Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neće dugo moći bez vode ipak je vodolija u horoskopu!

Tomo otvaraj usta

animated_water.gif

e, da..pošto si verovatno moja ravničarka, Novi Sad nikad nije bio življi, a devedesetih je bio mrtav i prazan grad, bez većine onoga što ima danas

Novi Sad je pun došljaka, sve sami crnogorci, bosanci, hrvati, madjari i ne znam ti ja koga sve nema... Ali smuči mi se život kad vidim koliko izbeglica i došljaka je postavljeno na visoke pozcije, i kakve plate imaju za svoj nerad, a o legalizovanom kraduckanju necu ni da pričam.

Novi Sad je pun došljaka, sve sami crnogorci, bosanci, hrvati, madjari i ne znam ti ja koga sve nema... Ali smuči mi se život kad vidim koliko izbeglica i došljaka je postavljeno na visoke pozcije, i kakve plate imaju za svoj nerad, a o legalizovanom kraduckanju necu ni da pričam.

hm, to je već druga tema ali veruj mi, Novi Sad devedesetih i danas, kao Kać i Novi Sad danas

Ali nisi ti jedini, i moja tetka je recimo imala 2 marke platu za koje je mogla da kupi prašak za pecivo pa mi s e r e žilete (s oproštenjem na izrazu) da je živela od te dve marke ceo mesec i pri tom pomagala mom ocu da digne kuću na sprat, ma hajde....

Joj druže neću da te vređam ovaj put nemam srca. Opšte je poznato ko se "snašao" da uzme kredit na mufte otplaćivao na rate a obično kredit od kog kupiš materijal za celu kuću otplatiš sedećeg meseca u vrednosti kutije šibica, ebiga inflacija imala i dobru stranu (za neke) :)
Al' ne sećaš e ti toga, al' opet pričaš i pljuješ po tetki sram te bilo bilmezu nijedan :)

Ali nisi ti jedini, i moja tetka je recimo imala 2 marke platu za koje je mogla da kupi prašak za pecivo pa mi s e r e žilete (s oproštenjem na izrazu) da je živela od te dve marke ceo mesec i pri tom pomagala mom ocu da digne kuću na sprat, ma hajde....

Ne lažem te, stvarno su plate bile 2 marke...a kako smo preživeli sve to ? Teško ali smo preživeli. I što je najvažnije, nisam se izgladnjivao da bih postigao neke ciljeve i ako sam živeo teško, za razliku od Tome Grobara, koji je bogatiji od svih svojih pristalica, zajedno.

za dve marke i sve ostale zamerke, primedbe i sugestije vezane za 90-e, obratite se bokijevim i cedinim koalicionim partnerima - Mrkonji, Bakiju, Dacicu i Skundricu, herojima obnove.

za razliku od Tome Grobara, koji je bogatiji od svih svojih pristalica, zajedno.

tesko da je on sa svojim stanom do 400.000 evra i kucom u fakin bajcetini bogatiji od svih svojih pristalica. sa druge strane Saper, Djilas, Ruzica svakako jesu bogatiji od svojih pristalica na gomili.

danas danas, pogledaj u juče ako već upoređuješ juče i danas ;)
ako u tvojoj glavi ne postoji zapis od juče onda najbolje da se ne blamiraš?
ili je ovde bitno samo pljampati nešto, mislim dakle postojim

a i potpuno ste logički nepotkovani gospodine, to što sam rekao ni u kojoj meri ne pokazuje da sam bezosećajan ;)

Ja pričam kako sam ja i moja porodica živeli tad, nismo krali, nismo ubijali, nismo ratni profiteri, pa smo ipak živeli. Kupovao se nameštaj, završila se kuća, stavila se fasada, pisali su se čekovi, dizali krediti al smo ipak uspeli. Danas jedva hranu i troškove da pokrijemo o nekom luksuziranju neći ni da pričam.

To što si ti možda tad živeo lošije to je tvoje individualnost. Samo znam da svi kukaju i da svi pričaju bajke da su živeli od 2 marke i praška za pecivo, pa se onda pitam da li su zaista postali naučni fenomeni kao Toma Nikolić.

Ne želim više da komuniciram sa netolerantim osobama, koji ne mogu da vide dalje od svog ličnog uverenja, pri tom ne poštujući ničije stavove već nametajući svoje. Sa takvim osobama nemam šta da razgovaram. Pozdrav!

dizali krediti

Ne želim više da komuniciram sa netolerantim osobama, koji ne mogu da vide dalje od svog ličnog uverenja, pri tom ne poštujući ničije stavove već nametajući svoje. Sa takvim osobama nemam šta da razgovaram. Pozdrav!
Bogato ;) pa nije mogao svako da digne kredit u vreme najveće inflacije ;)

E upravo si opisao sebe, u drugom delu, mada mislim da si i delimično netolerantan.

Ne lažem te, stvarno su plate bile 2 marke...a kako smo preživeli sve to ? Teško ali smo preživeli. I što je najvažnije, nisam se izgladnjivao da bih postigao neke ciljeve i ako sam živeo teško, za razliku od Tome Grobara, koji je bogatiji od svih svojih pristalica, zajedno.

Zaboravhi da smo na temi o Tomi :D Ma Toma je isti ko i ovi što trenutno vladaju, ništa on drugo ne želi sem da se izbori za sopsvenu g u z i c u.

Joj druže neću da te vređam ovaj put nemam srca. Opšte je poznato ko se "snašao" da uzme kredit na mufte otplaćivao na rate a obično kredit od kog kupiš materijal za celu kuću otplatiš sedećeg meseca u vrednosti kutije šibica, ebiga inflacija imala i dobru stranu (za neke) :)
Al' ne sećaš e ti toga, al' opet pričaš i pljuješ po tetki sram te bilo bilmezu nijedan :)

Ammoniac is a girl from the Valle of the Sun. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back