crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
A ja mislim da i njemu i njoj treba ****** **** ****** *********** ********** ********!
Ujeee, cenzura jacha od pedes' % redka... mmcu im cenzorsku.
Aj prepricaj. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja mislim da i njemu i njoj treba ****** **** ****** *********** ********** ********!
Aj prepricaj. 
A sta je sa onim i posle mene i Tadica treba da zivi SRBIJA?
pa sam je dao odgovor na to pitanje. kupio ga je novcem od prodaje prethodnog stana i kreditom koji je podigao. za razliku od ruzice zecje usnice koja je dobila vilu od drzave

Ne,pametni su otisli iz ove lopovske drzave!
Ахам... видиш како си лепо већ прихватио "жуте аргументе": ПРВО ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ ПА ДА ЧЕКАМО ЈЕДНО 5 ГОДИНА И ГЛЕДАМО КАКО НОВИ МАЖЊАВАЈУ...... ејјјјјјј... ћорави, па погледај ко је сада главни у СНС - све црногорски мафијаши од тог Ницовића, Бека, пандура Божовића па на даље...
Moguce da je kupila diplomu , jer ne mogu da zamislim takvu pravnicu buduci da su na pravnom svi ispiti usmeni i da retko ko tolerise takve stvari .
...nema banke u Srbiji koja bi osobi preko 60 leta odobrila kredit na 350.000 Eur-a......a ti veruj u lazhi koje ti servira pravi finansijer tog stana Beko Milan...
...Zashto Toma ne zheli da pricha o chemu je divanio sa pomenutom osobom sinocc...???![]()

Stvarno? Gde? Kod finijih lopuza od kojih se ovi nasi uche kako se to radi na finjaka?
...nema banke u Srbiji koja bi osobi preko 60 leta odobrila kredit na 350.000 Eur-a......a ti veruj u lazhi koje ti servira pravi finansijer tog stana Beko Milan...
...Zashto Toma ne zheli da pricha o chemu je divanio sa pomenutom osobom sinocc...???![]()

Upravo tako...Punku.rac crnogoraca je u tom SNS-u.
Znam jednu ribu koja u Zemunu zivi..inace je iz CG...naravno uclanjena u SNS i bori se za poziciju sve u 16.
Ej dosla iz druge drzave i odmah bi da zasedne u fotelju ovde u BG.
Dobro Toma i slicni ipak nisu obican svet od 60 godina tako da sigurno bi dobio kredit..I onaj fosil Micunovic bi dobio kredit.
Vidi, vidi, sad su i biznismeni "građani ove države"?videcemo. i biznismeni su gradjani ove drzave i kao sto mi mozemo da procenjujemo da li bi za nas licno i za drzavu bilo dobro ili ne da neko dodje na vlast, isto pravo imaju i oni. ono sto ne sme da se radi je da se tajkunima daju specijalne privilegije kako to radi rezim borisa tadica.

MOLE SE KORISNICI, DA SE VRATE NORMALNOJ DISKUSIJI, BEZ PROVOKACIJA I VREDJANJA.
![]()
Zasto bi nekog ko maznjava pustili da vlada 5 godina? Ako neko ne valja, rusiti odma.Ахам... видиш како си лепо већ прихватио "жуте аргументе": ПРВО ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ ПА ДА ЧЕКАМО ЈЕДНО 5 ГОДИНА И ГЛЕДАМО КАКО НОВИ МАЖЊАВАЈУ.....
Upravo tako...Punku.rac crnogoraca je u tom SNS-u.
Znam jednu ribu koja u Zemunu zivi..inace je iz CG...naravno uclanjena u SNS i bori se za poziciju sve u 16.
Ej dosla iz druge drzave i odmah bi da zasedne u fotelju ovde u BG.
Vidi, vidi, sad su i biznismeni "građani ove države"?
Toma neće dati posebne privilegije Nicoviću i procesuiraće ga za štetu nanetu PIK Bečeju? A godinu dana koristi prostorije za stranku, a?
Pa neće se "odužiti" ovom iz Naše Male Klinike?![]()
pa da, medju demokratama nema ni jedan crnogorac i zato su oni mnogo pogodniji da budu na vlasti.Ma nije lako Tomi,crnogorski mafijasi dali pare da osvoji vlast u Srbiji kako bi nam ponovo bili na grbaci.Prodao se covek za p[are crnogocima i sta sad,il da crkne,il da dodje na vlast.
Opet da vucemo te parazite crnogorske na grbaci?Jeftinije bre da ga puste da crkne.Ali ne moze,obezbedili se i smestili ga u privatnu bolnicu koju je takodje finansirala ita mafija,sve lepo organizovano i pripremljeno od CG mafije u drzavi Srbiji.
Ахам... видиш како си лепо већ прихватио "жуте аргументе": ПРВО ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ ПА ДА ЧЕКАМО ЈЕДНО 5 ГОДИНА И ГЛЕДАМО КАКО НОВИ МАЖЊАВАЈУ...... ејјјјјјј...
Ma nije lako Tomi,crnogorski mafijasi dali pare da osvoji vlast u Srbiji kako bi nam ponovo bili na grbaci.Prodao se covek za p[are crnogocima i sta sad,il da crkne,il da dodje na vlast.
Opet da vucemo te parazite crnogorske na grbaci?
Jeftinije bre da ga puste da crkne.Ali ne moze,obezbedili se i smestili ga u privatnu bolnicu koju je takodje finansirala ista mafija,sve lepo organizovano i pripremljeno od CG mafije u drzavi Srbiji.
pa da, medju demokratama nema ni jedan crnogorac i zato su oni mnogo pogodniji da budu na vlasti.