Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve sto se ovde pise, i da se jedva ceka da covek crkne, krepa, da ce slaviti, da ce....ali, nemoj majku, poginula je pred njegovim ocima zajedno sa bratom, dok je jos bio dete. Mislim da nije u redu, svi imamo majke (moja je ziva hvala Bogu) i ponavljam po stoti put: SMRTNI smo ljudi, nikome nije zagarantovana vecnost i da i onda kad se najmanje nadas, nesreca zakuca na vrata. Uzdrzite se makar od psovanja majke:(

E tu imam srece...kad god zakuca ja nisam kuci... :D

2384_2.jpg

Jadno je stanje svesti drustva u kome se ekstremni vidovi bunta kao sto je strajk gladju posmatraju kao medijski egzibicionizam i nista vise od toga. Zamislite se nad svojom svescu i savescu ako vam je iole smesno sto u ovako uspostavljenom kvazidemokratskom uredjenju (diktaturi) ne postoji ama bas nijedan nacin pobune koji bi dao rezultate.

Jadno je stanje svesti drustva u kome se ekstremni vidovi bunta kao sto je strajk gladju posmatraju kao medijski egzibicionizam i nista vise od toga. Zamislite se nad svojom svescu i savescu ako vam je iole smesno sto u ovako uspostavljenom kvazidemokratskom uredjenju (diktaturi) ne postoji ama bas nijedan nacin pobune koji bi dao rezultate.

Da mi živimo u diktaturi, znaš kad bi postavljala slike na Šta nosim danas ?
U sledećem milenijumu.

ovo nije strajk gladju- vec zedju .... u samospaljivanju i strajku gladju se vidi trrenutni efekat ili trajanje, mucenje je vezano za oba
ovde je jedinka uplatila najskuplju kliniku u Srbiji za svoj rijaliti sou
nasa svest je na mestu ;)

kakva bre pobuna :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back