- Poruka
- 85.204
U grčkoj troduplo jeftinija hrana nego u srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... ni kod mene u Banatu ne možeš da nađeš prostaka za mešalicu ispod 40 evraPosto je BG drzava u drzavi, jel radi neko tamo ispod 100.000din? Ja sam cuo da niko nece ni da cuje.
šibicarstvoHarmonikaš, kad god se na jednom artiklu makne marža poveća se na drugom.
leno leno magdaleno u pola cenešibicarstvo
kao ja kad odsviram dve pesme ako platiš jednu
zar nije idea hrvatska?Španska pčelica 400 grama belgijske čokolade 300 dinara
Pogledajte prilog 1774705
Srpski stršljen:
Pogledajte prilog 1774706Pogledajte prilog 1774707
I niko ne bi proizvodio nista, bas kao u Rusiji, posto im se ne isplati da proizvode na toj ceni.kako gde ali jesu skupi i zato kritikujem vucica i vlast i zato se zalazem da se ujedinimo sa Rusijom jer mi smo energetski siromasna zemlja
Ako bi smo se ujedinili sa Rusijom cena goriva bi nam bila kao u Rusiji
I struje
i noćna ptica za džabeleno leno magdaleno u pola cene
sloba ce uskoro da dobije sut u dupe sa N1
pa nek otvori svoj jutub kanal da truje sa njega
jel može umesto toga "ljubio sam nisam znao da si tudja žena?"i noćna ptica za džabe
to je kancerogeno, proguglajEU PRŠUTA 300 grama 300 dinara
Pogledajte prilog 1774710
Srpska pršuta po istoj ceni
Pogledajte prilog 1774711
jel bilo pravde i prava kad ste gasili firme i banke ko da vas neko puškom terao?posto je za tebe trovanje svaka logika i elementarna potreba za pravdom i pravom
znaci da ipak pogadja sustinu i da je u pravu
sve sto tebi smeta i protiv cega se boris, dobar je znak da je to ispravno
Možda nisi pravi šiptar al se ponašaš tako.Ja nisam Siptar , Srbin sam i to cistokrvni. Zasto vredjas?
ne može, nije na akcijijel može umesto toga "ljubio sam nisam znao da si tudja žena?"
jel bilo pravde i prava kad ste gasili firme i banke ko da vas neko puškom terao?
jel 10€ gornja pica ili donja?
Е али Грчка није "економски тигар" као Србија под жвалегом.
EU PRŠUTA 300 grama 300 dinara
Pogledajte prilog 1774710
Srpska pršuta po istoj ceni
Pogledajte prilog 1774711