Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi pratio fabulu: Toma je pristao da ga odnesu u bolnicu, ali ne pristaje na pomoć i lečenje.
E, sad, da li naglo pogoršanje ima veze sa Tadićevom posetom, nisu rekli. Vučić je rekao da je bilo puno emocija u tih sat i deset minuta koliko je trajala poseta

Баш онако пуно емоција? Па ти њихови односи су изгледа доста интимни, ево ја не могу да замислим неки мој сусрет са Борисом Тадићем у ком би емоције биле приметне.

Не капирам стварно шта ће у болници ако не жели лечење... ја бих на његовом месту остао у парламенту, симболизам је много јачи.

2373_blicstrip.jpg

:zcepanje:

Баш онако пуно емоција? Па ти њихови односи су изгледа доста интимни, ево ја не могу да замислим неки мој сусрет са Борисом Тадићем у ком би емоције биле приметне.

Не капирам стварно шта ће у болници ако не жели лечење... ја бих на његовом месту остао у парламенту, симболизам је много јачи.

Baš, baš. I Vučić je bio pod emocijama. Svi su bili.
Pa, sad ne znam šta da ti kažem za tvoju emotivnu inkontinenciju u eventualnom susretu sa pretsednikom. To, jednostavno, odudara od mentaliteta sa ovih prostora. Mislim, seti se Broza. Možda te gane

Srušen sajt SPS-a
Izvor: B92

Beograd -- Večeras je srušen internet sajt Socijalističke partije Srbije, uz propratni tekst da će hakerska grupa nastaviti akciju sve dok vlast ne raspiše izbore.

12523454514dab5a37c2924331281027_640x427.jpg

Сама алузија на серијског убицу Џека Трбосека показује колико свести има виновник овог дела.
Овај чин представља кривично дело и не може се сматрати легитимним начином рушења власти.Имали смо прилику да видимо шта су од Србије направили они који су на власт дошли криминалним методама.

Сама алузија на серијског убицу Џека Трбосека показује колико свести има виновник овог дела.
Овај чин представља кривично дело и не може се сматрати легитимним начином рушења власти.Имали смо прилику да видимо шта су од Србије направили они који су на власт дошли криминалним методама.

По КЗ 3-8 година затвора .... ауууууууууууууу

Cak i u obaranju vlasti treba daq postoji neko vitestvo, 'ajd da se izrazim kao Mira.:lol:

Ozbiljno, ne moze dase dolazi na vlast onda kada se to nekom prohte.

Neki red mora da se zna (strajkovi, revolucije, izbori, raspisivanje novog zakona pre izbora itd., itd.)

Џон Трбосек је можда клинац, али шансе да га наша високо технолошки обучена полиција улови су равне нули. Сваки клинац је барем двадесет пет пута спретнији на нету од сваког полицајца, што су чак и Амери недавно морали да искусе.

У ствари могу да се кладим да би један клинац био у стању да за пар вечери позатвара све сајтове наше владе и свих политичких странака... једино што то нико не би ни приметио, хаха.

Срби вазда били наивни и манипулисани од стране старе кур.ве - Европе. Сад и ако дође до неких немира и слично, то ће да изазову стране службе.
Нама је војска плански уништена. Њима треба неки грађански сукоб да би имали оправдање за упад у земљу трупама(као "мировњаци") и да поделе државу.

Ово кажем чисто превентиве ради, да неко не помисли у случају неког инцидента да се ради о "спонтаној грађанској побуни" и слично. Све воде и планирају стране ЕУ службе, укључујучи и Томино блејање и брукање за фотељу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back