Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када дође до картелизације тржишта, држава мора да се умеша.То је требало урадити раније, а овако испада да је реч о предизборном популизму.Треба очекивати изборе у првој половини 2026 године.
ko to bese izjavioНека продају стан да би имали за струју
Беше Удовички за време ДОСаko to bese izjavio
Tihi, ne zamlaćuj nas ovim temama, ništa vas neće spasiti.
Uzmi terapiju, vidiš da ti nije dobro.e moj Dinkov segrtu
Pocisticemo vas mi casni i posteni gradjani Srbije necete nam praviti od Srbije Sorosevu koloniju NIKADA
![]()
Uzmi terapiju, vidiš da ti nije dobro.
ja sam odlicno
vi blokaderi ste vrlo lose
mentalno ste zreli za lecenje, pretite ljudima nasiljem , gledam vam izbezumljene face
Radite vi al radimo i mi
ovo je strasno ovi blokaderski mozgovi sta rade
sta raditi sa ovakvima sta predlazete?
Nije neka tajna da su trgovačke marže ogromne ali je ključno pitanje zašto su one tolike.
Није нормално да цене у Србији износе 96% цена у развијеним земљама ЕУ, а у Немачкој 103%.Испада да смо јефтинији од Немачке само 7%, а тамо су плате и трошкови трговаца много већи него у Србији.
Jedva čekam da vidim koliko ce mi pojeftiniti kafa.ovo sad bezobrazluk.
Normalni ljudi sa max 32 zuba ce to obradovati.
Ovi sa 44 zubica mogu slobodno skuplje da placaju![]()
Srbija u NATO, znaci jos jedan glas u UN za NATO, jos 30-tak tenkova za ukrajinu, 10-tak aviona za ukrajinu, pa ponovo napuniti ispraznjene magacine AMERICKIM oruzjem, i ubuduce kupovati iskljucivo americko oruzje uz obavezu da to bude 5 posto budzeta Srbije.Zapadu je jako stalo da Srbija prizna Kosovo, da Ameri mogu da sklone Camp Bondsteel vojnu bazu
Od srpskih sankcija Vuckovih Rusiji ovisi epilog rata u Ukrajini![]()
Nije to otimacina drzave, moguce da se uzima vise nego sto bi treebalo da bi se SNS aparat kriminalni finansirao, da placaju btinase, CAcijevce, da kupuju oruzje od Izraela , da finansiraju FK CZ , da Sinisa mali moze da ima 24 stana na Crnom moru u Bugarskoj itd.Treba smanjivati akcize, koje su najsmrdljivija otimacina drzave.
Ogranicavati marze je Che Gevara/Lenjin metoda.
Mi bas znamo da pokupimo sa zapada ono sto ne treba, a ono sto treba da pokupimo, to patka.