Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i nije neka korist. Sta ce mu poeni ako je mrtav?

Ne njemu nego stranci (mada je bila sala), ali ne verujem da je toliki karakter.

Али је још чудније, и, дакако, такође ирационално, да, ако се каже нешто у корист Томе, и то неки доживљавају као провокацију, и напад.
:think:

Pa ima i toga.Slazem se inace sa tvojim stavom. Postujem tudj izbor na strajk gladju, kamo srece da svi politicari pocnu da strajkuju gladju, ali ne za taj cilj, nego da odmah budu raspisani izbori, ali direktni a ne stranacki.

Poslednja izmena:
Koliko danas sam ovde napisala, da bih - da imam nekog utiacaja, zamolila gospodina Nikolica da prekine strajk, nije vredno zrtvovati svoj zivot i unesreciti porodicu:(
Ево, ако нешто значи, и ја се придружујем истим.

Iracionalna je i bedna poseta Tadica da coveku koji se bori sa tegobama, dodje samo da saopsti da NECE BITI IZBORA i da se kaci sa zenom koja gleda kako joj muz propada na njene oci! Uzgred, Tadic je izgledao (i izgleda) mnogo losije od Nikolica, zasto i sta je njemu- ne znam, ali me i ne zanima. Njegov je ministar zdravlja (mislim na Vladu) pa neka ga detaljno ispita i izvrsi med.pretrage, za sredjivanje dnevnog boravka u Kraljevu, nadlezni su neki drugi, ocito da ne rade svoj posao kako treba!
Ne zelim mu zlo (osim da ga nikad u zivotu ne vidim ni na slici), ali, gore je izgledao on od Nikolica
У праву си.

Вечерас гостујући у вестима Прве, Никлоић, а на тему избора, односно промена, рече и ово:

Не смемо допустити народу да одлучи, кад ће бити избори (промене), јер могло би се десити да буду много раније.

А и промене би, ако буду системске, могле бити непожељне не само властима, него и њему, а и осталој "братији"...:)

Чак је додао да би и власт требало да буде свесна онога, на шта је указао у реченици из наслова топика..

Само је фалило да Тома своју бисер-мисао доведе до краја и каже:

"Ако не смувамо овај народ на брзину, можемо да се здравимо са влашћу. Јер народ, какав је, а и како му је, могао би да се одлучи и за неке потпуно нове, а онда смо готови. И ви и ми.":per:

nek pije koka kolu:))))))

Ma ***** ministra Toma je kako kaže ćovjek iz naroda,ovo radi kaže za srbiju za narod,stoga kad je tolko za narod što ne doe kod naroda u bolnicu?
Tolko kolko mu stalo do naroda...nije on ko narod iakoje nepismeniji od mnogih...Ali kad se dupe brine onda u privatnu!!!

Можда човек хоћ својим примером да покаже какав третман ће имати болесници када он дође на власт у Србији,од које ће направити земљу Дембелију

300px-BrueghelLand_of_Cockaignedetail.jpg

Srušen sajt SPS-a
Izvor: B92

Beograd -- Večeras je srušen internet sajt Socijalističke partije Srbije, uz propratni tekst da će hakerska grupa nastaviti akciju sve dok vlast ne raspiše izbore.

12523454514dab5a37c2924331281027_640x427.jpg

Hakovan izgled zvanične internet prezentacije jedne od vladajućih stanaka u Srbiji je potpisan sa "John the Ripper".

Na stranici sps.org.rs stoji i da "Tomislav Nikolić štrajkuje glađu, dok Tadić ne raspiše izbore"

-------------------
Ako neko cita sta ovde pisemo a clan je SNS-a, ima nekakvog uticaja, neka nateraju g. Nikolica da prekine strajk, ili bar da primi terapiju.
Ziv ce biti korisniji, a njegovoj porodici niko ne bi mogao nadokanditi gubitak supruga, oca, svekra i dede, nikakve eventulane pobede SNS-a ne bi znacile nista...
Laku noc...

Sredjivanje dnevnog boravka nepoznatoj porodici u Kraljevu( u Utisku nedelje pod naslovom: Videli smo svojim ocima) ce doneti politicke poene Borisu Tadicu, naravno, prvo je sredio drzavu ali na drugi nacin!
Toliko o "sredjivanju":confused:

Gledala sam Utisak i svaki put se zafrknem kada upalim neku nasu politicku emisiju. Pored smeha, crnog humora i soka u kom sam se nasla kada sam videla predsednika kako cisti tudju kucu, ljudi koji su tuku za fikus, vodju opozicije koji se baca u smrt zbog mesec dana razlike izmedju trazenog i dobijenog datuma izbora, Vucica koji u velikom stilu napusta emisiju, Velje Ilica koji kaze kako je Cecina kazna previsoka ja samo mogu da zakljucim da smo svi mi otisli u pi...do vraga i da ovde nesto moze na bolje da krene samo ako se stvore iz Aladinove lampe carobnjaci jer su svi nasi politicari do poslednjeg goli prevaranti, da makar ne stavise onog Stefana Milenkovica iza njih pa da mi razlika u kvalitetu ne upadne toliko u oci.

Па ја не знам ко има право народног посланика да удаљи из високог дома нашег парламента... Тома је морао да инсистира на својим правима.

Spremacica ima pravo da izbaci poslanike nedeljom dok prebrise patos :) Toma je dobar s njom, pa je zbog nje izasao. Komunalci se drze zajedno ;)

Srušen sajt SPS-a
Izvor: B92

Beograd -- Večeras je srušen internet sajt Socijalističke partije Srbije, uz propratni tekst da će hakerska grupa nastaviti akciju sve dok vlast ne raspiše izbore.

12523454514dab5a37c2924331281027_640x427.jpg

Hakovan izgled zvanične internet prezentacije jedne od vladajućih stanaka u Srbiji je potpisan sa "John the Ripper".

Na stranici sps.org.rs stoji i da "Tomislav Nikolić štrajkuje glađu, dok Tadić ne raspiše izbore"

Taj john the ripper ce da nahebe za primer kad ga navataju. A navatace ga...

Па ја не знам ко има право народног посланика да удаљи из високог дома нашег парламента... Тома је морао да инсистира на својим правима.

Nisi pratio fabulu: Toma je pristao da ga odnesu u bolnicu, ali ne pristaje na pomoć i lečenje.
E, sad, da li naglo pogoršanje ima veze sa Tadićevom posetom, nisu rekli. Vučić je rekao da je bilo puno emocija u tih sat i deset minuta koliko je trajala poseta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back