bila ista cena.to onaj centar kod zmaja?
e bio sam par puta tamo..pa onako..ne nesto posebno povoljnije a potrosis gomilu para na gorivo da odes do njih...
ali su super kad prolazis da svratis..jesu povoljniji u nekim stvarima..ali su i Bogu iza nogu..zato i jesu povoljniji.
Prodao si se za paket drugorazredne hrane![]()
Harmonikaš, kad god se na jednom artiklu makne marža poveća se na drugom.prava cena je ona pčelicina.
pitao sam te zašto ne dajete 1+1 na tu cenu
Što ne kažeš zašto su energenti skuplji u Srbiji nego u EU![]()
vraćaj 100 evraProdao si se za paket drugorazredne hrane![]()