Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Bilo je stvarno.
Ma jok. Na RTS-U ustasha Bruno Vekaric nesto brsti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je stvarno.
A šta ako Tadić raspiše izbore?
Odnos snaga u Skupštini ostaće manje-više isti kao i do sada. I opet će morati da se dogovaraju, prave (ne)moguće koalicije i slično...
I opet će da nastave da rade isto ono što i ovi prethodni.

Mislim da je svima u ovoj državi (koji misle svojom glavom) jasno da Tadić nije dobar Predsednik.2. Da odbije izbore ma šta bilo sa Nikolićem, opet Nikolić ispada mučenik a Tadić zlotvor i gad
U oba slučaja Tadić gubi. To je kao kada odeš na kontrolni za koji se nisi spremao pa je sasim sve jedno da li znaš jedno ili dva pitanja od 6 koliko ih je na kontrolnom- opet si dobio keca.
Ma jok. Na RTS-U ustasha Bruno Vekaric nesto brsti

Bilo je stvarno.
Zavisi od tvoje definicije pobede. Neki bi rekli da je i 2003. pobedio.Aj u 100 Evra da će pobediti na izborima?
Moje prvobitno mišljenje je bilo da je njegovo zdravlje pod kontrolom,Lekari su duzni da reaguju u slucaju opasnosti po zivot.
Sutra? Pa biće kasno. Mis'im, četiri dana bez vode... To ni kamila olimpijski prvak na Afrika2010 nije uspela...
Ne sekiraj se. U narednih 48 sati su izbori. Samo tadićkali i Tadić to ne razumeju. Svaka, ali svaka bitka odigra se daleko pre samog bojnog polja.
Tako i ovi izbori. Biće dobijeni u naredna 48 časa. Tadić šta god da uradi on je izgubio.
1. Da pristane na izbore - nikolić će ispasti svetac i pobednik na taj način da Tadić i ne mora da se muči da izlazi na izbore, nego samo nek se spakuje i ode.
2. Da odbije izbore ma šta bilo sa Nikolićem, opet Nikolić ispada mučenik a Tadić zlotvor i gad
U oba slučaja Tadić gubi. To je kao kada odeš na kontrolni za koji se nisi spremao pa je sasim sve jedno da li znaš jedno ili dva pitanja od 6 koliko ih je na kontrolnom- opet si dobio keca.
Ne brini za njega u sigurnim je rukama.

Od sad će ga zvati Glupi Toma!Toma je od sebe napravio takvu budalu da nema te vode koja ga moze oprati (i napojiti).![]()
ma sta nas briga! Otvoren pogon lesonita u Kursumliji ! Srbija se oporavlja! Bice posla ljudi!Шта изводи Николић брука целу Србију са његовим глупирањем!!!!

Znaš šta ja ne razumem: kako čovek može toliko da ne voli sebe, da zarad pobede nad političkim protivnikom prestane da pije vodu, a da pritom zna (to se uči u osnovnoj školi) kakve posledice ostavlja neunošenje tečnosti. Kako će takav čovek, potencijalni samoubica (pod uslovom da nije sve farsa i da ne pije vodu krišom) da vodi državu? Šta će da radi ako dodje u situaciju da se konfrontira s nekom velikom silom, kao što se dešavalo u skorijoj srpskoj istoriji? Da legne i da umre, da im se osveti, jel' da?
Iskreno, ako je rešio da se ubije, ja bih ga lepo pustila da umre. Kad čovek hoće, neka mu bude, samo da ne bude posle priča da ga je neko ubio. Ne, ubio se sam. Mada ja mislim da bi mu bilo bolje da se popeo na 10. sprat i pretio Tadiću da će da skoči odozgo ako ne raspiše izbore. Bilo bi dramatičnije.
ma sta nas briga! Otvoren pogon lesonita u Kursumliji ! Srbija se oporavlja! Bice posla ljudi!![]()

Човек има право да не воли себе и да се одлучи на поступак који може драстично угрозити његово здравље и чија последица може бити фатална али то не значи да треба навијати и прижељкивати тај фатални исход.Јасно је да се Томислав Николић одлучио на штрајк како би изнудио превремене парламентарне изборе и уколико његов поступак буде фаталан биће то само његова кривица иако ће многи кривити неке друге.
Ја се питам шта би се догодило када би неки грађанин ступио у штрајк глађу и жећу захтевајући повлачење Томислава Николића са политичке сецне ?
Znači, nisu u pitanju izbori već čista lakrdija.Nikolić traži izbore za kraj godine( nekoliko mjeseci prije zakonskog roka) zar to nije malo čudno, zar nije trebao da traži da se raspišu izbori odmah u narednih 60-90 dana?!
Tomu bi bolelo uvo... Zato i treba da se sasuši sada.Ја се питам шта би се догодило када би неки грађанин ступио у штрајк глађу и жећу захтевајући повлачење Томислава Николића са политичке сецне ?
2. Da odbije izbore ma šta bilo sa Nikolićem, opet Nikolić ispada mučenik a Tadić zlotvor i gad